![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В края на деня му всичко за ползване срещу spendage ако може да направи тази дума нагоре Платил съм евтини, защото ми употреби са прости, игри, музика и работа в моята позиция не бих забележите разликата между висока цел и мръсотия евтини карти главно защото DONT поглед за това, същите звуци се изигра своята просто "малко различен" в ушите ми но да бъдем честни черен евтини карта, като аз имам да направя много повече, отколкото играят прозорците звучи, искам да кажа аз изплаща £ 8 за нея и тя лесно произвежда качествен звук
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Начинът, по който се сочи, че се е не на пари срещу употребата, а по-скоро на пари срещу стандарти. Искам да кажа, ако се говори за използване на вашите soundcard за филми, игри и музика, ти хубав много обхванати всеки за еднократна употреба може да имат за soundcard.
Не ме разбирайте погрешно за моя коментар за евтини карти само добре за системата звуци. Имах мръсотия checp карти и мръсотия евтини комплект тонколони за дълго време (платени около £ 20 за общия пакет), както и за цената, аз бях изумен за качеството на звука го произвеждат. Като каза, че след като веднъж сте започнали модернизация Ви soundcard и лектори ще само искам да отида в спецификационен-висок и в бъдеще. То е като модернизация от евтини графични карти на най-малко в средата на кръг, а после като крачка назад отново до евтини графични карти. Никой не прави това. Същото се случва със звук. Що се отнася до разликата в звука, аз вярвам, че на практика няма кой да чуе разликата beteen евтин soundcard / високоговорители, както и по-напреднали в въпрос на секунди. Но както ти каза сам, ако няма зависи от това колко искате да похарчите и какво сте готови да уредят за. Ние всички различни в това отношение. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| |||
| |||
| Значи някой Бихте желали да препоръчаме Междинна Обхват карта и средата Обхват Тонколони отиват с нея .... I Dont Мислиш ли, може да си позволи началото на гамата говорители и кредитна карта, тъй като Im Кървава Skint |
|
| |||
| |||
| Когато аз имам затруднение така, бих искал да отида винаги да ebuyer. Дори, ако не ме ще закупи продукт от тях, най-малко ли потребителят прегледи там заедно със звездата на клиентите. Стречинг бюджета си малко да £ 11,71, дойдох с това: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM карти (£ 52,12) Creative Labs Inspire T7900 7,1 говорител системата OEM (£ 59,59). Това е средата на гняв, но Опираща към високи граници. Ако ловите около малко, можете да намерите тези дори евтино някъде другаде (ebuyer не винаги са най-евтините). Освен това, тъй като ние не знаем дали искате 7,1, 6,1 и 5,1 звук, може би трябва да погледнем себе си и четете на потребителя коментари. Ако все още не сте сигурни, моля не се колебайте да поискате предложения тук. Вие винаги ще намерите хора, които ще бъдат в състояние да ви даде някои солидни посъветва. Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| страхотно предложение за звукова карта е много ревюта е точно цена ще платите изглежда страхотно (Y) Ами Logitech X-530 високоговорители Дали някой знае нещо за тези .... Наистина DONT как да кажа, ако има добри тонколони, или не |
|
| |||
| |||
| devhardware.com дава и това е 5 звезден рейтинг. Може би искате да прочетете това: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| Моите извинения за hyjacking темата, имам Sony V7700 усилвател и сл.-V7700 графичен еквалайзер с SSH3600 тонколони текат от моя на борда на звука, той работи добре, но би желал по-добри карти, какво би ви предлагаме? Както и в толкова по-евтино? Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на Asus Xonar D2X е отлична, но не е съвместимо с много приложения и има някои малки проблеми, така че мисля, че най-добрият залог е SB Creative Xtremegamer (дори ако не игра това е по-добра версия на техния Xtrememusic).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз съм все още скептични относно знанията си на творчески или на нивото на това, което се обадите добър звук Carbon. Аз съм музикант и като такъв съм придирчив за звук. Ако се препоръчва за хора с Creative XP, аз съм с вас, но аз мисля, че са далеч база ако те се използват Vista. На последната ми изследвания (на месец или два ago0 не само на Creative Xtreme серия не поддържат Vista, в тях не е имал планове за това. Но нека юфка това може ли? Знам, звук, вие знаете компютри ...... ......... Поправи ме, ако съм сгрешил, но вие използвате 2,1, което е основно стерео плюс бас. Стерео беше голяма, но през 1969 г. LOL звук има напредък далеч отвъд това. Помнете Quadraphonic звука в ранните 70-те? Те дори се 8 парчета, които биха могли да ползват това LOL. Да има 2,1 виртуален съраунд (което е хубаво, моят HDD 42 инча ТВ го използва), но не е съраунд звук повече от "Лайт" синьо сирене (въведете вашето любимо ароматизирам) салата дресинг е синьо сирене салата дресинг. При последното ми изследвания (голяма част от нея от Creative уебсайт) на Xtreme серия на Vista OS не поддържат 5,1 или 7,1 съраунд, EAX или CMSS сред много други функции. Всъщност използването Vista, (особено Vista 64), Creative Xtreme серия поддържа на практика нито един от форматите, които ние звук изроди купи Creative Звукови карти. Creative Labs може да се опитва да се определи, че сега благодарение на World Wide срам те са получили след един от техните VP каза изложени на правото, че ако Creative не искат да подкрепят Vista с техните текущи звукови карти (принуждават потребителите да купуват новите звукови карти, когато те решат да се освободи тях), че това е бизнес решение за тях да направят и че DanielK е на линия писмено водачите, които се предлагат в момента Звукови карти работят с Vista. Това беше всичко за Creative Lab собствен уебсайт и копирани зашеметени журналисти от цял свят, които покриват компютри и компютърни свързани теми. Всъщност аз съм журналист и се чувстват доста комфортно отчитане този както АЗ СЕ проверени факти ми по този въпрос. Може да прочетете моята източници за Парна форум. За допълнителни доказателства, едно просто трябва да погледнем в цената на Xtreme серия карти и ги сравнете с преди една година, по дяволите ги сравнява с цените през март. Направете същото с цената на Creative Lab на склад. Нека да добавя за протокола, че аз никога не са закупили карти, които не се казват "Creative Labs" върху нея. Аз обичам моята Xtreme Gamer в моя стар XP система. Взех обратно една, която да не работи в моя Изглед система, макар и получи парите си обратно. Creative засилване на тяхната Уан голям време, старши вицепрезидент отиде на запис говори за нея, и нещата не са разклатят самите се още, доколкото се касае за звукови карти. Мисля, че трябва или да търсите повече в soundcard емисията или покажи ми къде съм наред, преди да препоръча Soundblasters с приятели (и хора с Vista). Надявам се, че са били надлежно учтиви тук, защото Уважавам вас и вашите знания повече, отколкото мога да ви кажа, но мисля, че не сте пропуснали само лодката на този един, но се чака за тази част на Атлантическия океан Cruiser на автобусна спирка в Оклахома LOL . |
|
| |||
| |||
| Аз говоря само от моя собствен опит с картата в Vista. До този момент за мен той е работил безупречно. Аз съм добре запознат Creative на винт прозорци по този въпрос по отношение на фиаско с DanielK. Ако има проблем с 5.1/7.1 във Vista, че явно няма да срещнете, това определено е огромен проблем. Аз също не съм се опитват да бял кон-Creative, техните задушаване на пазара е създала много проблеми. Знам поне EAX и CMSS работят в моя Изглед инсталация. Въпреки това, аз съм по-денонсира алтернатива, отколкото да препоръчва Creative карта. В Xonar е голям опит в картата, но тя е riddled с въпроси, които не се нуждаят от определени условия (т.е. 5.1/7.1 съраунд, Vista), за да бъдат изпълнени - те са възпроизводими и изключително чести (I misphrased в последния ми пост: Те Няма да "малки проблеми", те са просто независим от игри). За мен, това надхвърля докладите на Creative картите "проблеми с Vista. YMMV, предполагам. Ако имате източници, които казват, че от 21 август има още въпроси с X-Fi линия и Vista, независимо дали са в съраунд и т.н. Аз ще провери ги изгони (аз не притежават Парна темата на ръката). Но дори и ако не, аз съм колебаят да препоръча алтернатива, защото аз знам * * на Xtremegamer най-малко работи. И разбира се всичко това е безполезно, ако плакат ние говорим за не ни кажете му OS: P Също така, като настрана, вие пускате Vista 64-битов, нали? Това може да обясни различията между нашите преживявания, тъй като аз съм текат 32 и бета драйвери.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Игри, които се нуждаят високо графична карта - Cant намерите всички | ryannathans | PC & конзолата Gaming | 8 | 14-ти октомври 2009 година 15:12 |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Не звука на моя компютър ... борда или PCI звукова карта | Grumlis | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 4-ти септември 2008 14:48 |
| Статичен звука на високи смола звуци | SophieCella | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 11 Юни 2008 09:14 |
| Висока поставил доброто за overclock - проблем? | cyberspacegenie | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 03:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |