μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα υψηλό τέλος κάρτα ήχου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Απριλίου 2008, 04:58
Ομάδα Δωρητών

Default Θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα υψηλό τέλος κάρτα ήχου

στο τέλος της ημέρας όλα τα σχετικά με τη χρήση κατά spendage, αν μπορώ να κάνω αυτή η λέξη μέχρι

i καταβάλλεται φθηνό επειδή μου ήταν απλές χρήσεις, παιχνίδια, μουσική και το έργο

στη θέση μου δεν θα ήθελα να παρατηρήσετε τη διαφορά ανάμεσα σε μια μεγάλη και τέλος πάμφθηνος κάρτα κυρίως λόγω i dont εξετάσουμε για αυτό, το ίδιο ακούγεται είναι το μόνο που παίζεται "λίγο διαφορετικά 'αυτιά μου σε

αλλά για να είμαστε δίκαιοι ρύπου φτηνή κάρτα, όπως εγώ μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από τα παράθυρα παίζουν ήχους, εννοώ πλήρωσα £ 8 για αυτό και εύκολα παράγει ποιότητα ήχου

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 4ης Απριλίου 2008, 05:12
Ομάδα Δωρητών

Ο τρόπος που παρατίθενται δείχνουν ότι δεν είναι τα χρήματα σε σχέση με τη χρήση, αλλά τα χρήματα vs πρότυπα. Θέλω να πω, αν αν μιλάμε για τη χρήση κάρτας ήχου σας για τις ταινίες, παιχνίδια και μουσική, που σε μεγάλο βαθμό καλύπτονται κάθε χρήση που μπορείτε να έχετε για μια κάρτας ήχου.

Μην πάρετε μου λάθος μου σχετικά με την παρατήρηση σχετικά με φθηνό κάρτες είναι μόνο καλό για τους ήχους του συστήματος. Είχα μια κάρτα checp βρωμιά και μια πάμφθηνος των ομιλητών που για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου £ 20 καταβάλλεται για το σύνολο) και για την τιμή Έμεινα σχετικά με την ποιότητα του ήχου που παράγεται. Κατόπιν τούτου, από τη στιγμή που άρχισε η αναβάθμιση σας κάρτας ήχου και ηχεία σας θα θέλουν να πάνε στην τριτοβάθμια spec στο μέλλον.

Είναι σαν την αναβάθμιση από μια φθηνή κάρτα γραφικών με τουλάχιστον ένα μεσαίας εμβέλειας και, στη συνέχεια, για ένα βήμα πίσω και πάλι σε μια φθηνότερη κάρτα γραφικών. Κανείς δεν κάνει αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με ήχο.

Όσο για τη διαφορά του ήχου, εγώ πιστεύω ότι σχεδόν κανείς, θα ακούσω τη διαφορά beteen μια φθηνή κάρτας ήχου / ηχεία και ένα πιο προηγμένες σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αλλά όπως είπατε και ο ίδιος, εάν πράγματι εξαρτάται από το πόσο θέλετε να περάσετε και τι είστε πρόθυμοι να ηρεμήσει για. Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί από την άποψη αυτή.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 4ης Απριλίου 2008, 07:07
Μέλος Ομάδα

Όποιος λοιπόν θα είναι πρόθυμοι να συστήσει Mid Range κάρτα και Mid Range Ομιλητές να πάνε με αυτό .... I Think I Dont δυνατότητα Κορυφή της σειράς των ομιλητών και κάρτα, διότι Im Καταραμένοι μπατίρης
Old 4ης Απριλίου 2008, 08:48
Ομάδα Δωρητών

Όταν έχω ένα πρόβλημα όπως αυτό, θα ήθελα πάντα ήθελε να πάει στο ebuyer. Ακόμη και αν είμαι δεν πρόκειται να αγοράσει το προϊόν από αυτούς, τουλάχιστον έχετε το χρήστη σχόλια εκεί μαζί με μια αστέρων.

Stretching λίγο τον προϋπολογισμό σας σε £ 11,71, ήρθα με αυτό:

Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 ΚΑΕ κάρτα (£ 52,12)
Creative Labs Inspire T7900 7,1 σύστημα ηχείων OEM (£ 59,59).

Είναι μέσα του οργή, αλλά τείνει υπέρ της υψηλής τεχνολογίας. Αν το κυνήγι γύρω από μια μικρή, ίσως να θέλετε να βρείτε αυτά ακόμη και κάπου αλλού φθηνότερα (ebuyer δεν είναι πάντοτε η φθηνότερη). Επιπλέον, επειδή δεν γνωρίζουμε εάν θέλετε 7.1, 6.1 ή 5.1 ήχο, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας και να διαβάσετε τα σχόλια του χρήστη. Αν ακόμα δεν είμαστε σίγουροι, μπορείτε να ρωτήσω για προτάσεις εδώ. Θα βρείτε πάντα άνθρωποι που θα είναι σε θέση να σας δώσει μερικές συμβουλές στερεών.

Cheers:
Chris
Old 4ης Απριλίου 2008, 09:13
Μέλος Ομάδα

μεγάλη πρόταση σχετικά με την κάρτα ήχου που έχει μεγάλη σχόλια είναι ακριβώς η τιμή που θα καταβάλει μεγάλη προσβλέπει (Y) τι γίνεται με τα Logitech X-530 ηχεία Ξέρει κανείς τίποτα γι 'αυτά .... i dont πραγματικά πώς να πει εάν υπάρχει καλή ομιλητές ή δεν
Old 4ης Απριλίου 2008, 09:19
Ομάδα Δωρητών

devhardware.com αυτό δίνει επίσης ένα 5 αστέρων. Μήπως θέλετε να διαβάσετε αυτό: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Cheers:
Chris
Old 9η Αυγούστου 2008, 14:09
Μέλος Ομάδα

Ζητώ συγγνώμη για hyjacking το νήμα, έχω ένα sony V7700 ενισχυτή και επ-V7700 Ισοσταθμιστής γραφικών με ομιλητές από την SSH3600 μου επί του σκάφους ήχου, δουλεύει ωραία, αλλά θα ήθελε καλύτερη κάρτα, τι θα προτείνατε; Όπως και το φθηνότερο το καλύτερο;

Εις υγεία
Old 9η Αυγούστου 2008, 16:56
Ομάδα Δωρητών

την Asus Xonar D2X είναι εξαιρετική, αλλά δεν συμβιβάζονται με πολλές εφαρμογές και έχει κάποια μικρά προβλήματα, οπότε θεωρώ ότι το καλύτερο στοίχημα είναι η Creative SB Xtremegamer (ακόμη και αν δεν το παιχνίδι αυτό είναι η καλύτερη εκδοχή του Xtrememusic).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 21 Αυγ 2008, 18:37
Ομάδα Δωρητών

Είμαι ακόμα σκεπτικοί σχετικά με τις γνώσεις σας της Creative ή το επίπεδο των τι καλό ήχο κλήσης του άνθρακα. Είμαι μουσικός και ως εκ τούτου είμαι επιλεκτικοί σχετικά με ήχο. Εάν σας προτείνω να Creative παιδιά χρησιμοποιούν XP, είμαι μαζί σας, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ μακριά βάσης όταν χρησιμοποιούν Vista. Την τελευταία μου έρευνα (ένα ή δύο μήνες ago0 δεν είχαμε μόνο την Creative Xtreme σειρά δεν υποστηρίζει Vista, δεν είχαν σχέδια να το κάνει. Αλλά ας μανέστρα αυτό μπορεί να είναι; Ξέρω ήχου, γνωρίζετε υπολογιστές ...... .........

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά θα χρησιμοποιήσετε 2,1 που είναι βασικά στερεοφωνικά και ένα γούφερ. Στερεοφωνικό ήταν μεγάλη το 1969 lol ήχο αλλά προχώρησε πιο πέρα από αυτό. Θυμηθείτε το Quadraphonic ήχου στις αρχές της δεκαετίας του'70; Θα γίνει ακόμα και 8 κομμάτια που θα μπορούσε να αξιοποιήσει αυτό lol. Ναι έχει εικονικό surround 2,1 (που είναι ωραία, μου HDD 42 ιντσών τηλεόραση το χρησιμοποιεί) αλλά δεν είναι πια ήχο surround από "lite" μπλε τυρί (εισαγάγετε το αγαπημένο σας γεύση) σαλάτα σάλτσα είναι Blue Cheese σαλάτα σάλτσα. Μετά την τελευταία μου έρευνα (ένα μεγάλο μέρος τους από την ιστοσελίδα της Creative) η σειρά Xtreme σε Vista OS δεν υποστηρίζει 5,1 ή 7.1 surround, EAX CMSS ή μεταξύ πολλών άλλων χαρακτηριστικών. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας Vista, (ειδικά Vista 64), Creative Xtreme σειρά υποστηρίζει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ του φορμά ήχου φρικιά που αγοράζονται για κάρτες ήχου Creative. Creative Labs είναι δυνατόν να προσπαθούν να καθορίσουν ότι σήμερα, λόγω του παγκόσμιου κρίμα που ελήφθη μετά από έναν από τους VP της εν λόγω δικαιώματος Creative ότι αν δεν ήθελε να υποστηρίξει Vista με τη σημερινή τους κάρτες ήχου (αναγκάζοντας τους καταναλωτές να αγοράσουν νέες κάρτες ήχου, όταν αποφασίζουν την απελευθέρωσή τους) ότι επρόκειτο για μια επιχειρηματική απόφαση για αυτούς να κάνουν και DanielK που ήταν εκτός γραμμής γραπτώς οδηγών που έκαναν οι κάρτες ήχου που προσφέρονται αυτή τη στιγμή εργάζονται με Vista.

Αυτό ήταν όλα για Creative Εργαστηρίου δική του ιστοσελίδα και σε παγκόσμιο επίπεδο η αντιγραφή από αναισθητοποιούνται δημοσιογράφους που καλύπτουν υπολογιστών και συναφών θεμάτων. Στην πραγματικότητα είμαι δημοσιογράφος και αισθάνεστε αρκετά άνετα την αναφορά αυτή ως Έχω ελέγξει μου πραγματικά για αυτό. Ίσως μπορείτε να διαβάσετε για τις πηγές μου Ατμοστρόβιλος φόρουμ. Για περισσότερες αποδείξεις, ένα μόνο θα πρέπει να εξετάσει την τιμή του Xtreme σειρά καρτών και τις συγκρίνει με πριν από ένα χρόνο, κόλαση τις συγκρίνει με τις τιμές του Μαρτίου. Κάντε το ίδιο με την τιμή του Δημιουργικού Εργαστηρίου υλικού.

Επιτρέψτε μου να προσθέσω για την ιστορία ότι ποτέ δεν έχω αγοράσει κάρτα που δεν είπε "Creative Labs" σε αυτό. Λατρεύω μου Xtreme gamer στο παλιό μου σύστημα XP. Πήρα πίσω αυτό που δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το σύστημα και αν μου Vista και πήρε πίσω τα λεφτά μου. Creative ενισχυθεί για τους wang μεγάλο χρονικό διάστημα, έναν ανώτερο VP πήγε στα πρακτικά μιλάμε για αυτό, και τα πράγματα δεν έχουν κλονίσει τους για άλλη μια όσο το Soundcards τους. Νομίζω ότι θα πρέπει είτε να εξετάσουμε περισσότερο το θέμα της κάρτας ήχου ή δείξτε μου όταν κάνω λάθος πριν τη σύστασή Soundblasters για παιδιά (και οι γονείς που χρησιμοποιούν Vista).

Ελπίζω να έχουν την κατάλληλη ευγενικό εδώ επειδή σέβομαι σας και τις γνώσεις σας πάνω από το μπορώ να σας πω, αλλά πιστεύω ότι δεν έχετε χάσει το τραίνο μόνο σε αυτό το σημείο, αλλά περιμένουμε ότι Ατλαντικού Cruiser σε μια στάση λεωφορείου στην Οκλαχόμα lol .
Old 21 Αυγ 2008, 19:11
Ομάδα Δωρητών

Μιλώ μόνο από τη δική μου εμπειρία με την κάρτα σε Vista. Μέχρι στιγμής για μένα αυτό έχει λειτουργήσει άψογα.

Είμαι ενήμερος για την Creative βίδα-ups σε αυτό το θέμα σχετικά με το φιάσκο DanielK. Αν υπάρχει ένα θέμα με 5.1/7.1 σε Vista που προφανώς δεν θα συναντήσει, που είναι σίγουρα ένα τεράστιο θέμα. Επίσης, δεν προσπαθεί να λευκού ιππότη Creative, στραγγαλισμό τους στην αγορά έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ξέρω τουλάχιστον EAX και CMSS εργάζονται σε μου Vista.

Ωστόσο, είμαι περισσότερο την καταγγελία της από ό, τι συνιστά μια εναλλακτική Creative κάρτα. Η Xonar είναι μια μεγάλη προσπάθεια σε μια κάρτα, αλλά είναι γεμάτη για θέματα που δεν απαιτούν ορισμένες προϋποθέσεις (π.χ. 5.1/7.1 surround, Vista) που πρέπει να τηρούνται - και να αναπαραχθούν είναι εξαιρετικά συχνές (Ι misphrased στην τελευταία θέση μου: οι " Δεν "μικρά προβλήματα", θέλει μόνο ανεξάρτητο από τα παιχνίδια). Για μένα, που ξεπερνά τις εκθέσεις της Creative κάρτες "με θέματα Vista.

YMMV, υποθέτω. Αν έχετε πηγές που λένε ότι από την 21η του Αυγούστου υπάρχει ακόμη ζητήματα με το X-Fi line και Vista, αν σε surround κλπ. Θα ελέγξει τους (δεν έχω το Steam το νήμα για το χέρι). Αλλά ακόμη και αν το κάνει, είμαι διστακτική να προτείνει την εναλλακτική λύση, γιατί * γνωρίζουν * Xtremegamer τουλάχιστον τα έργα. Και φυσικά όλα αυτά είναι άχρηστα, αν η αφίσα μιλάμε για να μην μας πει ο OS: p

Επίσης, όπως Παρεμπιπτόντως, είστε τρέχει Vista 64-bit, έτσι; Αυτό μπορεί να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ μας εμπειρίες, όπως είμαι σε λειτουργία 32 και το βήτα οδηγούς.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.