![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je možné previesť MIDI súbor do WAV súboru pomocou zvukov z okien zabudovaný v MIDI zariadení? Inými slovami, vytvoril som MIDI súbor z hudobné notáciu program (Sibelius), ale chcete ho exportovať ako WAV súbor na vícestopé rekordér, takže môžem nahrávať živé nástroje, na vrchole je. (Já bych to jednoducho urobiť to v MIDI sekvencer schopný softvér, ale nemám ešte jeden, a je potrebné túto nahrávku do konca tohto týždňa). Sibelius má "vývoz ako audio" funkciu, ale od MIDI zariadenie postavené na Windows je riadený prostredníctvom programu Windows Media Player, to nefunguje. Ak nie, môžem len spustiť pripojenie stereo z môjho zvuková stopa na multikombinované rekordér, ale já bych ho exportovať ako WAV (je-li jej možné), pretože potom som maximálne miešania kontrolou na MTR. |
|
| |||
| |||
| Nevadí. Už to mám. iTunes má "previesť do mp3" funkcie, tak som len otvorila MIDI súbor existuje miesto v programe Windows Media Player, a premeniť ju na mp3, potom spálil na audio CD (teda konvertujícího ju. wav) Ospravedlňujeme sa za zbytočné vlákno. Mali by ste sa pokúsil iTunes pred aj posta. -Ulfrinn |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nahrávanie videa z počítača na mojej DVD | tbarber | Multimedia & Kodeky | 0 | 2. júna 2009 13:52 |
| Telefón Nahrávanie do PC | kodakira | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 18. mája 2009 18:09 |
| Pomoc! Obrazovka nahrávania | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 3 | 16. augusta 2008 15:48 |
| Nahrávanie zvuku | Shan | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 16. September 2007 09:20 |
| Nahrávací softvér. | Garigoun | Všeobecné Software Chat | 1 | 14. September 2007 07:57 |
| Thread Tools | |
| |