![]() |
|
| |||
| |||
| Bir WAV dosyası gelen sesler kullanarak bir MIDI dosyasını dönüştürmek mümkün mü Windows MIDI aygıtı bulunur? Diğer bir deyişle, ben bir müzik notasyon programı (Sibelius) bir MIDI dosyası oluşturuldu ancak Multitrack kaydediciye bir WAV dosyası olarak vermek istiyorum, bu yüzden bunu üzerine canlı enstrüman kaydedebilirsiniz. (Sadece bir MIDI yetenekli yazılım sıralayıcı Bu yapardın, ama ben bir hesabınız yoksa, ve hafta sonuna kadar bu kayıt yapmanız gerekir). Sibelius, ama ses "fonksiyonu olarak bir" ihracat var çünkü MIDI aygıtı pencere yerleştirilmiş pencere üzerinden medya oynatıcı çalıştırmak, bu iş değildir. Ben sadece çok parça kaydedici için ses kartından stereo bağlantısı çalıştırabilirsiniz Eğer değilse, ama WAV olarak ihracat tercih ediyorsanız (eğer MTR üzerindeki olası), çünkü daha sonra maksimum hem karıştırma kontrol. |
|
| |||
| |||
| Boşver. Bunu anladım. iTunes bir "mp3 ben sadece MIDI orada yerine dosyayı Windows Media Player'da, bir mp3, daha sonra bir ses CD'si için yandı dönüştürülerek açılmış (bu yüzden onu dönüştürme" işlevi dönüştürmek vardır. wav) Bir anlamsız iplik için üzgünüm. Ben gönderilen önce iTunes denedim gerekir. -Ulfrinn |