![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar galima konvertuoti MIDI failą wav failas, naudojant garsų iš lango pastatytas MIDI prietaisu? Kitaip tariant, aš sukūriau MIDI failo iš muzikos notacijos programa (Sibelius), bet norite eksportuoti kaip WAV failą Nepilni savirašis, kad galėčiau įrašyti gyvų priemonę ant jo. (Aš tik tai padaryti galintis įranga MIDI sequencer, bet aš ne vieną dar ir reikia, kad šis įrašas iki savaitės pabaigos). Sibelius yra "eksportas, kaip Audio" funkcija, bet kadangi MIDI įrenginys integruotas į "Windows" paleisti per "Windows Media Player, tai neveikia. Jei ne, galiu tik paleisti stereo ryšį iš savo soundcard prie kelio multi recorder, tačiau aš norėčiau jį eksportuoti kaip WAV (jei įmanoma), nes tada aš maksimalus maišymo kontrolei mtr. |
|
| |||
| |||
| Nevermind. I figured it out. iTunes yra "konvertuoti į mp3" funkcija, taigi aš ką tik pradėjo MIDI failo nėra, o ne Windows Media Player ", ir paversti jį į mp3, tada sudegino jį Audio CD (todėl keičiant jį. Wav) Atsiprašome už beprasmiškas pokalbio. Jei bandėte iTunes Before I posted. -Ulfrinn |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įrašymo video iš mano kompiuterio į mano DVD | tbarber | Multimedia & Codecs | 0 | 2 birželis 2009 13:52 |
| Telefonas įrašymas į PC | kodakira | General Hardware Chat | 1 | Gegužė 18, 2009 18:09 |
| Pagalba! Screen recording | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Rugpjūtis 16, 2008 15:48 |
| Garso įrašymo | Shan | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 16 rugsėjis 2007 09:20 |
| Įrašymo programinė įranga. | Garigoun | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 14 rugsėjis 2007 07:57 |
| Temos įrankiai | |
| |