![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
palubných zvuku na mojej základnej doske sa zdá byť v háji, tak som vedel, že je dobré vetvenia na 100 libier za vrchol série zvukových kariet by aj oznámenie, že veľký rozdiel medzi jednou a nákladná lacné 30liber jedna
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
závisí na jeho použitie naozaj!
Zaplatil som 8libra pre zvukovú kartu, 5.1, pracuje veľké lol použiť aj pre hry a hudba všeobecne
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Súhlasíte s mrdaveyk naozaj záleží na tom, čo budete chcieť použiť pre svoje lacné zvukové karty v PC deťmi, si surfovanie prehrávať hudbu a hranie hier a ok pre ne aj jeho odpadom ako 5.1, ale iba 2,1
Čo sa stalo s on-palube zvuk na vašom m / b M8?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemám potuchy, boule aj plug môj reproduktory vo zvuku je naozaj tichý, ako som sa držať, aby moje uši tak aj počuje, ale môj reproduktory práce na počítači everyother IVE pokúsil im na to mám svoj odhad niečo do činenia s moje doska ... tak v podstate keď im počúvanie hudby aj zvyknutý oznámenie veľa rozdiel v drahé zvukové karty?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokúsili ste sa na ovládanie hlasitosti sa pozrieme na nastavenie?
|
|||
|
|||
|
yep vyskúšali, že .. jeho naskrutkujú .... apperently pomocou skrutiek zle v počítači možno skrutku na doske je to pravda?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeh, ale i dont think to je otázka
Skúšali ste reinštaláciou ovládače pre to? skontrolujte ikonu reproduktora na pravom dolnom rohu, kliknite naň raz a itll otvorenej objem bar, uistite sa, že jeho plné potom skontrolovať každé voľby v nastavení reproduktorov v ovládacom paneli uistite sa, že všetky spoje sú pevne s reproduktormi Ak ste vyskúšali všetky, prejdite na levnou kartu mate, že vaše nastavenia reproduktorov súčasnosti je buď 2,1 alebo 5,1, dostanete kartu, ktorá bude vyhovovať vašej aktuálnej reproduktorov nastavený, bude drahšie, je zbytočné, ak vaše profesionálne / fanatika a ste ju potrebujú,
|
|||
|
|||
|
lacných zvukových kariet je:) vďaka za vašu pomoc, chlapi
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Existujú dva druhy zvukové karty - na palube a high-end. Nesúhlasím, že "lacné karty" stojí za to, ak máte vážny problém so svojím palube, ktoré by malo oprávňovať k doske RMA. Na high-end karty nie sú len Audiophile krmivá - robiť veci, ktoré naozaj úžasný zvuk.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám dohodnúť o zvuk je lepšie, keď si kúpite high-end zvukové karty, ale nezabudnime, o reproduktory. Ak už máte dobre nastavený, potom ste OK, ale ak máš lacné 15liber reproduktory, mali by ste zvážiť, ak ste ochotní pridať ďalšie peniaze. By ste ľahko skončiť výdavkov £ 150 to £ 180 na celé riešenie. Vetvenia na 100 libier pre vaše zvuková ale upchaniu v bezcenný sady reproduktorov je len odpad z vašich 100 libier ...!
Ak nie ste ochotní urobiť, aby vaša 100 libier mohol vám slušný mid-spektrum zvukových kariet, a mid-série sady reproduktorov (mali by ste ešte Hevea peniaze vľavo). Jediným bodom môžem osobne vidieť, ako sa nečistoty levnou zvukovú kartu, ak ich budete musieť nahradiť mŕtve palube zvukové karty, takže si môžete vypočuť na systéme Windows zvuky. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|