![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Lehet-e alakítani egy MIDI-fájl egy WAV fájl segítségével hangok ablak beépített MIDI-eszközt? Más szóval, én egy MIDI-fájl egy zenei jelölési programot (Sibelius), de szeretné exportálni, mint a WAV fájl egy Multitrack jegyző, hogy tudom felvenni élő eszköz tetején. (Csak ezt a MIDI sequencer szoftverrel képes, de nem egy még szükség ahhoz, hogy ezt a felvételt a hét vége). Sibelius van "kivitel audio" funkciót, de mivel a MIDI készülék beépített Windows fut a Windows Media Player, ez nem működik. Ha nem, én csak futni egy sztereó kapcsolat én hangkártya, hogy a több track recorder, de én inkább az export, mint WAV (ha annak lehetséges), mert ekkor már a maximális keverési ellenőrzést a mobilhívás-végződtetési díjat. |
|
| |||
| |||
| Gyerünk. I figured it out. iTunes van "Konvertálás mp3" funkciót, így csak kinyitotta a MIDI-fájlok ott helyett a Windows Media Player, és átalakítják, hogy egy mp3, akkor égett meg egy audio CD (konvertáló ezért azt. wav) Sajnos egy értelmetlen thread. Ha megpróbáltam iTunes mielőtt kiküldték. -Ulfrinn |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Felvétel a videó az én PC-én DVD | tbarber | Multimédia és kodekek | 0 | 2. június 2009 13:52 |
| Telefon Felvétel a számítógéphez | kodakira | Általános fémáru Chat | 1 | 18. május 2009 18:09 |
| Segítség! Képernyő felvétel | pest79456 | General Chat szoftver | 3 | 16. augusztus 2008 15:48 |
| Felvétel hang | Shan | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 16. Szeptember 2007 09:20 |
| Recording szoftver. | Garigoun | General Chat szoftver | 1 | 14. Szeptember 2007 07:57 |
| Téma eszközök | |
| |