менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Запис питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 квітня 2008, 21:12
Член групи

Default Запис питання

Чи можна перетворити MIDI файлу в файл WAV допомогою звуків з вікна функції пристрою MIDI?

Іншими словами, я створив MIDI файлу з програми музичної нотації (Сібеліус), але хочемо, щоб експортувати його у вигляді файлу WAV для запису Multitrack, так що я можу записати живий інструмент на вершину. (Я б просто зробити це в MIDI секвенсором здатні, але я його ще немає, і необхідно зробити це запис до кінця тижня).

Сібеліус має "Експортувати як аудіо-функції", але оскільки пристрій MIDI вбудований в Windows запускається через Windows Media Player, це не працює.

Якщо ні, то я можу просто запустити стерео зв'язку з моєю звукового запису треку мульти, але я вважав за краще б, щоб експортувати його як WAV (якщо його можливо), тому що тоді я максимально управління змішуванням з ССО.
Old 22 квітня 2008, 21:21
Член групи

Default Запис питання

Nevermind. Я здогадався.

ITunes має "конвертувати в MP3" функцію, так що я просто відкрив MIDI файлу там, а не в програвачі Windows Media, і перетворили його в mp3, а потім спалили його аудіо-CD (отже, перетворивши його в. WAV)

Вибачте за безглуздим потоком. Якщо пробували ITunes, перш ніж я Написав.

-Ulfrinn
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.