![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| онбоард звук је на мојој матичној плочи чини се да је пијан, па ми је питате да ли је вриједно форкинг оут 100 фунта на врху опсега звучна картица бих приметити да много разлика између скупих један и један јефтини 30 £ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зависи о његовој употреби стварно! сам платио £ 8 за моје звучне картице, 5/1, одлично функционише лол Ја га користим за игре и музику уопште
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са мрдавеык стварно зависи од тога коју желите да користите за њега, имају јефтине звучне картице на ПЦ децу, они даскати слушати музику и играти игрице и њене ок за њих чак и својим отпадом као њен 5,1 али их користити само 2,1 што се догодило на броду на звук на вашем м / б м8?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| ЈА имати ниједан идеја израсток и плуг мој говорницима у звук само је стварно јако тихо као што сам држати их у моје уши тако да ја могу чути али мој звучници раде на рачунару еверыотхер иве суђен их на тако сам гуессинг својих нешто учинити са моје матичне плоче ... па кад им основу слушања музике и навика приметити много разлика у скупим звучну картицу? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао иде на контролу јачине погледати подешавања?
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ыеп суђено да .. својим пијан .... апперентлы помоћу вијака криво на рачунару може причврстити на матичној плочи је то истина? |
|
| |||
| |||
| ыех, али ја донт мислити да је то питање Јесте ли покушао поново инсталирате управљачке програме за то? означите икону звучника на дну десно, кликните на њу једном и итлл отворите волуме бар, проверите своју пуну затим проверите сваку опцију у подешавањима говорник на контролној табли проверите да ли су све везе са говорницима непропустљив Ако сте испробали све ово иде за јефтине картице мате, ваш Спеакер сетуп Тренутно је било 2,1 или 5,1, добили картицу која одговара вашем тренутном звучника сет уп, идући скупо је бескорисно ако ваш професионални / фанатик и ти си треба да се
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| јефтини звучна картица је то:) хвала за ваша помоћ момачки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоје две врсте звучна картица - онбоард и хигх-енд. Ја не слаже да је "јефтине картице" се исплати, осим ако имате озбиљних проблема са својим онбоард која би требало гарантовати РМА једне матичне плоче. Тхе хигх-енд картице нису баш аудиофилски крмна - они су заиста направити ствари звук иненађујуће.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА донт слажу око звук се боље ако купите висок енд звучну картицу, али не заборавите о звучницима. Ако већ имате добро постављен, онда сте у реду, али ако имаш јефтини £ 15 говорника, можда желите размислити ако си вољан да бисте додали додатни новац. Ыоу'д лако заврссити трошење £ 150 до £ 180 на цијелом решење. Форкинг оут £ 100 за своју звучну али укопчавање у испразни сет звучника је само отпад од Ваших 100 £ ...!
Ако нисте спремни то учинити, твој £ 100 могао би вам пристојно мид-ранге звучне картице и мид-ранге сет звучника (чак хеве требали новац лево). Једини бод ја лично могу видети у узимајући јефтини прљавштине звучна картица се ако треба заменити мртав онбоард звучна картица, тако да можете слушати Уиндоус систем звуци. Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Игре које је потребно Високи Графичка картица - Није могуће пронаћи | рыаннатханс | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 14 Окт 2009 15:12 |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице | Грумлис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 4. Сеп 2008 14:48 |
| Статични звука на високој питцх звукова | СопхиеЦелла | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 11. јуна 2008 09:14 |
| Висок звук на оверцлоцк - проблем? | цыберспацегение | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 3 новембар 2007 03:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |