![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| του πλοίου με ήχο σε μητρική πλακέτα μου φαίνεται να είναι βιδωτά ώστε Αναρωτιόμουν αξίζει να forking Παραλαμβάνονται 100 λίρες για την κορυφή της σχετικής κάρτας ήχου θα Παρατηρώ ότι μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα ακριβό και ένα φτηνό 30 μία λίρα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εξαρτάται από τη χρήση του πραγματικά! i £ 8 για καταβληθεί μου κάρτα ήχου, 5.1, έργα μεγάλης lol Θα το χρησιμοποιούν για παιχνίδια και μουσική γενικά
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνία με mrdaveyk πραγματικά εξαρτάται από το τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για, έχουν μια φθηνή κάρτα ήχου στο PC παιδιά, που παίζουν μουσική surf και παίζουν παιχνίδια και το ok για τους ακόμη και τα απόβλητα, όπως τα 5,1 αλλά χρησιμοποιούν μόνο 2,1 αυτό που συνέβη στον ενσωματωμένο ήχο σου m / b M8;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα χελώνι i βύσμα ηχεία μου στον ήχο είναι μόνο πραγματικά πραγματικά ήσυχο όπως εγώ να τους τα αυτιά μου, ώστε να μπορώ να ακούω, αλλά μου ομιλητές εργασίες για everyother υπολογιστή IVE TRIED τους για τόσο είμαι μαντέψουν το κάτι να κάνει με μητρικής μου ... ναι βασικά im όταν ακούτε μουσική i wont ανακοίνωση των πολύ τη διαφορά σε μια ακριβή κάρτα ήχου; |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει να υπεισέλθω σε όγκο ελέγχου εξετάζοντας τις ρυθμίσεις;
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι προσπάθησε ότι .. τη θάλασσα .... apperently χρησιμοποιώντας το λάθος βίδες στον υπολογιστή σας μπορεί βίδα της μητρικής πλακέτας είναι αυτή η αλήθεια; |
|
| |||
| |||
| yeh, αλλά i dont ότι αυτό είναι το θέμα έχετε δοκιμάσει την επανεγκατάσταση τους οδηγούς για αυτό; ελέγχει την ομιλήτρια εικονίδιο στην κάτω δεξιά, πατήστε το μία φορά και έναν τόμο itll ανοικτό μπαρ, να διασφαλίσουμε την πλήρη τότε ελέγχει κάθε επιλογή του ομιλητή ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις είναι αυστηρό με τους ομιλητές Εάν έχετε δοκιμάσει όλα αυτά, πάμε για μια φθηνή κάρτα mate, σας setup ομιλητή σήμερα είναι είτε 2.1 ή 5.1, μια κάρτα που σας ταιριάζει σημερινό ομιλητή που έχει συσταθεί, θα είναι άχρηστη ακριβά Αν δεν σας μια επαγγελματική / φανατικό και είστε χρειάζονται
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| φθηνή κάρτα ήχου που είναι:) ευχαριστώ για τη βοήθειά σας παιδιά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχουν δύο είδη κάρτα ήχου - επί του σκάφους και των υψηλής ποιότητας. Διαφωνώ ότι μια «φθηνή κάρτα" αξίζει τον κόπο αν δεν έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με το επί του σκάφους, η οποία θα πρέπει να δικαιολογούν τη μητρική πλακέτα RMA. Οι high-end κάρτες δεν είναι μόνο audiophile ζωοτροφές - που κάνει τα πράγματα πραγματικά εκπληκτικό ήχο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ συμφωνώ σχετικά με τον ήχο είναι καλύτερα εάν αγοράσετε ένα υψηλό τέλος κάρτα ήχου, αλλά μην ξεχάσουμε τα ηχεία. Αν έχετε ήδη ένα καλό σύνολο, τότε είστε ΟΚ, αλλά αν έχεις φθηνό £ 15 ομιλητές, μπορεί να θέλετε να εξετάσει αν είστε πρόθυμοι να προσθέσω τα επιπλέον χρήματα. Μπορείτε εύκολα να είχε καταλήξει δαπάνες £ 150 σε £ 180 για το σύνολο της λύσης. Forking out £ 100 για σας κάρτας ήχου αλλά συνδέσετε σε μια άχρηστη σύνολο των ομιλητών είναι απλώς χάσιμο σας £ 100 ...!
Εάν δεν είστε πρόθυμοι να το κάνουμε αυτό, σας £ 100 θα μπορούσε να σας κάνει μια αξιοπρεπή μεσαίας ποιότητας κάρτα ήχου και τα μέσα του φάσματος των ομιλητών που (θα πρέπει ακόμα heve χρήματα). Το μόνο σημείο που μπορεί να δείτε προσωπικά στην εύρεση πάμφθηνος κάρτα ήχου είναι εάν πρέπει να αντικαταστήσει ένα νεκρό εποχουμένως κάρτα ήχου ώστε να μπορείτε να ακούτε τους ήχους του συστήματος των Windows. Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παιχνίδια που χρειάζονται υψηλό Κάρτα Γραφικών - Cant find any | ryannathans | PC & Console Gaming | 8 | 14 Οκτωβρίου 2009 15:12 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου | Grumlis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 4ο Σεπ 2008 14:48 |
| Στατική ήχου σε ήχους υψηλής pitch | SophieCella | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 11 Ιουν 2008 09:14 |
| High pitched ήχο για overclock - πρόβλημα; | cyberspacegenie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 3η Νοε 2007 03:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |