![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| onboard zvuk je na mojoj matičnoj ploči čini se da je pijan, pa mi je pitate je li vrijedno forking out 100 funta na vrhu raspona zvučna kartica bih primijetiti da mnogo razlika između skupih jedan i jedan jeftini £ 30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovisi o njegovoj uporabi stvarno! sam platio £ 8 za moje zvučne kartice, 5.1, odlično funkcionira lol Ja ga koristiti za igre i glazbu općenito
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se s mrdaveyk stvarno ovisi o tome koju želite koristiti za njega, imaju jeftine zvučne kartice na PC djecu, oni daskati slušati glazbu i igrati igrice i njene ok za njih čak i svojim otpadom kao njezin 5,1 ali ih koristiti samo 2,1 što se dogodilo na brodu na zvuk na vašem m / b m8?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Imam nijedan ideja izraslina i plug moj govornicima u zvuk samo je stvarno jako tiho kao što sam držati ih u moje uši tako da ja mogu čuti ali moj zvučnici rade na računalu everyother ive pokušao ih na tako sam guessing svojih nešto učiniti sa moje matične ploče ... pa kad im osnovi slušanja glazbe i navika primijetiti mnogo razlika u skupim zvučnu karticu? |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao ide na kontrolu glasnoće pogledati postavke?
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| yep suđeno da .. svojim pijan .... apperently pomoću vijaka krivo na računalu može pričvrstiti na matičnoj ploči je to istina? |
|
| |||
| |||
| yeh, ali ja dont misliti da je to pitanje Jeste li pokušao ponovo instalirati upravljačke programe za to? označite ikonu zvučnika na dnu desno, kliknite na nju jednom i itll otvorite volume bar, provjerite svoju punu zatim provjerite svaku opciju u postavkama govornik na upravljačkoj ploči provjerite da li su sve veze s govornicima nepropustljiv Ako ste iskušali sve ovo ide za jeftine kartice mate, vaš speaker setup Trenutno je bilo 2,1 ili 5,1, dobili karticu koja odgovara vašem trenutnom zvučnički set up, idući skupo je beskorisno ako vaš profesionalni / fanatik i ti si trebaju se
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| jeftini zvučna kartica je to:) hvala za vaša pomoć momački |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoje dvije vrste zvučna kartica - onboard i high-end. Ja ne slaže da je "jeftine kartice" se isplati, osim ako imate ozbiljnih problema sa svojim onboard koja bi trebala garantirati RMA jedne matične ploče. The high-end kartice nisu baš audiofilski krmna - oni su zaista napraviti stvari zvuk iznenađujuće.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dont slažu oko zvuk se bolje ako kupite visok end zvučnu karticu, ali ne zaboravite o zvučnicima. Ako već imate dobro postavljen, onda ste u redu, ali ako imaš jeftini £ 15 govornika, možda želite razmisliti ako si voljan da biste dodali dodatni novac. You'd lako zavrssiti trošenje £ 150 do £ 180 na cijelom rješenje. Forking out £ 100 za svoju zvučnu ali plugging u isprazna set zvučnika je samo otpad od Vaših £ 100 ...!
Ako niste spremni to učiniti, tvoj £ 100 mogao bi vam pristojno mid-range zvučne kartice i mid-range set zvučnika (čak heve trebali novac lijevo). Jedini bod ja osobno mogu vidjeti u uzimajući jeftini prljavštine zvučna kartica se ako trebate zamijeniti mrtav onboard zvučna kartica, tako da možete slušati Windows sistem zvukova. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Igre koje trebaju High Grafička kartica - licemjerje nađi prema Bilo koji | ryannathans | PC & konzole Igre | 8 | 14 listopad 2009 15:12 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Nema zvuka na moj pc ... onboard zvuk ili PCI kartice | Grumlis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| Statični zvuka na visokoj pitch zvukove | SophieCella | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 11. lipnja 2008 09:14 |
| Visok zvuk na overclock - problem? | cyberspacegenie | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 3. studeni 2007 03:15 |
| Thread Tools | |
| |