![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
בסוף היום את הכל על השימוש spendage נגד אם אני יכול לעשות את המילה הזאת למעלה
שילמתי בזול, כי היו לי משתמש פשוט, משחקים, מוסיקה עבודה העמדה שלי, אני לא מבחין בהבדל בין גבוה סוף ו בזלזול כרטיס dont בעיקר כי אני מסתכל על זה, אותו נשמע מתבצע רק שיחק את 'קצת אחרת' לי באוזניים אבל כדי להיות הוגן עם כרטיס בזלזול, כאילו אני יכול לעשות יש הרבה יותר מאשר לשחק Windows נשמע, אני מתכוון שילמתי £ 8 עבור אותו והוא בקלות מייצרת איכות צליל
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הדרך שבה אתה המצביעים זה אינו כסף לעומת שימוש, אלא כסף לעומת סטנדרטים. אני מתכוון, אם אתה מדבר על השימוש שלך soundcard עבור סרטים, משחקים ומוסיקה, אתה די הרבה מקורה כל אחד יכול להשתמש יש לך עבור soundcard.
לא מבין אותי לא נכון את ההערה לגבי כרטיסים זולים רק להיות מערכת נשמע טוב. היה לי לכלוך checp וכרטיס של בזלזול סט רמקולים תקופה ארוכה (בערך £ 20 שילם עבור החבילה הכוללת) ועל המחיר שאני נדהם על איכות הצליל אותו מפיקה. לאחר אמר, כי לאחר הפעלת לשדרג את soundcard ורמקולים אתה רק רוצה ללכת spec גבוה יותר בעתיד. זה כמו שדרוג מ זול כרטיס המסך לפחות עד אמצע טווח ולאחר מכן לקחת צעד אחורה שוב את כרטיס המסך זול יותר. אף אחד לא עושה את זה. אותו הדבר קורה עם קול. לגבי הבדל את הצליל, אני מאמין כי כמעט כל אדם שומע את ההבדל beteen זול soundcard / הדוברים ואת מתקדמת יותר ב עניין של שניות. אבל כמו שאמרת בעצמך, אם אכן תלוי כמה אתה מוכן לשלם ומה אתה מוכן להסתפק. אנחנו כל כך שונים כבד. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
|
|||
|
|||
|
אז האם מישהו היה מוכן להמליץ על אמצע טווח וכרטיס אמצע טווח דוברים ללכת עם זה .... Dont אני חושב שאני יכול להרשות לעצמך העליון של טווח רמקולים וגם בגלל כרטיס Im ארורים Skint
|
|
|
|||
|
|||
|
כאשר יש לי מצב קשה כמו זה, תמיד הייתי רוצה ללכת ebuyer. גם אם אני לא מתכוון לקנות את המוצר מהם, לפחות אתה מקבל את שם המשתמש ביקורות יחד עם דירוג כוכבים.
מתיחה קצת את התקציב ל £ 11.71, חשבתי על זה: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 כרטיס OEM (52.12 £) Creative Labs לעורר T7900 7.1 speaker system OEM (59.59 £). זה אמצע להזדעף אבל נטיה לכיוון גבוה טווח. אם Hunt מסביב קצת, אתה עלול למצוא את רוצה גם זול יותר במקום אחר (ebuyer הם לא תמיד את הזול ביותר). בנוסף, מכיוון שאיננו יודעים אם אתה רוצה 7.1, 6.1 או 5.1 צליל, אולי היית צריך לראות את עצמך ולקרוא את תגובות המשתמש. אם אתה עדיין לא בטוח, אל תהסס לשאול כאן לקבלת הצעות. תמיד תוכל למצוא אנשים יוכלו לתת לך קצת יעוץ מוצק. לחיים: כריס |
|
|
|||
|
|||
|
הצעה מצוינת על כרטיס הקול שהוא הגדול הוא סוקר את המחיר בדיוק הייתי משלם נראה מעולה (Y) מה עם Logitech X-530 דוברי מישהו יודע משהו על אלה .... אני באמת dont כיצד ניתן לדעת אם יש רמקולים טובים או לא
|
|
|
|||
|
|||
|
devhardware.com הוא נותן את זה גם 5 דירוג כוכבים. אולי כדאי לקרוא את זה: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/
לחיים: כריס |
|
|
|||
|
|||
|
אזור Apologies for hyjacking את פתיל, יש לי Sony AMP V7700 ו-V7700 גרפי SEQ עם SSH3600 דוברי equaliser לפעול מתוך הקול שלי על הסיפון, זה עובד בסדר אבל מבקש כרטיס טוב יותר, מה היית מציע? כמו זולה יותר טוב?
לחיים
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Xonar D2X של ASUS הוא מצויין אבל לא תואם עם הרבה Apps ויש לו כמה בעיות שוליות, ולכן אני חושב על ההימור הטוב ביותר הוא Creative SB Xtremegamer (גם אם אתה לא משחק זה הוא גרסה משופרת של Xtrememusic).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
אני עדיין סקפטי על הידע יצירתיים או ברמה של מה שנקרא Carbon נשמע טוב. אני מוזיקאי ובתור שכזה AM picky על הצליל. אם אתה יצירתי כדי recommending אנשים באמצעות XP, אני איתך, אבל אני חושב שאתה בדרך מחוץ לבסיס אם הם משתמשים Vista. ביום האחרון שלי מחקר (חודש או שתיים ago0 לא רק היצירה Xtreme סדרה not support Vista, הם לא היו תוכניות לעשות זאת. אבל הבה שוטה זה האם זה אפשרי? אני יודע קול, אתה יודע המחשבים ...... .........
תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה משתמש ב 2.1 שהיא בעצם סטריאו ועוד woofer. סטריאו היה גדול ב 1969 LOL אבל יש צליל progressed הרבה מעבר לכך. זוכרים את הצליל של Quadraphonic מוקדם של 70? הם גם עשו 8 מסלולים שיכולים לנצל את זה LOL. כן יש 2.1 וירטואלי להקיף (שהיא יפה, אזור HDD טלוויזיה 42 אינץ 'משתמש זה) אבל זה לא נשמע תקיף יותר מאשר "לייט" רוקפור (האהוב עליך להכניס טעם) הוא סלט רוטב רוקפור רוטב סלט. על פי המחקר האחרון שלי (הרבה יותר מזה של יצירתיות באתר) את Xtreme סדרה על מערכת ההפעלה Vista לא תומך 5.1 או 7.1 להקיף, EAX או CMSS בין תכונות רבות אחרות. למעשה, באמצעות Vista, (במיוחד Vista 64), סדרה יצירתית Xtreme תומך כמעט אף אחד הפורמטים שאנחנו נשמע freaks קנה יצירתיים עבור כרטיסי קול. Creative Labs ייתכן מנסה לתקן את זה עכשיו בגלל העולם כולו בושה לאחר שהם קיבלו את אחד של סמנכ"ל אמר את הזכות כי אם יצירתי לא רוצה Vista עם התמיכה שלהם הנוכחי כרטיסי קול (לאלץ את הצרכנים לקנות כרטיס קול חדש כאשר הם מחליטים כדי לשחרר אותם), כי זו הייתה החלטה עסקית להם לבצע וכי DanielK הייתה שורה של כותבים נהגים שעשה את מציעה כעת כרטיסי קול לעבוד עם Vista. כל זה היה ב-Creative מעבדה הבעלים של אתר האינטרנט או מועתקים ברחבי העולם על ידי עיתונאים המומים מי לכסות מחשבים ומחשבים נושאים קשורים. למען האמת, אני עיתונאי, להרגיש די בנוח דיווח זה כמו שלי יש לי בדק עובדות על זה. אולי אתה קורא את המקורות על אדים הפורום. הוכחה נוספת, רק אחד צריך להסתכל על המחיר של כרטיסי סדרת Xtreme והשווה אותם לפני שנה, לעזאזל להשוות את המחירים אותם במרץ. לעשות את אותו הדבר עם מחיר המניה של יצירתיות מעבדה. תן לי להוסיף את הרשומה, כי מעולם לא קנה כרטיס, כי לא אמר "Creative Labs" על זה. אני אוהב את Xtreme gamer שלי XP הישן המערכת. לקחתי את אחד אחורה, כי לא הייתה לי עבודה Vista מערכת למרות וקיבלתי את הכסף שלי בחזרה. Creative stepped על בגדול וונג, סמנכ"ל בכיר הרשומה המשיך לדבר על זה, ודברים לא יצא מורעד עצמם ככל Soundcards מודאגים. אני חושב שאתה צריך גם להסתכל יותר לתוך soundcard בעיה או להראות לי איפה אני טועה לפני recommending Soundblasters כדי אנשים (גם אנשים באמצעות Vista). אני מקווה שאני כבר כהוגן מנומס כאן כי אני מכבד אותך ואת הידע שלך יותר ממה שאני יכול להגיד לך, אבל אני חושב שיש לך לא רק החמיצו את הספינה על זה, אבל הם מחכים כי האטלנטי סירת בתחנת אוטובוס ב אוקלהומה LOL . |
|
|
|||
|
|||
|
אני מדבר רק מתוך הניסיון שלי עם כרטיס Vista. עד עכשיו יש לי את זה עובד היו ללא רבב.
אני מודע היטב יצירתיים של בורג קופצים בנושא זה לגבי כשלון עם DanielK. אם ישנה בעיה עם 5.1/7.1 ב-Vista, כי אני בוודאי לא היה מפגש, זה בהחלט ענק בעיה. אני גם לא מנסה AM-אביר לבן יצירתי, stranglehold שלהם על השוק יצרה הרבה בעיות. אני יודע לפחות EAX ו CMSS העבודה שלי Vista ההתקנה. עם זאת, אני יותר מאשר חלופה denouncing את recommending יצירתי כרטיס. The Xonar הוא ניסיון רב בכל כרטיס אבל זה riddled עם בעיות שלא דורשים תנאים מסוימים (כלומר להקיף 5.1/7.1, Vista), כדי להיות נפגשו - הם הנפוצים ביותר שאפשר לשעתקו ו (אני misphrased שלי הודעה אחרונה: הם ' לא "קטין בעיות", הם רק משחקים של תלויות). לי, כי outweighs הדיווחים של היצירה כרטיסי 'בעיות עם Vista. YMMV, אני מניח. אם יש לך מקורות אשר אומרים כי נכון לאוגוסט 21 יש עדיין בעיות עם ה-X-Fi and Vista קו, בין הקף וכו אני יהיה לבדוק אותם (אין לי אדים פתיל על היד). אבל גם אם כן, אני מהסס להמליץ על חלופה כי אני יודע * * את Xtremegamer לפחות עובד. וכמובן שכל זה הוא חסר ערך אם פוסטר אנו מדברים אינה לספר לנו את מערכת ההפעלה: P כמו כן, כקובץ הצידה, אתה מפעיל Vista 64 סיביות, נכון? זה עשוי להסביר את הפער בין החוויות שלנו, כאשר אני מפעיל את Beta ו 32 נהגים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|