![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na konci dne vše o jeho použití proti spendage i když může být toto slovo až Zaplatil jsem levné, protože moje použití byly jednoduché, her, hudby a práce V mé pozici by i upozornění na rozdíl mezi high-end a špínou levné karty hlavně proto, že i dont podívat na to, že stejné zvuky jsou přehrávány jen jeho 'trochu jinak' v uších ale být spravedlivý nečistoty levné karty, jako bych si můžeme udělat mnohem více, než hrát okna zvuků, myslím i placené 8 liber za to, a to snadno vyrábí kvalitní zvuk
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Způsob, jakým jste směřovaly to nejsou peníze vs použití, ale peníze v porovnání s normami. Mám na mysli, když jste mluvili o vaší pomocí zvuková pro filmy, hry a hudbu, je do značné míry pokryty každém použití ho můžete mít za zvuková.
Nechápejte mě špatně asi moje poznámky o levných karet, pouze je dobré pro systémové zvuky. Měl jsem špína checp karty a skoro zadarmo sadu reproduktorů po dlouhou dobu (placené asi 20 liber pro celkový balík) a za cenu jsem užasl o kvalitě zvuku je vyroben. Který uvedl, že poté, co jste začali upgradu zvuková a reproduktory vám bude chtít jít na vyšší spec v budoucnosti. Je to jako upgrade z levné grafické karty, aby alespoň v polovině-řady a pak přičemž krok zpět, aby opět levnější grafickou kartu. Nikdo se to. Stejné se děje se zvukem. Pokud jde o rozdíl ve zvuku, já věřím, že prakticky kdokoli uslyší rozdíl beteen levné zvuková / reproduktory a vyspělejší ve záležitostí sekund. Ale jak jste sám řekl, je-li však záležet na tom, kolik chcete utratit a co jste ochotni spokojit. Jsme všichni v tomto ohledu liší. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
| Kdokoli tak by byli ochotni doporučovat polovině Rozsah karty a střední segment Reproduktory jít s to .... I Dont Mysli si mohu dovolit Nejlépe z řady reproduktory a kreditní karty, protože Im Bloody Skint |
|
| |||
| |||
| Když jsem dostal nesoudržnosti rád, že jsem si vždycky chtěl jít do ebuyer. Dokonce i když jsem neměla jít na nákup výrobků z nich, alespoň vám uživatelské recenze tam spolu s hvězdičkami. Strečink svého rozpočtu trochu to £ 11.71, já přišel s tímto: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 OEM karty (£ 52.12) Creative Labs Inspire T7900 7.1 reproduktorový systém OEM (£ 59.59). Je to mid-vztek, ale sklon k vyšší třídy. Pokud budete shánět asi málo, můžete nalézt i levnější někde jinde (ebuyer nejsou vždy nejlevnější). Navíc, protože nevíme, jestli chceš 7.1, 6.1 nebo 5.1 zvuk, možná byste se podívat sami a přečtěte si komentáře uživatelů. Pokud ještě nejste jisti, neváhejte se zeptat na doporučení zde. Budete vždy najít lidi, kteří se budou moci dát nějaké pevné poradit. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| skvělé návrhy na zvukové kartě má skvělé recenze je přesně cena bude platit i vypadá skvěle (Y) co Logitech X-530 Reproduktory Ví někdo něco o těchto .... i dont opravdu, jak to říct v případě, že dobré reproduktory, nebo ne |
|
| |||
| |||
| devhardware.com dává tomuto také 5 hvězdiček. Chtít přečíst toto: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za hyjacking závitu, mám sony V7700 amp a SEQ-V7700 grafický ekvalizér s SSH3600 reproduktory běží od mých na palubě zvuk, to funguje dobře, ale bych lepší kartu, co by podle Vašeho názoru? Stejně jako v levnější, tím lépe? Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASUS Xonar D2X je vynikající, ale není kompatibilní s řadou aplikací a má drobné problémy, takže myslím, že nejlepší sázkou je SB Creative Xtremegamer (i když není hra je to lepší verzi svého XtremeMusic).
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jsem stále skeptický na vaše znalosti Creative nebo úroveň, co Zavoláte dobrého zvuku Carbon. Jsem muzikant a jako takový jsem vybíravá na zvuk. Pokud jste doporučil Creative pro lidi pomocí XP, jsem s vámi, ale myslím si, že jste daleko základny v případě, že používáte Vista. Na můj poslední výzkum (za měsíc nebo dva ago0 nejen Creative Xtreme série nepodporuje Vista, měli žádné plány dělat tak. Ale pojďme nudle to můžeme? Vím zvuk, víš počítačů ...... ......... Opravte mě, jestli jsem špatně, ale ty používat 2.1, která je v podstatě stereo plus kužel. Stereo v roce 1969 byl velký lol ale zvuk značně pokročila daleko za to. Pamatujte na kvadrofonický zvuk na počátku 70. let? Dokonce se 8 stop, které by mohly využívat jej lol. Ano 2,1 má virtuální prostorový (což je pěkné, můj HDD 42 in TV využívá), ale není prostorový zvuk ještě než "lite" modrého sýra (vložte svůj oblíbený varianta) zálivka je Blue Cheese zálivka. Na můj poslední výzkum (mnoho z Creative webové stránky) na Xtreme série na OS Vista nepodpořili 5.1 či 7.1 surround, EAX a CMSS mezi mnoho dalších funkcí. Ve skutečnosti pomocí Vista (zejména Vista 64), Creative Xtreme série podporuje prakticky žádný z formátů, které jsme koupili nadšenci zvukové karty Creative Sound pro. Creative Labs lze snaží stanovit, že nyní vzhledem k hanbě celého světa, které získaly po jednom ze svých VP to řekl v právu, že pokud Creative nechtěla podpořit Vista s jejich aktuální zvukové karty (nutí spotřebitele ke koupi nové zvukové karty, pokud se rozhodnou k uvolnění nich), že se jedná o obchodní rozhodnutí, aby se pro ně a že DanielK byl z řádku psaní ovladače, které se v současné době nabízen zvukové karty pracovat s Vista. To bylo vše na Creative Lab vlastních webových stránek a kopírovány celosvětové omráčených novinářů, kteří pokrytí počítačů a počítačových souvisejících tématech. Vlastně já jsem novinář a cítí docela pohodlný vykazování tohoto jak jsem zkontrolovat můj fakta o tomto. Možná si přečíst můj zdrojů o parník fóru. Za další důkaz, jeden potřebuje jen podívat na ceny v Xtreme řady karet a porovnat je se před rokem, to je v porovnání s cenami v březnu. Udělat totéž s cenou Creative Lab akcií. Dovolte mi přidat k záznamu, že jsem nikdy koupil kartu, kterou neřekl "Creative Labs" na to. Miluji svůj Xtreme Gamer v mém starém systému XP. Vzal jsem zpět ten, který nebude fungovat v mém systému Vista, a když dostal své peníze zpět. Creative stupňuje své Wang velký, senior viceprezident šel na záznamu mluví o tom, a to není otřesena sebe ven ještě co se týče Soundcards. Myslím si, že by ani podívat více do zvuková vystavení nebo ukaž mi, kde jsem špatně před doporučující Soundblasters na lidi (a lidi pomocí Vista). Doufám, že jsem byl dostatečně zdvořilí tady jde, protože jsem vás a vaše znalosti více než můžu říct, ale myslím, že jste vynechal nejen na této lodi, ale čekáme na které Atlantiku Cruiser na autobusové zastávce v Oklahoma lol . |
|
| |||
| |||
| Mluvím jen z vlastní zkušenosti s kartou ve Vista. Zatím pro mě pracoval bezchybně. Jsem dobře vědomi Creative je šroubovací-upů na toto téma, pokud jde o fiasko s DanielK. Pokud je problém s 5.1/7.1 ve Vista, že jsem samozřejmě nebude setkat, to je určitě velký problém. Já také nejsem snaží-bílý rytíř Creative, jejich pevnost na trhu vytvořila spoustu problémů. Vím ale, alespoň EAX a CMSS pracují ve svém Vista instalace. Nicméně, jsem více než vypovídající alternativní Doporučování Creative karty. V Xonar je velká snaha o kartu, ale je prolezlý s otázkami, které nevyžadují určitých podmínek (tj. 5.1/7.1 Surround, Vista), které musí být splněny - jsou reprodukovatelné a velmi časté (misphrased I v mé poslední příspěvek: jejich ' Nejsme "drobné problémy", jsou to právě nezávislí her). Chcete-li mi, že převáží zprávy z karet Creative 'problémy s Vista. YMMV, předpokládám. Máte-li zdroje, které říkají, že k 21. srpnu je tu stále problémy s X-Fi a Vista linii, ať už v surroundový etc I'll check nich (nemám páru vlákno na straně). Ale i kdyby tomu tak je, jsem váhala doporučit alternativní protože já vím * * na Xtremegamer nejméně práce. A samozřejmě to vše je bezcenné, pokud plakát jsme mluvili o neříká nám svůj OS: p Také, jako stranou, máte Vista 64-bit, ne? Které by mohly vysvětlit rozdíl mezi naše zkušenosti, jak Běžím 32 a beta ovladače.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hry, které vyžadují vysoký grafických karet - Cant najít žádné | ryannathans | PC a herní konzole | 8 | 14.října 2009 15:12 |
| Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 18. května 2009 12:27 |
| Žádný zvuk na počítači ... palubě nebo pci zvukové karty | Grumlis | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 4. Září 2008 14:48 |
| Statické zvuk o vysoké živici zvuky | SophieCella | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 11. červen 2008 09:14 |
| Vysoká pronikavý zvuk pro přetaktování - problém? | cyberspacegenie | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 3. Listopad 2007 03:15 |
| Thread Nástroje | |
| |