![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| a fedélzeti hang-én alaplap tűnik screwed így Csodálkoztam is, hogy érdemes forking ki 100 font a felső tartományban hangkártya volna észre, hogy sok különbség egy drága és egy olcsó 30 font egy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| függ a használat tényleg! Fizettem £ 8 mert hangkártya, 5.1, szerkezet nagy lol i. annak a játékok és a zene általában
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megállapodik mrdaveyk valójában attól függ, mit szeretne használni azt, hogy egy olcsó hangkártya a gyerekek db, a surf zenét és játszani, és az OK gombra, hogy a számukra még a hulladék, mint 5,1, de csak akkor használjuk, 2,1 Mi történt a fedélzeti hang az Ön m / b m8?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Fogalmam sincs, wen i plug én felszólalók a hangot csak tényleg nagyon csendes, mint én, hogy a fülemet, hogy úgy hallom, de én hangszórók munka everyother számítógép ive próbált azok tehát én vagyok kitalálni, hogy valami köze van a én az alaplap ... Alapvetően igen, ha im zenehallgatás én szokás nyilatkozat sok a különbség a drága hangkártya? |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltad már megy a hangerőszabályzó ránézünk a beállításokat?
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Igen próbáltuk .. a csavart .... apperently rossz csavarok segítségével a számítógépen is csavaros az alaplap igaz ez? |
|
| |||
| |||
| yeh, de ne gondolja, hogy ez a kérdés Ön próbálta újratelepíteni a járművezetők érte? ellenőrzi a hangszóró ikonra a jobb alsó, kattintson rá egyszer és itll nyit hangerősávot, győződjön meg arról, hogy teljes mértékben akkor ellenőrizze, minden opciót a hangszóró beállításokat a vezérlőpanel Győződjön meg róla, hogy az összes kapcsolat szoros, a hangszórók Ha már próbálta ezt, akkor egy olcsó kártya mate, a hangszóró beállítása a jelenleg vagy a 2.1 vagy 5.1, kap egy kártyát, amely megfelel a jelenlegi hangszóró létre, mert drága is értelmetlen, ha a szakmai / fanatikus és ön van szükség, hogy
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| olcsó hangkártya van:) köszönöm a segítséget srácok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétféle hangkártya - a fedélzeti és a high-end. Nem értek egyet, hogy az "olcsó" kártyát nem éri meg, ha van egy komoly probléma van a fedélzeten, amely indokolná az alaplap RMA. A high-end kártyák nemcsak audiofil takarmány - ezek a dolgok valóban lenyűgöző hang.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én egyetértek a hangot, hogy jobb, ha vesz egy magas hangkártyát, de ne felejtse el a hangfalak. Ha már van egy jó beállítás, akkor OK, de ha van olcsó £ 15 hangszórók, akkor azt szeretné, hogy ha hajlandó felvenni az extra pénzt. You'd könnyen végén kiadások £ 150 to £ 180 a teljes megoldást. Forking meg £ 100, de az Ön hangkártyája bedugásával egy értéktelen meg felszólalók csak egy hulladék a 100 £ ...!
Ha nem hajlandó erre, akkor a 100 £ lehet kapni egy tisztességes középkategóriás hangkártya és egy középkategóriás sorozata hangszórók (akkor még heve pénzt balra). Az egyetlen pont én személyesen látni abban, hogy a piszok olcsó hangkártyád van, ha le kell cserélnie egy halott a fedélzeten hangkártya így hallgatni Windows rendszer hangok. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Játékok igénylő magas Grafikus kártya - Cant Find Any | ryannathans | PC és konzol játékok | 8 | Október 14, 2009 15:12 |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya | Grumlis | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| Statikus hang szurok magas hangok | SophieCella | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 11. június 2008 09:14 |
| A magas hangú hang overclock - probléma? | cyberspacegenie | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 3. november 2007 03:15 |
| Téma eszközök | |
| |