![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy jest możliwe do konwertowania plików MIDI do WAV za pomocą dźwięków z okna wbudowanej w urządzenie MIDI? Innymi słowy, stworzył plik MIDI z notacja muzyczna programu (Sibelius), ale chce go wyeksportować jako plik WAV do Multitrack rejestratora, tak że mogę nagrać żywych instrumentów na domiar. (I to właśnie w tym oprogramowanie umożliwiające sekwensera MIDI, ale nie mam jeszcze jeden, i trzeba to nagranie do końca tygodnia). Sibelius ma "wywozu audio" działają, ale ponieważ MIDI urządzenia wbudowane w Windows jest uruchamiany za pomocą programu Windows Media Player, to nie działa. Jeśli nie, mogę tylko uruchomić połączenie stereo z mojej karty dźwiękowej na wielu torów rejestratora, ale wolałbym go wyeksportować jako WAV (jeśli jego możliwości), ponieważ wtedy mam maksymalną kontrolę mieszania na MTR. |
|
| |||
| |||
| Nevermind. I figured it out. iTunes ma "konwersji do mp3" funkcji, więc po prostu otworzył plik MIDI zamiast w programie Windows Media Player, a to przeliczone na mp3, a następnie spalił ją na płytę audio CD (w związku z tym do przekształcenia go. wav) Przepraszamy za bezcelowe wątku. Jeżeli już próbował iTunes przed wysłana. -Ulfrinn |
![]() |
|
| Zakładki |