![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| на борда на звука на моя дънна платка изглежда е прецакал така аз се чудех се струва forking изложени 100 лири за горната част на диапазона звукови карти ще забележите, че много разликата между скъпите и евтин 30 лири един часа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зависи от неговото използване наистина! Платил съм £ 8 за моите звукови карти, 5.1, работи чудесно LOL Аз използвам за игри и музика като цяло
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласни с mrdaveyk наистина зависи от това какво искате да я използвате за да има евтини звукови карти в Детски PC, те сърф играя музика и да играят игри и OK, за да му дори и за отпадъци, както му 5,1, но те използват само 2,1 Какво стана с по-добро борда на вашия m / B M8?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| АЗ имам никакъв представа Пет I щепсела ми говорители в звука е наистина много тихо като аз трябва да ги държиш на ушите ми да мога да чуя, но ми говорители работата по everyother компютър Айв Опитах ги така съм му се познае нещо общо с ми дънната платка ... Im така основно при слушане на музика съм свикнал много информация за разликата в скъпите звукови карти? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали отиваш в обем контрол гледаш настройките?
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Да се опита, че .. му прецаках .... apperently използвате неправилно винтове на компютъра ви може да винт на дънната платка е тази истина? |
|
| |||
| |||
| yeh, DONT но аз мисля, че това е проблемът Вие се опитахте да преинсталирате драйверите за нея? проверка на говорещия икона на долния десен, щракнете го веднъж и itll отворен обем бар, уверете се, че пълното си после провери всеки един вариант на говорещия настройки в контролния панел Уверете се, че всички връзки са тясно с високоговорителите Ако сте опитали всичко това, отидете за евтини карти пич, вашият говорител настройка в момента е или 2,1 или 5,1, вземи си карта, която отговаря на текущите си говорител създаде, ще е безсмислено, освен ако не е скъпо вашия професионален / фанатик и сте се нуждаят от нея
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| евтини звукови карти е:) Благодаря за помощта ви, момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има два вида звукови карти - на борда и висок клас. Не съм съгласен, че "евтини карти" се струва, че ако имате сериозен проблем с борда, които трябва да гарантират по дънната RMA. Високият клас карти не са просто audiophile фураж - те наистина правят нещо добро невероятно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз се споразумеят за звука е по-добре, ако си купя един висок край звук карта, но не забравяйте за говорители. Ако вече имате добър набор, след което вие сте добре, но ако имаш евтини £ 15 тонколони, бихте могли да помислите, ако сте готови да добавите допълнителни пари. Най лесно да свършиш Разходен £ 150 до £ 180 за целия разтвор. Forking изложени £ 100 за вашата soundcard но включване в безполезно набор от високоговорителите е просто губене на вашия £ 100 ...!
Ако не сте готови да направите това, вашите £ 100 може да ви приличен средата разстояния звукова карта и междинен кръг комплект тонколони (не трябва дори heve пари в ляво). Единствената точка аз лично мога да се видя в черен евтини звукови карти е, ако имате нужда да замени мъртъв борда звукови карти за да можете да слушате Windows система звуци. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Игри, които се нуждаят високо графична карта - Cant намерите всички | ryannathans | PC & конзолата Gaming | 8 | 14-ти октомври 2009 година 15:12 |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Не звука на моя компютър ... борда или PCI звукова карта | Grumlis | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 4-ти септември 2008 14:48 |
| Статичен звука на високи смола звуци | SophieCella | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 11 Юни 2008 09:14 |
| Висока поставил доброто за overclock - проблем? | cyberspacegenie | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 03:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |