mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Įrašymo klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 22, 2008, 21:12
Narys

Default Įrašymo klausimas

Ar galima konvertuoti MIDI failą wav failas, naudojant garsų iš lango pastatytas MIDI prietaisu?

Kitaip tariant, aš sukūriau MIDI failo iš muzikos notacijos programa (Sibelius), bet norite eksportuoti kaip WAV failą Nepilni savirašis, kad galėčiau įrašyti gyvų priemonę ant jo. (Aš tik tai padaryti galintis įranga MIDI sequencer, bet aš ne vieną dar ir reikia, kad šis įrašas iki savaitės pabaigos).

Sibelius yra "eksportas, kaip Audio" funkcija, bet kadangi MIDI įrenginys integruotas į "Windows" paleisti per "Windows Media Player, tai neveikia.

Jei ne, galiu tik paleisti stereo ryšį iš savo soundcard prie kelio multi recorder, tačiau aš norėčiau jį eksportuoti kaip WAV (jei įmanoma), nes tada aš maksimalus maišymo kontrolei mtr.
Old Balandis 22, 2008, 21:21
Narys

Default Įrašymo klausimas

Nevermind. I figured it out.

iTunes yra "konvertuoti į mp3" funkcija, taigi aš ką tik pradėjo MIDI failo nėra, o ne Windows Media Player ", ir paversti jį į mp3, tada sudegino jį Audio CD (todėl keičiant jį. Wav)

Atsiprašome už beprasmiškas pokalbio. Jei bandėte iTunes Before I posted.

-Ulfrinn
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įrašymo video iš mano kompiuterio į mano DVD tbarber Multimedia & Codecs 0 2 birželis 2009 13:52
Telefonas įrašymas į PC kodakira General Hardware Chat 1 Gegužė 18, 2009 18:09
Pagalba! Screen recording pest79456 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Rugpjūtis 16, 2008 15:48
Garso įrašymo Shan Sound, Speakers & MP3 Players 4 16 rugsėjis 2007 09:20
Įrašymo programinė įranga. Garigoun BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 14 rugsėjis 2007 07:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.