![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| pokładowej na mojej płyty głównej dźwięk wydaje się być pijany, więc zastanawiałem się czy warto forking obecnie 100 funtów w górę z zakresu karty dźwiękowej bym zauważyć, że znacznie różni się drogie, a tania 30 jeden funt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zależy od jej używać naprawdę! i wypłaconych £ 8 dla mojej karty dźwiękowej, 5.1, doskonale lol i używać go do gier i muzyki w ogóle
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z mrdaveyk naprawdę zależy od tego, co chcesz używać go, mają tanie karty dźwiękowej w komputerze dzieci, ich odtwarzanie muzyki i surfować gier i jej ok dla nich nawet odpadów jako 5.1, ale wykorzystywać jedynie 2,1 co stało się na pokładzie dźwięku na Twoim m / b m8?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nie mam pojęcia wen i podłączyć moje głośniki w dźwięku jest naprawdę bardzo cichy jak i muszą je posiadać do moich uszu, aby można było usłyszeć, ale moje głośniki pracy na komputerze everyother ive próbował je tak jestem guessing jej coś zrobić z mojej płyty głównej ... tak w zasadzie, kiedy im słuchanie muzyki i wont ogłoszenia dużo różnica w drogie karty dźwiękowej? |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali się do kontroli głośności patrząc na ustawienia?
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| yep, że próbował .. jej pijany .... apperently niewłaściwym użyciu śrub na komputerze może śruby płyty głównej jest to prawda? |
|
| |||
| |||
| yeh, ale i dont think to kwestia Pan próbował ponownie zainstalować sterowniki do niego? sprawdzić głośnik ikonę w prawym dolnym rogu, kliknij go raz i itll otworzyć pasek głośności, upewnij się, że jej pełne następnie sprawdzić każdej opcji ustawienia głośników w panelu sterowania Upewnij się, że wszystkie połączenia są szczelne z głośników Jeśli próbował to wszystko, przejdź do karty tanie mate, twój głośnik konfiguracji aktualnie jest albo 2.1 lub 5.1, otrzymać kartę odpowiada aktualnej głośnik utworzony, będzie drogie ma sensu, chyba że Twój profesjonalny / fanatykiem i jesteś wymaga to
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| tanie karty dźwiękowej jest:) dzięki za pomoc chłopaki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Istnieją dwa rodzaje kart dźwiękowych - na pokładzie i high-end. Nie zgadzam się, że "tanie karty" to warto chyba że masz poważny problem z pokładowych, które powinny stanowić podstawę do płyty głównej RMA. W wysokiej klasy karty są nie tylko Audiophile paszowy - oni naprawdę się rzeczy niesamowite dźwięku.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nie zgadza się o dźwięk jest lepiej, jeśli kupić wysokiej klasy karty dźwiękowej, ale nie zapominamy o głośnikach. Jeśli masz już dobry zestaw, to jesteś OK, ale jeśli masz tanie £ 15 głośników, możesz chcieć rozważyć, czy jesteś gotów, aby dodać dodatkowe pieniądze. You'd łatwo skończyć wydatków £ 150 do £ 180 na całym rozwiązaniem. Forking obecnie £ 100 do karty dźwiękowej, ale połączenie w bezwartościowe zestaw głośników jest zaledwie odpadów Twojego ... £ 100!
Jeśli nie jesteś skłonny do tego, twój £ 100 może Ci godne średniej karty dźwiękowej i średniej klasy zestaw głośników (należy heve nawet pieniędzy w lewo). Jedynym punktem mogę osobiście zobaczyć w dostaję brud tanie karty dźwiękowej jest jeśli trzeba zastąpić martwy na pokładzie karta dźwiękowa, dzięki czemu można słuchać dźwięków systemu Windows. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
![]() |
|
| Zakładki |