μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Καταγραφή ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2008, 21:12
Μέλος Ομάδα

Default Καταγραφή ερώτηση

Είναι δυνατόν να μετατρέψετε ένα αρχείο MIDI σε WAV αρχείο χρησιμοποιώντας τους ήχους από Παράθυρο χτισμένο σε MIDI συσκευή;

Με άλλα λόγια, θα δημιουργήσει ένα αρχείο MIDI από ένα πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας (Sibelius), αλλά επιθυμούν να εξάγουν ως WAV αρχείο σε μια Multitrack recorder, έτσι ώστε να μπορεί να καταγράφει ένα αποτελεσματικό μέσο για την κορυφή του. (Απλώς θα το κάνουμε αυτό σε ένα MIDI ικανό λογισμικό διαδοχέας, αλλά δεν έχω ακόμα μία, και την ανάγκη να γίνει αυτή η καταγραφή από το τέλος της εβδομάδας).

Σιμπέλιους έχει "εξαγωγή ήχου ως" λειτουργία, αλλά δεδομένου ότι η συσκευή MIDI ενσωματωμένο παράθυρα εκτελείται μέσω του Windows Media Player, αυτό δεν λειτουργεί.

Εάν δεν είναι, απλά μπορώ να εκτελέσετε μια στερεοφωνική σύνδεση από το να μου κάρτας ήχου πολλαπλών track recorder, αλλά θα προτιμούσα να εξάγουν ως WAV (αν το δυνατόν), διότι τότε θα έχουμε μέγιστη ανάμιξη ελέγχου σχετικά με την ενδιάμεση επανεξέταση.
Old 22 Απρ 2008, 21:21
Μέλος Ομάδα

Default Καταγραφή ερώτηση

Nevermind. Σκέφτηκα αυτό.

iTunes έχει μια "μετατροπή σε mp3" λειτουργία, γι 'αυτό μόλις άνοιξε το MIDI αρχείο εκεί, αντί του Windows Media Player, και θα μετατραπεί σε ένα mp3, τότε θα καούν σε CD ήχου (ως εκ τούτου να το μετατρέψει. wav)

Συγγνώμη για την άσκοπη νήμα. Αν έχουμε προσπαθήσει i δημοσιεύτηκε πριν από την iTunes.

-Ulfrinn
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Καταγραφή βίντεο από τον υπολογιστή μου για να μου DVD tbarber Multimedia & Codecs 0 2η Ιουν 2009 13:52
Τηλέφωνο Καταγραφή σε Pc kodakira Γενική Συζήτηση Hardware 1 18 Μαΐου 2009 18:09
Βοήθεια! Οθόνη εγγραφής pest79456 Γενικά Λογισμικό Chat 3 16 Αυγ 2008 15:48
Καταγραφή ήχου Shan Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 16η Σεπ 2007 09:20
Λογισμικό εγγραφής. Garigoun Γενικά Λογισμικό Chat 1 14η Σεπ 2007 07:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.