![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
palubních zvuku na mé základní desce se zdá být v háji, tak jsem věděl, že je dobré větvení na 100 liber za vrchol řady zvukových karet by i upozornění, že velký rozdíl mezi jednou a nákladná levné 30liber jedna
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
závisí na jeho použití opravdu!
Zaplatil jsem 8libra pro zvukovou kartu, 5.1, pracuje velké lol použít i pro hry a hudba obecně
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Souhlasíte s mrdaveyk opravdu záleží na tom, co budete chtít použít pro své levné zvukové karty v PC dětmi, si surfování přehrávat hudbu a hraní her a ok pro ně i jeho odpadem jako 5.1, ale pouze 2,1
Co se stalo s on-palubě zvuk na vašem m / b M8?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemám ponětí, boule i plug můj reproduktory ve zvuku je opravdu tichý, jako jsem se držet, aby mé uši tak i slyší, ale můj reproduktory práce na počítači everyother IVE pokusil jim na to mám svůj odhad něco do činění s moje deska ... tak v podstatě když im poslech hudby i zvyklý upozornění mnoho rozdíl v drahé zvukové karty?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zkoušeli jste se na ovládání hlasitosti se podíváme na nastavení?
|
|||
|
|||
|
yep vyzkoušeli, že .. jeho našroubovány .... apperently pomocí šroubů špatně v počítači lze šroub na desce je to pravda?
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh, ale i dont think to je otázka
Zkoušeli jste přeinstalací ovladače pro to? zkontrolujte ikonu reproduktoru na pravém dolním rohu, klepněte na něj jednou a itll otevřené objem bar, ujistěte se, že jeho plné pak zkontrolovat každé volby v nastavení reproduktorů v ovládacím panelu ujistěte se, že všechny spoje jsou pevně s reproduktory Pokud jste vyzkoušeli všechny, přejděte na levnou kartu mate, že vaše nastavení reproduktorů současnosti je buď 2,1 nebo 5,1, dostanete kartu, která bude vyhovovat vaší aktuální reproduktorů nastaven, bude dražší, je zbytečné, pokud vaše profesionální / fanatika a jste ji potřebují,
|
|||
|
|||
|
levných zvukových karet je:) díky za vaši pomoc, chlapi
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Existují dva druhy zvukové karty - na palubě a high-end. Nesouhlasím, že "levné karty" stojí za to, pokud máte závažný problém se svým palubě, které by mělo opravňovat k desce RMA. Na high-end karty nejsou jen audiophile krmiva - dělat věci, které opravdu úžasný zvuk.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám dohodnout o zvuk je lepší, když si koupíte high-end zvukové karty, ale nezapomeňme, o reproduktory. Pokud již máte dobře nastaven, pak jste OK, ale pokud máš levné 15liber reproduktory, měli byste zvážit, pokud jste ochotni přidat další peníze. Byste snadno skončit výdajů £ 150 to £ 180 na celé řešení. Větvení na 100 liber pro vaše zvuková ale ucpání v bezcenní sady reproduktorů je jen odpad z vašich 100 liber ...!
Pokud nejste ochotni udělat, aby vaše 100 liber mohl vám slušný mid-spektrum zvukových karet, a mid-řady sady reproduktorů (měli byste ještě heve peníze vlevo). Jediným bodem mohu osobně vidět, jak se nečistoty levnou zvukovou kartu, pokud je budete muset nahradit mrtvé palubě zvukové karty, takže si můžete poslechnout na systému Windows zvuky. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|