kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Kell zavarni a magas hangkártya

Reply

Téma eszközök
Old Április 4 2008, 04:58
Donor Group

Default Kell zavarni a magas hangkártya

végén a napon a szó használata ellen spendage ha tudom, hogy ez a szó akár

Fizettem olcsó, mert a felhasználás nem egyszerű, a játékok, a zene és a munka

az én helyzetemben én nem észrevenni a különbség a magas és piszok olcsó kártya főként azért, mert ne nézd meg, ugyanaz a hangokat játszik annak csak "egy kicsit más" a fülemben

De a szép piszok olcsó kártyát, mint én is nem sokkal több, mint a windows hangokat játszani, úgy értem én fizettem £ 8 ki, és könnyen minőségi hang

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Április 4 2008, 05:12
Donor Group

Az, hogy Ön mutatott ki, nem a pénz vs használat, hanem a pénz vs előírásoknak. Úgy értem, ha te beszélsz használja a hangkártya a filmeket, játékokat és zenét, akkor elég jól lefedett minden egyes használat akkor a hangkártya.

Ne érts félre a saját megjegyzését a kedvező kártyákat csak akkor van jó a rendszer hangok. Volt egy piszok checp igazolvány és piszok olcsó meg felszólalók egy hosszú idő (kb 20 £ kifizetni a teljes csomag) és az ár volt bűvölve a hangminőség termelt. Miután azt mondta, hogy ha egyszer elkezdte korszerűsítése a hangkártya és hangszórók csak akkor akarok menni magasabb spec a jövőben.

Olyan, mint egy olcsó korszerűsítése grafikus kártya legalább egy középkategóriás, és akkor egy lépéssel vissza egy olcsóbb grafikus kártya. Senki nem teszi ezt. Ugyanez történik a hangot.

A különbség a hang, azt hiszem, hogy gyakorlatilag bárki, majd hallani a különbséget beteen olcsó hangkártya / előadók és egy fejlett a másodpercek kérdése. De ahogy te mondtad magad, ha nem függ, hogy mennyit kíván költeni, és mit hajlandó ülepedni. Most minden más ebben a tekintetben.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Április 4 2008, 07:07
Csoport tagja

Bárki, így szívesen ajánljuk Középkategóriás kártya és Középkategóriás Felszólaltak megyek Ez .... Azt hiszem, Dont Afford Top of the Range Felszólaltak és a kártya miatt Im szegény ember
Old Április 4 2008, 08:48
Donor Group

Amikor a helyzet, mint, hogy én mindig szeretnék menni ebuyer. Még ha nem is fogok vásárolni a terméket őket, legalább kap a felhasználó véleménye van együtt a csillagok.

Stretching a költségvetés egy kicsit, hogy £ 11.71, kitaláltam ezt:

Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kártya (£ 52,12)
Creative Labs Inspire T7900 7,1 hangfal-rendszer OEM (£ 59,59).

A közepe felé hajló düh, de a magas tartományban. Ha a vadászat körül egy kicsit, lehet, hogy szeretné tudni, hogy ezek még az olcsóbb máshol (ebuyer nem mindig a legolcsóbb). Továbbá, mivel nem tudjuk, ha azt szeretné, 7,1, 6,1, illetve 5,1 hang, talán kell egy pillantást magad és olvasd el a felhasználók szólhatnak hozzá. Ha még mindig nem biztos benne, forduljon bizalommal kér javaslatokat itt. Itt mindig találni, akik képesek lesznek adjak néhány tanácsot szilárd.

Cheers:
Chris
Old Április 4 2008, 09:13
Csoport tagja

Nagy javaslatot a hangkártya van nagy véleménye pontosan azt az árat fizet néz ki (Y) mi a helyzet a Logitech X-530 hangszórók Tudja valaki valamit ezekről .... Tényleg ne, hogyan kell mondani, ha jó hangszórók vagy nem
Old Április 4 2008, 09:19
Donor Group

devhardware.com is, amelyben ez is 5 csillagos minősítést. Lehet, hogy szeretné, olvassa el ezt: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Cheers:
Chris
Old Augusztus 9 2008, 14:09
Csoport tagja

Elnézést a hyjacking a szál, van egy Sony V7700 amp és az azt követő-V7700 grafikus hangszínszabályzó SSH3600 a felszólalók jétől én a fedélzeten egészséges, jól működik, de azt szeretné, ha jobb kártya, mit javasol? Csakúgy, mint az olcsóbb, annál jobb?

Egészségére
Old Augusztus 9 2008, 16:56
Donor Group

Az ASUS Xonar D2X kitűnő, de nem összeegyeztethető egy csomó apps és néhány kisebb probléma, ezért azt hiszem, a legjobb fogadás a Creative SB Xtremegamer (akkor is, ha nem játék ez egy jobb verzió, hogy Xtrememusic).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Augusztus 21 2008, 18:37
Donor Group

Én még mindig szkeptikus a tudását a Creative vagy a szintet, amit fel jó hang Carbon. Én zenész vagyok, és mint ilyen válogatós a hangot. Ha ajánlja az emberek Creative segítségével XP, Veled vagyok, de azt hiszem, az út alapja, ha azok használata Vista. A legutóbbi kutatás (egy-két hónapig ago0 nemcsak a Creative Xtreme-sorozat nem támogatja a Vista, nem is tervezi ezt tenni. De tegyük fel noodle ezt tudjuk? Tudom, hogy egészséges, tudod számítógépek ...... .........

Helyes, ha tévedek, de a használata 2,1 ami alapvetően sztereó plusz egy mélysugárzó. Sztereó nagy volt 1969-ben lol, de hang Előreléptek messze túl. Emlékszel a Quadraphonic hangot a korai 70-es? Még készült 8 zeneszámokat is felhasználja, hogy lol. Igen 2,1 van virtuális surround (ami szép, a HDD 42 hüvelykes TV használja) de ez nem térhatású hang már mint a "lite" kéksajt (írja be a kedvenc íz) salátaöntet is kéksajt salátaöntet. A legutóbbi kutatás (melynek nagy része a Creative weboldal) a Xtreme sorozat a Vista operációs rendszer nem támogatja 5,1 vagy 7,1 surround, EAX vagy CMSS között sok más funkciók. Valójában Vista használata (különösen Vista 64), Creative Xtreme sorozat gyakorlatilag sem támogatja a formátumot, hogy megbízható nyomik vásárolta Creative Sound kártyák. A Creative Labs is próbálta meg, hogy most, mivel a világ nagy szégyen kaptak után valamelyik VP mondják ki, hogy jobb, ha a Creative nem akarta, hogy támogassa a Vista jelenlegi hangkártya (kényszeríti a fogyasztókat, hogy vásároljanak új hangkártya, ha úgy döntenek, fel őket), hogy ez egy üzleti döntés, hogy a számukra, és hogy DanielK volt a sor, hogy a vezetők írásban tett a jelenleg kínált hangkártya munka Vista.

Ez volt minden, a kreatív Lab saját honlapján, és másolhatók a megdöbbent újságírók világszerte terjed ki, akik a számítógépek és számítógépes kapcsolatos témákban. Igazából én vagyok újságíró, és úgy érzed, nagyon kényelmes jelentéstételre, mint én ellenőrizték én e tényeket. Lehet, hogy elolvassa a forrásaim a Steam fórum. További bizonyíték, csak egy kell vizsgálnia, az ár az Xtreme sorozatú kártyák és összehasonlítani őket, hogy egy évvel ezelőtt, a pokol összehasonlítani őket, hogy az árak márciusban. Nem azonos az ára Creative Lab's raktáron.

Hadd hozzáadni a rekordot, amit még soha nem vettem egy kártyát, hogy nem mondtam, hogy "a Creative Labs" rajta. I love my Xtreme gamer a régi XP rendszert. Vittem vissza az egyik, hogy ez nem működik, az én Vista rendszert, és ha megvan a pénz vissza. Creative lépett a wang nagy idő, egy-egy vezető VP ment rekord beszél, és a dolgok nem rázzák magukat még amennyire hangkártya van szó. Azt hiszem, kell vagy inkább a hangkártya probléma, vagy mutasd meg, ha tévedek, mielőtt ajánlotta Soundblasters, hogy emberek (jól használó emberek Vista).

Remélem, nem megfelelően udvarias itt, mert tiszteletben Ön és a tudás többet tudok mondani, de azt hiszem, nem csak a kihagyott ezen a hajón, de várja, hogy az Atlanti-óceán Cruiser a buszmegálló az Oklahoma lol .
Old Augusztus 21 2008, 19:11
Donor Group

Mondom csak a saját tapasztalatai a kártya a Vista. Eddig nekem ez hibátlanul működött.

Én is tisztában van Creative csavaros vállalkozások ebben a kérdésben a fiaskó a DanielK. Ha van olyan kérdés, 5.1/7.1 a Vista, hogy nyilvánvalóan nem olyan, hogy biztosan egy nagy kérdés. Én is vagyok, nem azért, hogy a fehér-lovag Creative, a Stranglehold a piacon létrehozott egy csomó problémát. Tudom, legalább EAX és CMSS dolgozik én Vista telepítését.

Azonban, én vagyok több, mint az alternatív felmondó ajánlja a Creative kártyát. A Xonar van egy nagy kísérletet egy kártyát, de ez riddled kérdésekben, amelyek nem írnak elő bizonyos feltételek (azaz 5.1/7.1 surround, Vista) is teljesül - ezek reprodukálható és a rendkívül gyakori (I misphrased az utolsó post: ezek " nem "kis problémát", hogy csak a független játékok). Nekem, hogy felülmúlja a jelentéseket a Creative kártyák "kérdéseket Vista.

YMMV, gondolom. Ha van, hogy a források mondják, hogy az augusztus 21 kérdés van még az X-Fi vezeték és a Vista, akár térhatású etc Megnézem őket (nem a Steam szál a kezét.) De még akkor is, ha nem, én attól, hogy javasolja az alternatív, mert tudod, * * a Xtremegamer legalább működik. És természetesen ez az összes értéktelen, ha a plakát mi beszélünk, nem mondja el nekünk, aki OS: p

Emellett, mivel a területpihentetés, te futó Vista 64 bites, nem? Ez talán magyarázatot közötti tapasztalatainkban, mint én vagyok futó 32 és a béta-vezetők.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.