![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| végén a napon a szó használata ellen spendage ha tudom, hogy ez a szó akár Fizettem olcsó, mert a felhasználás nem egyszerű, a játékok, a zene és a munka az én helyzetemben én nem észrevenni a különbség a magas és piszok olcsó kártya főként azért, mert ne nézd meg, ugyanaz a hangokat játszik annak csak "egy kicsit más" a fülemben De a szép piszok olcsó kártyát, mint én is nem sokkal több, mint a windows hangokat játszani, úgy értem én fizettem £ 8 ki, és könnyen minőségi hang
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az, hogy Ön mutatott ki, nem a pénz vs használat, hanem a pénz vs előírásoknak. Úgy értem, ha te beszélsz használja a hangkártya a filmeket, játékokat és zenét, akkor elég jól lefedett minden egyes használat akkor a hangkártya.
Ne érts félre a saját megjegyzését a kedvező kártyákat csak akkor van jó a rendszer hangok. Volt egy piszok checp igazolvány és piszok olcsó meg felszólalók egy hosszú idő (kb 20 £ kifizetni a teljes csomag) és az ár volt bűvölve a hangminőség termelt. Miután azt mondta, hogy ha egyszer elkezdte korszerűsítése a hangkártya és hangszórók csak akkor akarok menni magasabb spec a jövőben. Olyan, mint egy olcsó korszerűsítése grafikus kártya legalább egy középkategóriás, és akkor egy lépéssel vissza egy olcsóbb grafikus kártya. Senki nem teszi ezt. Ugyanez történik a hangot. A különbség a hang, azt hiszem, hogy gyakorlatilag bárki, majd hallani a különbséget beteen olcsó hangkártya / előadók és egy fejlett a másodpercek kérdése. De ahogy te mondtad magad, ha nem függ, hogy mennyit kíván költeni, és mit hajlandó ülepedni. Most minden más ebben a tekintetben. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| |||
| |||
| Bárki, így szívesen ajánljuk Középkategóriás kártya és Középkategóriás Felszólaltak megyek Ez .... Azt hiszem, Dont Afford Top of the Range Felszólaltak és a kártya miatt Im szegény ember |
|
| |||
| |||
| Amikor a helyzet, mint, hogy én mindig szeretnék menni ebuyer. Még ha nem is fogok vásárolni a terméket őket, legalább kap a felhasználó véleménye van együtt a csillagok. Stretching a költségvetés egy kicsit, hogy £ 11.71, kitaláltam ezt: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kártya (£ 52,12) Creative Labs Inspire T7900 7,1 hangfal-rendszer OEM (£ 59,59). A közepe felé hajló düh, de a magas tartományban. Ha a vadászat körül egy kicsit, lehet, hogy szeretné tudni, hogy ezek még az olcsóbb máshol (ebuyer nem mindig a legolcsóbb). Továbbá, mivel nem tudjuk, ha azt szeretné, 7,1, 6,1, illetve 5,1 hang, talán kell egy pillantást magad és olvasd el a felhasználók szólhatnak hozzá. Ha még mindig nem biztos benne, forduljon bizalommal kér javaslatokat itt. Itt mindig találni, akik képesek lesznek adjak néhány tanácsot szilárd. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Nagy javaslatot a hangkártya van nagy véleménye pontosan azt az árat fizet néz ki (Y) mi a helyzet a Logitech X-530 hangszórók Tudja valaki valamit ezekről .... Tényleg ne, hogyan kell mondani, ha jó hangszórók vagy nem |
|
| |||
| |||
| devhardware.com is, amelyben ez is 5 csillagos minősítést. Lehet, hogy szeretné, olvassa el ezt: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Elnézést a hyjacking a szál, van egy Sony V7700 amp és az azt követő-V7700 grafikus hangszínszabályzó SSH3600 a felszólalók jétől én a fedélzeten egészséges, jól működik, de azt szeretné, ha jobb kártya, mit javasol? Csakúgy, mint az olcsóbb, annál jobb? Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az ASUS Xonar D2X kitűnő, de nem összeegyeztethető egy csomó apps és néhány kisebb probléma, ezért azt hiszem, a legjobb fogadás a Creative SB Xtremegamer (akkor is, ha nem játék ez egy jobb verzió, hogy Xtrememusic).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én még mindig szkeptikus a tudását a Creative vagy a szintet, amit fel jó hang Carbon. Én zenész vagyok, és mint ilyen válogatós a hangot. Ha ajánlja az emberek Creative segítségével XP, Veled vagyok, de azt hiszem, az út alapja, ha azok használata Vista. A legutóbbi kutatás (egy-két hónapig ago0 nemcsak a Creative Xtreme-sorozat nem támogatja a Vista, nem is tervezi ezt tenni. De tegyük fel noodle ezt tudjuk? Tudom, hogy egészséges, tudod számítógépek ...... ......... Helyes, ha tévedek, de a használata 2,1 ami alapvetően sztereó plusz egy mélysugárzó. Sztereó nagy volt 1969-ben lol, de hang Előreléptek messze túl. Emlékszel a Quadraphonic hangot a korai 70-es? Még készült 8 zeneszámokat is felhasználja, hogy lol. Igen 2,1 van virtuális surround (ami szép, a HDD 42 hüvelykes TV használja) de ez nem térhatású hang már mint a "lite" kéksajt (írja be a kedvenc íz) salátaöntet is kéksajt salátaöntet. A legutóbbi kutatás (melynek nagy része a Creative weboldal) a Xtreme sorozat a Vista operációs rendszer nem támogatja 5,1 vagy 7,1 surround, EAX vagy CMSS között sok más funkciók. Valójában Vista használata (különösen Vista 64), Creative Xtreme sorozat gyakorlatilag sem támogatja a formátumot, hogy megbízható nyomik vásárolta Creative Sound kártyák. A Creative Labs is próbálta meg, hogy most, mivel a világ nagy szégyen kaptak után valamelyik VP mondják ki, hogy jobb, ha a Creative nem akarta, hogy támogassa a Vista jelenlegi hangkártya (kényszeríti a fogyasztókat, hogy vásároljanak új hangkártya, ha úgy döntenek, fel őket), hogy ez egy üzleti döntés, hogy a számukra, és hogy DanielK volt a sor, hogy a vezetők írásban tett a jelenleg kínált hangkártya munka Vista. Ez volt minden, a kreatív Lab saját honlapján, és másolhatók a megdöbbent újságírók világszerte terjed ki, akik a számítógépek és számítógépes kapcsolatos témákban. Igazából én vagyok újságíró, és úgy érzed, nagyon kényelmes jelentéstételre, mint én ellenőrizték én e tényeket. Lehet, hogy elolvassa a forrásaim a Steam fórum. További bizonyíték, csak egy kell vizsgálnia, az ár az Xtreme sorozatú kártyák és összehasonlítani őket, hogy egy évvel ezelőtt, a pokol összehasonlítani őket, hogy az árak márciusban. Nem azonos az ára Creative Lab's raktáron. Hadd hozzáadni a rekordot, amit még soha nem vettem egy kártyát, hogy nem mondtam, hogy "a Creative Labs" rajta. I love my Xtreme gamer a régi XP rendszert. Vittem vissza az egyik, hogy ez nem működik, az én Vista rendszert, és ha megvan a pénz vissza. Creative lépett a wang nagy idő, egy-egy vezető VP ment rekord beszél, és a dolgok nem rázzák magukat még amennyire hangkártya van szó. Azt hiszem, kell vagy inkább a hangkártya probléma, vagy mutasd meg, ha tévedek, mielőtt ajánlotta Soundblasters, hogy emberek (jól használó emberek Vista). Remélem, nem megfelelően udvarias itt, mert tiszteletben Ön és a tudás többet tudok mondani, de azt hiszem, nem csak a kihagyott ezen a hajón, de várja, hogy az Atlanti-óceán Cruiser a buszmegálló az Oklahoma lol . |
|
| |||
| |||
| Mondom csak a saját tapasztalatai a kártya a Vista. Eddig nekem ez hibátlanul működött. Én is tisztában van Creative csavaros vállalkozások ebben a kérdésben a fiaskó a DanielK. Ha van olyan kérdés, 5.1/7.1 a Vista, hogy nyilvánvalóan nem olyan, hogy biztosan egy nagy kérdés. Én is vagyok, nem azért, hogy a fehér-lovag Creative, a Stranglehold a piacon létrehozott egy csomó problémát. Tudom, legalább EAX és CMSS dolgozik én Vista telepítését. Azonban, én vagyok több, mint az alternatív felmondó ajánlja a Creative kártyát. A Xonar van egy nagy kísérletet egy kártyát, de ez riddled kérdésekben, amelyek nem írnak elő bizonyos feltételek (azaz 5.1/7.1 surround, Vista) is teljesül - ezek reprodukálható és a rendkívül gyakori (I misphrased az utolsó post: ezek " nem "kis problémát", hogy csak a független játékok). Nekem, hogy felülmúlja a jelentéseket a Creative kártyák "kérdéseket Vista. YMMV, gondolom. Ha van, hogy a források mondják, hogy az augusztus 21 kérdés van még az X-Fi vezeték és a Vista, akár térhatású etc Megnézem őket (nem a Steam szál a kezét.) De még akkor is, ha nem, én attól, hogy javasolja az alternatív, mert tudod, * * a Xtremegamer legalább működik. És természetesen ez az összes értéktelen, ha a plakát mi beszélünk, nem mondja el nekünk, aki OS: p Emellett, mivel a területpihentetés, te futó Vista 64 bites, nem? Ez talán magyarázatot közötti tapasztalatainkban, mint én vagyok futó 32 és a béta-vezetők.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |