![]() |
|
| |||
| |||
| האם ניתן להמיר את הקובץ ל-MIDI wav file באמצעות צלילים מתוך חלון של המכשיר נבנה ב MIDI? במילים אחרות, אני יצרה קובץ MIDI מתוך תוכנית המוזיקה סמון (sibelius), אבל רוצה לייצא אותו בתור קובץ WAV אל Multitrack מקליט, כך שאני יכול להקליט חי על גבי מכשיר זה. (הייתי עושה את זה רק עם תוכנה המסוגלת MIDI sequencer, אבל אין לי עוד אחד, ואת זה צריך לבצע הקלטה עד סוף השבוע). Sibelius יש "ייצא כ אודיו" לתפקד, אבל מאז MIDI ההתקן המובנים בתוך Windows היא להפעיל באמצעות Windows Media Player, זה לא עובד. אם לא, אני רק יכול להריץ סטריאו הקשר שלי soundcard על מסלול רב רושם, אבל אני מעדיף את זה ייצא כמו WAV (אם אפשרי שלה), כי אז יש לי שליטה מקסימלית ערבוב על MTR. |
|
| |||
| |||
| Nevermind. הבנתי את זה. iTunes יש "להמיר ל-MP3" פונקציה, אז אני פשוט פתח את קובץ MIDI שם במקום ב-Windows Media Player, ו להמיר אותו ל-MP3, ולאחר מכן שרפו אותו תקליטור שמע (לכן כדי להמיר את זה. WAV) אנו מתנצלים על פתיל חסר תכלית. האם ניסית כבר פורסם לפני שאני iTunes. -Ulfrinn |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הוידאו שלי הקלטה מ-DVD במחשב שלי | tbarber | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 2nd יוני 2009 13:52 |
| טלפון הקלטה למחשב | kodakira | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 18 מאי 2009 18:09 |
| עזרה! מסך הקלטה | pest79456 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 16th אוגוסט 2008 15:48 |
| הקלטה קול | Shan | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 16 ספטמבר 2007 09:20 |
| תוכנת הקלטה. | Garigoun | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 14 ספטמבר 2007 07:57 |
| שרשרת כלים | |
| |