kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Felvételi kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Április 22 2008, 21:12
Csoport tagja

Default Felvételi kérdés

Lehet-e alakítani egy MIDI-fájl egy WAV fájl segítségével hangok ablak beépített MIDI-eszközt?

Más szóval, én egy MIDI-fájl egy zenei jelölési programot (Sibelius), de szeretné exportálni, mint a WAV fájl egy Multitrack jegyző, hogy tudom felvenni élő eszköz tetején. (Csak ezt a MIDI sequencer szoftverrel képes, de nem egy még szükség ahhoz, hogy ezt a felvételt a hét vége).

Sibelius van "kivitel audio" funkciót, de mivel a MIDI készülék beépített Windows fut a Windows Media Player, ez nem működik.

Ha nem, én csak futni egy sztereó kapcsolat én hangkártya, hogy a több track recorder, de én inkább az export, mint WAV (ha annak lehetséges), mert ekkor már a maximális keverési ellenőrzést a mobilhívás-végződtetési díjat.
Old Április 22 2008, 21:21
Csoport tagja

Default Felvételi kérdés

Gyerünk. I figured it out.

iTunes van "Konvertálás mp3" funkciót, így csak kinyitotta a MIDI-fájlok ott helyett a Windows Media Player, és átalakítják, hogy egy mp3, akkor égett meg egy audio CD (konvertáló ezért azt. wav)

Sajnos egy értelmetlen thread. Ha megpróbáltam iTunes mielőtt kiküldték.

-Ulfrinn
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Felvétel a videó az én PC-én DVD tbarber Multimédia és kodekek 0 2. június 2009 13:52
Telefon Felvétel a számítógéphez kodakira Általános fémáru Chat 1 18. május 2009 18:09
Segítség! Képernyő felvétel pest79456 General Chat szoftver 3 16. augusztus 2008 15:48
Felvétel hang Shan Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 16. Szeptember 2007 09:20
Recording szoftver. Garigoun General Chat szoftver 1 14. Szeptember 2007 07:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.