פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

שאלה הקלטה

Reply

שרשרת כלים
Old 22 אפריל 2008, 21:12
חבר קבוצת

Default שאלה הקלטה

האם ניתן להמיר את הקובץ ל-MIDI wav file באמצעות צלילים מתוך חלון של המכשיר נבנה ב MIDI?

במילים אחרות, אני יצרה קובץ MIDI מתוך תוכנית המוזיקה סמון (sibelius), אבל רוצה לייצא אותו בתור קובץ WAV אל Multitrack מקליט, כך שאני יכול להקליט חי על גבי מכשיר זה. (הייתי עושה את זה רק עם תוכנה המסוגלת MIDI sequencer, אבל אין לי עוד אחד, ואת זה צריך לבצע הקלטה עד סוף השבוע).

Sibelius יש "ייצא כ אודיו" לתפקד, אבל מאז MIDI ההתקן המובנים בתוך Windows היא להפעיל באמצעות Windows Media Player, זה לא עובד.

אם לא, אני רק יכול להריץ סטריאו הקשר שלי soundcard על מסלול רב רושם, אבל אני מעדיף את זה ייצא כמו WAV (אם אפשרי שלה), כי אז יש לי שליטה מקסימלית ערבוב על MTR.
Old 22 אפריל 2008, 21:21
חבר קבוצת

Default שאלה הקלטה

Nevermind. הבנתי את זה.

iTunes יש "להמיר ל-MP3" פונקציה, אז אני פשוט פתח את קובץ MIDI שם במקום ב-Windows Media Player, ו להמיר אותו ל-MP3, ולאחר מכן שרפו אותו תקליטור שמע (לכן כדי להמיר את זה. WAV)

אנו מתנצלים על פתיל חסר תכלית. האם ניסית כבר פורסם לפני שאני iTunes.

-Ulfrinn
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הוידאו שלי הקלטה מ-DVD במחשב שלי tbarber מולטימדיה רכיבי Codec 0 2nd יוני 2009 13:52
טלפון הקלטה למחשב kodakira כללי חומרה צ 'אט 1 18 מאי 2009 18:09
עזרה! מסך הקלטה pest79456 כללי תוכנות צ 'אט 3 16th אוגוסט 2008 15:48
הקלטה קול Shan סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 16 ספטמבר 2007 09:20
תוכנת הקלטה. Garigoun כללי תוכנות צ 'אט 1 14 ספטמבר 2007 07:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.