![]() |
|
| |||
| |||
| את הקול המשולב ללא פעיל על לוח האם שלי נראה כל כך דפוק תהיתי האם כדאי forking out 100 לירה עבור הטווח העליון של כרטיס הקול היה כל כך הרבה אני מבחין בהבדל בין יקר לבין זול 30 פאונד אחד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי את השימוש באמת! £ 8 שילמתי עבור כרטיס הקול שלי, 5.1, פועל היטב LOL אני משתמש בו בשביל משחקים ומוסיקה בכלל
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מסכים עם mrdaveyk באמת תלוי מה אתה רוצה להשתמש בה עבור, שיהיה זול ב ילדים כרטיס הקול במחשב, הם לגלוש לנגן מוזיקה ולשחק משחקים על אישור להם את בזבוז כמו גם את 5,1 אבל הם רק משתמשים 2,1 מה קרה ב-Board את הקול שלך ז / b m8?
|
| |||
| |||
| אין לי מושג אני wen תקע את הצליל של הרמקולים הוא ממש ממש ממש שקט כאילו אני צריך להחזיק להם את האוזניים כדי שאוכל לשמוע את הרמקולים אלא לעבוד על everyother המחשב ive ניסו אותם על כך אני מנחש שלו לעשות משהו עם לוח האם שלי ... כך בעצם כאשר IM מקשיב למוסיקה, אני מבחין הרגל של הרבה הבדל א יקר כרטיס קול? |
|
| |||
| |||
| האם ניסית נכנס נפח שליטה בודק את ההגדרות?
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| כן ניסו את זה .. מזוין שלה .... apperently באמצעות ברגים לא נכון במחשב יכול לדפוק את לוח האם זה נכון? |
|
| |||
| |||
| yeh, dont אבל אני חושב שזה הבעיה האם ניסית התקנה מחדש של מנהלי התקנים עבור זה? בדוק את שפת אם הסמל על הימנית התחתונה, לחץ עליו פעם אחת ו itll נפח לפתוח בר, להבטיח את מלוא אז כל אחד לבדוק אפשרות של שפת אם ההגדרות בלוח הבקרה ודא שכל החיבורים הם הדוקים עם הדוברים אם ניסית את כל זה, לכו על זול כרטיס חבר, את שפת אם תוכנית ההתקנה כעת היא גם על 2.1 או 5.1, לקבל כרטיס שיתאים הנוכחית שפת אם להגדיר, הולך יקר, אלא אם הוא חסר תכלית מקצועי / קנאי ואתה צורך זה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| זול כרטיס הקול הוא:) תודה על העזרה חבר 'ה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ישנם שני סוגים של כרטיס קול - onboard ו-high-end. אני לא מסכים כי "כרטיס זול" היא שווה את זה, אלא אם יש לך בעיה רצינית עם onboard שאמורה צו של לוח האם RMA. ה-high-end קלפים הם לא רק audiophile מספוא - הם עושים דברים בכנות נשמע מדהים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים על הצליל להיות יותר טוב אם אתה קונה כרטיס קול גבוה הסיום, אבל לא לשכוח את הרמקולים. אם כבר יש לך סט טוב, אז אתה בסדר, אבל אם יש לך רמקולים זולים £ 15, אולי כדאי לך לשקול אם אתה מוכן להוסיף עוד כסף. אתה מעוניין בסופו של דבר להוצאה בקלות £ £ 180 ל 150 על כל פתרון. 100 £ Forking מחוץ שלך soundcard פקיקה אבל בתוך סמרטוט סט רמקולים הוא פשוט בזבוז של £ 100 ...!
אם אתה לא מוכן לעשות את זה, את 100 £ יכול להשיג לך מכובד באמצע טווח כרטיס הקול וכן באמצע טווח סט רמקולים (אתה צריך גם כסף heve שמאל). רק את הצבע באופן אישי אני יכול לראות מקבל בזלזול כרטיס הקול היא אם אתה צריך להחליף את כרטיס הקול המשולב ללא פעיל מת, כך שאתה יכול להאזין ל-Windows מערכת נשמע. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|