manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Trebam gnjaviti s visokim end zvučnu karticu

Reply

Thread Tools
Old 4. travanj 2008, 04:58
Donatorska Grupa

Default Trebam gnjaviti s visokim end zvučnu karticu

na kraju dana njene sve o korištenju spendage protiv ako ja mogu učiniti da se riječ

Ja platio moj koristi jeftini jer su jednostavna, igre, glazba i rad

u mojoj poziciji neću primijetiti razliku između visoke kraja i jeftini prljavštine kartice uglavnom zbog toga što ja dont potražite ga, isti zvukovi su svirali njegove samo "malo drugačiji" u mojim ušima

ali da se fer jedan jeftini prljavštine kartica, kao što sam može učiniti puno više nego igrati windows zvukovi, mislim ja platio £ 8 za njega, te lako proizvede kvalitetan zvuk

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 4. travanj 2008, 05:12
Donatorska Grupa

Način na koji ste ga šiljenje nije vs korištenju novca, već novac vs standardima. Hoću reći, ako se govori o korištenju vašeg zvučnu za filmove, igre i glazbu, koju ljepušan velik dio pokriven svaki single use možete imati za zvučnu.

Ne bi mi krivo opaska o mojoj o jeftinim karticama se samo dobro za sistem zvukova. Imala sam checp karticu prljavštine i nečistoća jeftini set zvučnika za dugo vremena (plaća oko £ 20 za ukupan paket) i za cijenu sam bio zadivljen o kvalitetu zvuka ga proizvode. Poslije rečenog da, nakon što je započeo nadograđujete vaše zvučnu i zvučnici ćete samo želite ići više u spec. u budućnosti.

To je kao nadogradnju iz jeftini grafičkom karticom kako bi barem na mid-range a zatim uzimajući korak nazad opet do jeftinije grafičke kartice. Nitko ne da. Ista će se dogoditi sa zvukom.

Što se tiče razlika u zvuk, JA obaviti vjerovati da praktički svatko tko će čuti razliku beteen jeftin zvučnu / govornika i napredniji u pitanje sekundi. Ali kao što si rekao, ako ne ovisi o tome koliko želite potrošiti i što ste spremni za podmiriti. Mi smo svi drugačiji u tom pogledu.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Old 4. travanj 2008, 07:07
Member Group

Tako Svatko Će biti spremni preporučiti Mid Range kartice i Mid Range Speakers da ide s njom .... Ja dont misliti možete priuštiti vrhu raspona zvučnici i kartice jer Im Krvav Skint
Old 4. travanj 2008, 08:48
Donatorska Grupa

Kada sam dobio kao smetnja da, ja bih uvijek željeli ići na ebuyer. Čak i ako neću kupiti proizvod od njih, barem dobijete korisnik pregledava tamo uz zvjezdica.

Istezanje proračun malo do £ 11.71, JA je došao gore sa ovaj:

Creative Soundblaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kartici (£ 52.12)
Creative Labs T7900 7,1 nadahnjuju ZVUČNIČKI SUSTAV OEM (£ 59.59).

To je sredinom ljutit ali sklonost ka visokom dometu. Ako lova oko malo, možda biste željeli pronaći te čak jeftinije negdje drugdje (ebuyer nisu uvijek najjeftiniji). Osim toga, jer mi ne znamo, ako želite 7,1, 6,1 ili 5,1 zvuk, možda biste trebali imati gledati sebe i čitati komentare korisnika. Ako ste još uvijek nisu sigurni, slobodno pitajte za prijedloge ovdje. Vi ćete uvijek naći ljude koji će biti u mogućnosti da vam dati neke solid savjetovati.

Cheers:
Chris
Old 4. travanj 2008, 09:13
Member Group

veliki prijedlog o zvučna kartica ima velike recenzije je točno cijenu bih platiti izgleda odlično (Y) ono o Logitech x-530 zvučnici se bilo tko znati ništa o tim .... JA stvarno dont kako reći ako postoji dobra ili ne zvučnike
Old 4. travanj 2008, 09:19
Donatorska Grupa

devhardware.com daje to također 5 zvjezdica. Možda želite pročitati ovo: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Cheers:
Chris
Old 9. kolovoz 2008, 14:09
Member Group

Moje isprike za hyjacking slijedu, imam Sony V7700 i amp seq-V7700 grafičke ujednačivač s SSH3600 govornici prikazivati od moje zvučne na brodu, radi fino, ali bih bolje kartica, što bi vam predlažemo? Kao iu jeftinije to bolje?

Živjeli
Old 9. kolovoz 2008, 16:56
Donatorska Grupa

je Asus Xonar D2X je odlična, ali nije kompatibilan s puno apps i ima nekih manjih problema, tako da mislim da je najbolji kladiti se SB Creative Xtremegamer (čak i ako vam se ne igra, ovo je bolja verzija njihovog Xtrememusic).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 21 kol 2008, 18:37
Donatorska Grupa

Ja sam i dalje skeptičan na Vaše znanje ili Kreativni razini ono što vam poziv dobar zvuk Carbon. Ja sam glazbenik i kao takva sam picky na zvuk. Ako ste preporuku Creative da narod koristeći XP, ja sam s vama, ali mislim da ste daleko bazu ako su koristeći Vidik. Na moj posljednja istraživanja (mjesec ili dva ago0 ne samo da je Creative Xtreme serija ne podržava Vista, nisu imali planove za događaj na taj način. Ali neka je budala ovo možemo? Znam zvuk, znaš računala ...... .........

Ispravite me ako sam pogrešno, ali ste koristili 2,1 što je u osnovi stereo plus Woofer. Stereo je bio velik in 1969 lol, ali zvuk je napredovala daleko iznad toga. Sjetite se kvadrifoničan zvuk u ranim 70-tih? Čak su napravili 8 pjesama koje bi mogle koristiti ga lol. Da ima 2,1 virtualni surround (koja je lijepa, moja HDD 42 inch TV koristi), ali to nije surround zvuk više nego "Lite" plavi sir (ubacite vaš omiljeni okus) salatni preljev je plavi sir preljev za salatu. Nakon posljednjeg istraživanja (puno od Creative website) u seriji Xtreme na Vista OS ne podržava 5,1 ili 7,1 surround, EAX ili CMSS među mnoge druge mogućnosti. U stvari koristeći Vidik, (posebno Vista 64), Creative Xtreme serija podržava gotovo ni jedan od formata zvuka freaks da smo kupili karte za Stvaralački Zvuk. Creative Labs svibanj biti težak to škripac koji sada s obzirom na svijetu sramota su dobili nakon što jedan od njihovih VP-a, rekao je pravo da, ako se Creative nisu htjeli podržati Vista s aktualnim zvučne kartice (potrošači prisiljavaju da kupite nove zvučne kartice kada su odlučili objaviti njih) da je to poslovna odluka da se za njih i da je iz DanielK line pisanja vozača koji je trenutno nude zvučne kartice rade sa Vidik.

To je bilo sve na Creative Lab vlastite web stranice i kopirati u svijetu po zapanjen novinara koji pokrivaju računala i računalne srodne teme. Zapravo, da sam novinar i osjeća prilično udoban izvještavanja ove kao što sam ja provjeriti moj činjenice o tome. Možda ste pročitali moj izvora pare na forum. Za daljnje dokaze, jedan tek treba izgledati po cijeni od Xtreme serije kartice i usporediti ih prije godinu dana, dovraga usporedite ih sa cijenama u ožujku. Učiniti isto s cijenom Creative Lab's zaliha.

Pusti me dodaj za snimanje da ja nikada kupio karticu koja nije recite "Creative Labs" na njega. I love my Gamer Xtreme u moj stari XP sustava. I uze natrag onaj koji ne rade u mojoj Vidik sistem iako i je dobio moj novac nazad. Creative zgazi na njihovim Wang veliki put, viši VP je otišao na snimanje razgovarate o tome, i stvari se nisu sebi uzdrman out yet koliko su zabrinuti Soundcards. Mislim da bi trebalo više ni gledati u pitanju ili zvučnu pokaži mi gdje sam ja krivo prije Soundblasters preporuku da ljudi (i narod koristeći Vidik).

Nadam se da mi je prikladno pristojan ovdje jer sam poštovati vas i vaše znanje više nego što mogu vam reći, ali mislim da niste propustili brod samo na ovom jednom, ali se čeka da Atlantika Cruiser na autobusnog stajališta u Oklahoma lol .
Old 21 kol 2008, 19:11
Donatorska Grupa

Ja govorim samo iz mog vlastitog iskustva sa karticom Vista. Do sada je za mene to je radila flawlessly.

Ja sam dobro svjestan Creative vijak-up-a o tom pitanju u vezi sa DanielK fijasko. Ako postoji problem s 5.1/7.1 in Vidik da ja očito ne bi susreta, to je definitivno veliki problem. Ja sam ne težak to bijelo-vitez Creative, njihov zahvat oko vrata na tržištu je stvorio puno problema. Znam barem EAX i CMSS rade u moj Vidik instalacije.

Međutim, ja sam više nego denouncing alternativno preporuku za kreativno kartice. The Xonar je velik pokussaj kartice, ali je riddled s pitanjima koja ne zahtijevaju određene uvjete (npr. 5.1/7.1 surround, Vista) treba biti ispunjen - oni su i iznimno stvorljiv zajedničkih (ja misphrased u moj zadnji post: oni ' re ne "manjih problema", oni su samo nezavisnih igara). Za mene, to outweighs izvještajima kreativni kartice 'pitanja sa Vidik.

YMMV, JA misliti. Ako su izvori koji kažu da je od 21 kolovoz postoji još problema sa X-Fi liniju i Vista, bilo u surround etc ću ih check out (ja nemam pare nit na ruku). Ali čak i ako je, ja sam neodlučan preporučiti alternativne jer ja * je * znati Xtremegamer barem radi. I naravno sve to ako je isprazna poster smo razgovarati o ne recite nam njegov OS: p

Također, kao na stranu, da radite Vista 64-bit, zar ne? To bi moglo objasniti razlike između našeg iskustva, kao što sam trčanje 32 i beta drivera.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Igre koje trebaju High Grafička kartica - licemjerje nađi prema Bilo koji ryannathans PC & konzole Igre 8 14 listopad 2009 15:12
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Nema zvuka na moj pc ... onboard zvuk ili PCI kartice Grumlis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 4. Sep 2008 14:48
Statični zvuka na visokoj pitch zvukove SophieCella Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 11. lipnja 2008 09:14
Visok zvuk na overclock - problem? cyberspacegenie CPU, Matične ploče i RAM 15 3. studeni 2007 03:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.