![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је могуће претворити МИДИ датотеке у УАВ датотеку помоћу звукова из прозора изграђена у МИДИ уређај? Другим речима, сам је створио МИДИ датотеке са музиком нотација програм (Сибелиус), али желите извести га као УАВ датотеке у Мултитрацк снимач, тако да могу снимати инструмент да живи на врху ње. (Ја бих само то урадили у МИДИ способно усклађивач софтвер, ипак ЈА донт 'имати један али и потребу да се ово снимање до краја недеље). Сибелиус има "Извези као аудио" функцију, али пошто МИДИ уређај уграђен у Уиндоус је трчање преко Уиндоус Медиа Плаыер-, ово не ради. Ако не, не могу једноставно покренути стерео прикључак од моје звучну на мулти трацк рецордер, али бих радије да се извоз као УАВ (ако је могуће), јер сам тада максималну контролу мешања на МТР. |
|
| |||
| |||
| Нема везе. И фигуред ит оут. иТунес има "претворити у мп3" функција, тако да сам отворио МИДИ датотека постоји, уместо у програму Уиндоус Медиа Плаыер, и претворити га у мп3, а затим спалио га на аудио ЦД-а (дакле, претвара га. уав) Нажалост за бесмислене нит. Требали сте покушали иТунес пре него сам послат. -Улфринн |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Снимање видео над мој ПЦ то мој ДВД | тбарбер | Мултимедија и кодеци | 0 | 2. јуна 2009 13:52 |
| Телефон Снимање на ПЦ | кодакира | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 18. маја 2009 18:09 |
| Хелп! Сцреен снимање | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 16 аугуст 2008 15:48 |
| Снимање звука | Схан | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 16. сеп 2007 09:20 |
| Снимање програма. | Гаригоун | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 14. сеп 2007 07:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |