![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| de la bord de sunet pe placa de baza pare a fi dat-o in bara, aşa că am fost întrebaţi merita bifurcare de 100 de lire pentru un top a gamei de sunet carte i-ar observa că de mult diferenţa dintre un ieftin şi o ieftine 30 lire un |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| depinde de utilizarea sa cu adevarat! Am plătit £ 8 pentru mea placă de sunet, 5.1, works mare lol sa-l folosesc pentru jocuri şi muzică, în general,
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De acord cu mrdaveyk-adevăr depinde de ceea ce doriţi să-l utilizaţi pentru, ieftine au o placă de sunet în bucăţi de copii, ei naviga redaţi muzică şi juca jocuri şi său ok pentru ei, chiar sa o pierdere ca 5.1 dar ei utiliza numai 2.1 Ce s-a întâmplat cu sunet on-board de pe m / b M8?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nu am nici o idee tumoare i plug-mi vorbitori de sunet este doar foarte foarte linistit ca eu trebuie să le deţină la urechile mele ca sa pot auzi, dar mi vorbitori de lucru pe computer everyother ive încercat-le pe deci sunt ghicitul ei ceva de-a face cu mi placa de baza ... deci, practic, atunci când im a asculta muzică i obiceiul observa mult de o diferenţă de o placă de sunet scump? |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat să intre în volumul de control uita la setările?
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Da, care a incercat .. sa stricat .... apperently folosind greşit şuruburile de pe computerul dumneavoastră poate înşuruba placa de bază este adevărat? |
|
| |||
| |||
| yeh, i dont, dar cred că asta este problema Aţi încercat să reinstalez driverele pentru el? verifica vorbitor icoana de pe partea inferioară dreapta, faceţi clic pe el, o dată şi itll deschide un volum bar, asiguraţi-vă că întreaga sa apoi verifica fiecare opţiune în difuzor setările din panoul de control Asiguraţi-vă că toate conexiunile sunt strânse cu difuzoare Dacă aţi încercat toate acestea, du-te pentru o carte de ieftine colega, difuzoare de configurare este, în prezent, fie un 2.1 sau 5.1, obţine o carte care vă convine pe vorbitor curent înfiinţat, merge scump sens cu excepţia cazului în care vă este un profesionist / fanatic şi sunteţi au nevoie de ea
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| ieftine placă de sunet este:) multumesc pentru ajutor baieti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există două tipuri de sunet carte - la bord şi a ridicat-end. Nu sunt de acord că un "ieftine carte" este meritat cu excepţia cazului în care aveţi o problemă serioasă cu dumneavoastră la bord, care ar justifica o placa de bază RMA. The high-end carduri nu sunt doar audiophile furajere - să facă lucrurile cu adevărat sunet uimitor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de acord cu privire la sunetul fiind mai bine daca ai cumpara o placă de sunet de înaltă final, dar nu uita de difuzoare. Dacă aveţi deja un set bun, atunci tu esti OK, dar dacă te-ai ieftine £ 15 difuzoare, s-ar putea să vrea să ia în considerare în cazul în care doriţi să o adăugaţi bani în plus. Te-ar ajunge cu uşurinţă cheltuielile £ 150 până la £ 180 pe întreg soluţie. Bifurcare de £ 100 pentru placa de sunet, dar într-o tamponare Worthless set de difuzoare este doar o pierdere de £ 100 ...!
Dacă nu sunteţi dispus să faci asta, vă £ 100 ar putea sa te decent mid-game placă de sunet şi un mid-game set de difuzoare (ar trebui să heve chiar bani stânga). Singurul punct de personal nu pot vedea în generarea unui Ieftin ca braga placă de sunet este dacă trebuie să înlocuiască un mort la bord placă de sunet, astfel încât să puteţi asculta sunetele de sistem Windows. Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
![]() |
|
| Marcaje |