![]() |
|
| |||
| |||
| benim anakart üzerindeki Teknede ses öylesine i merak ediyorum vidalanmış gibi görünüyor aralığında ses kartı bir üst i bir pahalı olan ve ucuz bir £ 30 arasında bu kadar fark da 100 sterlin dışarı bölme değer mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ve kullanımı hakkında çok bağlıdır! I £ 8 benim ses kartı, 5.1, için ödenen büyük lol çalışır Ben oyun ve müzik için genel olarak kullanmak
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kabul mrdaveyk ile gerçekten sizin için kullanmak için ne istediğinize bağlı, çocuklar bir ucuz ses kartı PC var bağlıdır, onlar sörf oynamak müzik ve oyunlar ve kendi tamam da 5,1 olarak bile atık ama sadece 2,1 kullanın ne için, m-board ses üzerinde oldu / b M8?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| ile yaptığı bir tahmin ben hiç bir fikrim metropol i ses sadece gerçekten çok sevdiğim sessiz kulaklarım için bu yüzden ama duyamıyorum everyother bilgisayar ive benim hoparlörler iş ben bunları denedim onları tutmalısın benim hoparlör eklentisi var benim anakart ... bu nedenle temelde bir pahalı ses kartı bir fark çok Sohbet dinleme müzik I alışkanlık fark? |
|
| |||
| |||
| Bu ses kontrolü ayarları bakıyor girmeden denediniz mi?
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| evet yöntemi denedim .. onun .... vidalanmış apperently bilgisayarınızda anakartın vida için yanlış vidayı kullanarak bu doğrudur? |
|
| |||
| |||
| yeh, but i dont bu sorunu olduğunu düşünüyorum bunun için sürücüleri yeniden yükleme denedi? sağ alt, bir kez ve bir ses çubuğu açık itll tıklayın hoparlör simgesini kontrol edin, tam emin olun daha sonra kontrol panelinde bulunan hoparlör ayarlarını her seçeneği kontrol edin Tüm bağlantıları hoparlörleri ile sıkı olmasını sağlayın anlamsız Eğer, ucuz bir kart dostum çıkmak tüm bu denediyseniz Hoparlör kurulum şu anda ya 2.1 veya 5.1, uygun mevcut hoparlör kurmak, pahalı olacak bir kart almak olduğu sürece sizin profesyonel / fanatik ve sen Bu ihtiyacı
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| ucuz ses kartı var:) yardımcı olduğunuz için teşekkürler çocuklar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada ses kartı iki tür - Teknede ve yüksek uç vardır. O bir "ucuz kart" olduğunu katılmıyorum buna değer sürece bir anakart RMA emri herzaman Teknede ile ciddi bir sorunumuz var. The high-end kartları sadece ses yem değildir - onlar gerçekten inanılmaz şeyler ses olun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ses Eğer üst uç bir ses kartı almak daha iyi başladı, ancak kabul yapmak Hoparlörleri hakkında unutmayın. Zaten iyi bir grubunuz varsa, o zaman, ama Tamam olduğunuzda eğer ucuz YTL 15 hoparlör var, dikkate almak isteyebilirsiniz Eğer ekstra para eklemek istediğinizi. Kolayca £ 180 için tüm çözüm üzerinde harcama £ 150 kadar bitirmek istiyorum. Ses için 100 £ dışarı bölme ama konuşanların bir değersiz ayarlamak bağlantısı için 100 £ sadece kaybıdır ...!
Eğer bu, sizin için £ 100 (bile) karşılığı sol heve gereken bir orta sınıf ses kartı ve bir orta sınıf hoparlör seti alabilir istekli değil. Böylece Windows sistem seslerini dinleyebilirsiniz bir ölü Teknede ses kartı değiştirmeniz gerekiyor Şahsen ucuz ses kartı elde etmenin tek noktaya bakın olabilir. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|