![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| бортового звуку на моїй материнської плати, як видається, різьбове тому я цікавив варто породження з 100 фунтів за верхню частину звукового діапазону б я зауважив, що великої різниці між дорогою і дешевою 30 фунта одного |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| залежить від його використання на самом деле! Я заплатив £ 8 для моєї звукова карта, 5.1, прекрасно працює LOL Я використовую його для ігор і музики в цілому
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погодитися з mrdaveyk дійсно залежить від того, що ви хочете використовувати для нього, є дешевий звукової карти PC діти, вони виходять грати музику і грати в ігри і їх влаштовує його ще відходів як свого 5,1 але використовувати тільки 2,1 що сталося з бортовою звук на вашому M / B M8?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я не я ідеєю Вень підключити мою виступають у звуці просто дійсно дуже тихе, як я є, щоб залучити їх до вух, щоб я міг чути, але мій ораторів роботи з everyother Ive комп'ютері спробував їх на так я вгадую своє щось робити з моя материнська плата ... тому в основному, коли їм слухати музику I Wont помітите великої різниці в дорогий звукової карти? |
|
| |||
| |||
| Ви пробували вдаючись у тому контроль дивлячись на налаштування?
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Та пробував .. різьбове своєї .... apperently допомогою гвинтів на вашому комп'ютері може гвинта платі це правда? |
|
| |||
| |||
| Yeh, але я Dont думаю, це питання Ви пробували перевстановити драйвера на це? перевірити значок динаміка в правому нижньому куті, натисніть її один раз і Itll відкритих тому барі, переконайтеся у своїй повній Потім перевірити кожну опцію в настройках оратора в панелі управління Переконайтеся, що всі з'єднання герметичні з виступаючими якщо Ви вже пробували все це, йти за дешевою Mate карти, налаштування гучномовців в даний час це або 2,1 чи 5,1, отримаєте картку, яка відповідає вашим поточним SPEAKER SET UP, йдучи дорогою є безглуздим, якщо ваші професійні / фанатик і ви нужденних
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| дешевий звукової карти це:) Спасибо за вашу допомогу хлопці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є два типи звукової карти - бортові і High-End. Я не згоден, що "дешеві карти" коштує того, якщо у вас є серйозна проблема з бортовим що може служити підставою для материнських плат RMA. High-End карти не тільки аудіофілов кормові - вони дійсно зробити речі дивні звуки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден, про звук, краще, якщо ви купите високі звукова карта кінця, але не забувайте про виступаючих. Якщо у вас вже є хороший набір, то ти в порядку, але якщо ви отримали дешеве £ 15 ораторів, можна розглянути, якщо ви готові додати додаткові гроші. Ви б легко закінчити витрат £ 150 до £ 180 в цілому рішення. Розгалуження з £ 100 для вашої звукової карти, а підключення нікчемного набору виступали це просто трата вашого £ 100 ...!
Якщо ви не готові зробити це, ваші £ 100 може отримати ви гідні середнього звукова карта і середнього набір ораторів (ви повинні навіть heve гроші наліво). Єдиний момент, який я можу особисто бачити в отриманні дешеві звукова плата, якщо вам потрібно замінити звукову карту мертвих бортового тому ви можете слухати звуки Windows. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ігри, які потребують високих Відеокарта - Cant знайти | ryannathans | PC & консоль Gaming | 8 | 14 жовтня 2009 15:12 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти | Grumlis | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 4 вересня 2008 14:48 |
| Статичний звук на високій ноті звуків | SophieCella | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 11 червня 2008 09:14 |
| Високий стан звук на розгоні - проблема? | cyberspacegenie | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 3 листопада 2007 03:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |