manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Snimanje pitanje

Reply

Thread Tools
Old 22 tra 2008, 21:12
Member Group

Default Snimanje pitanje

Je li moguće pretvoriti MIDI datoteke u WAV datoteku koristeći zvukove iz prozora izgrađena u MIDI uređaj?

Drugim riječima, sam je stvorio MIDI datoteke s glazbom notacija program (Sibelius), ali želite izvesti ga kao WAV datoteke u Multitrack snimač, tako da mogu snimati instrument živjeti na vrhu nje. (Ja bih samo to učinili u MIDI sposobna usklađivač softver, ali JA dont 'imati jedan ali i potrebu da se ovo snimanje do kraja tjedna).

Sibelius ima "Izvezi kao audio" funkciju, ali pošto MIDI uređaj ugrađen u Windows je trčanje preko Windows Media Playera, ovo ne radi.

Ako ne, ne mogu jednostavno pokrenuti stereo priključak od moje zvučnu na multi track recorder, ali bih radije da se izvoz kao WAV (ako je moguće), jer sam tada maksimalnu kontrolu miješanja na MTR.
Old 22 tra 2008, 21:21
Member Group

Default Snimanje pitanje

Nema veze. I figured it out.

iTunes ima "pretvoriti u mp3" funkcija, tako da sam otvorio MIDI datoteka postoji, umjesto u programu Windows Media Player, i pretvoriti ga u mp3, a zatim spalio ga na audio CD-a (dakle, pretvara ga. wav)

Nažalost za besmislene nit. Trebali ste pokušali iTunes prije nego sam poslan.

-Ulfrinn
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Snimanje video od moj PC to moj DVD tbarber Multimedija i kodeci 0 2. lipnja 2009 13:52
Telefon Snimanje na PC kodakira General Hardware Chat 1 18. svibnja 2009 18:09
Help! Screen snimanje pest79456 Općenito Software Chat 3 16. kolovoz 2008 15:48
Snimanje zvuka Shan Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 16. Ruj 2007 09:20
Snimanje programa. Garigoun Općenito Software Chat 1 14. Ruj 2007 07:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.