![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne dienos pabaigoje jos visą informaciją apie naudojimo prieš spendage jei aš galiu padaryti, kad Word Up Aš mokama pigūs, nes mano reikmėms buvo paprasti, žaidimų, muzikos ir darbas mano pozicija noriu nepastebėti tarp aukščiausios ir purvo pigūs kortelė daugiausia dėl to, I dont ieškoti to, tas pats garsus yra savo žais tik "mažai kuo skiriasi" mano ausyse bet būtų teisinga Juokingai pigus kortelę, kaip ir aš gali padaryti daug daugiau negu žaisti langai skamba, aš tai aš už jį 8 £ ir lengvai gaunami kokybės garsas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jūs jį yra nukreipta ne pinigų vs naudojimas, o pinigų vs standartus. Aš turiu galvoje, jei jūs kalbate apie naudodami soundcard filmų, žaidimų ir muzikos, tai gana daug, kuriems kiekvieną naudojimą galite turėti soundcard.
Don't get me wrong apie mano pastaba apie pigius korteles tik yra gera sistema garsų. Aš turėjau purvo checp kortelės ir purvo pigūs rinkinys garsiakalbiai ilgai (mokama maždaug, bendra paketo vertė 20 Lt), o kaina buvau nustebęs apie garso kokybę, jis pagamintas. Having said that, kai jūs pradėjote atnaujinti savo soundcard ir garsiakalbius galėsite tik noriu didesnis spec ateityje. It's like atnaujinimą iš pigūs grafikos plokštę bent vidutinio nuotolio ir po to atsižvelgiant žingsnis atgal į pigesnius grafikos plokštę. Niekas nėra tai. Tas pats atsitinka su garsu. Kalbant apie garso skirtumo, aš tikiu, kad beveik kiekvienas išgirs beteen pigūs soundcard skirtumas / garsiakalbius ir daugiau pažangių į sekundžių. Bet, kaip sakei pats, jei neturi priklausyti nuo to, kiek norite išleisti, ir kas jūs norite sustoti. Mes visi šioje srityje skiriasi. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| |||
| |||
| Taigi Gal kas norės Rekomenduok Vidutinės klasės kortelės ir vidutinės klasės Kalbėjo eiti su to .... I dont think I can sau viršų intervalo garsiakalbius ir kortele, nes Im Bloody Be grašiai kišenėje |
|
| |||
| |||
| Kai aš, pavyzdžiui, kad kebli, aš visada nori eiti į ebuyer. Net jei aš nesiruošia pirkti iš jų produktas, bent jau gavote vartotojo Apžvalgos ten kartu su žvaigždutėmis. Tempimo jūsų biudžetas šiek tiek į £ 11,71, aš atėjo kartu su šiuo: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kortelė (£ 52,12) Creative Labs Inspire T7900 7,1 speaker system OEM (£ 59,59). Tai vidutinės pyktis, bet tendencingumo aukštą diapazoną. Jei Hunt aplink mažai, galite rasti šių netgi pigiau kitur (ebuyer ne visada pigiausias). Be to, nes mes nežinome, jei norite, 7,1, 6,1 arba 5,1 garso, gal turėtumėte atrodyti sau ir skaityti naudotojo pastabas. Jei jūs vis dar abejojate, nedvejodami kreipkitės į pasiūlymus čia. Jūs visada galėsite rasti žmonių, kurie galės Jums patarti kai kietas. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| puikus pasiūlymas dėl garso plokštės tai buvo didelis apžvalgos yra būtent kaina norėčiau mokėti puikiai atrodo (Y) kas apie Logitech X-530 kolonėlės Ar kas nors žino ką nors apie šias .... I really dont Kaip sužinoti, ar ten gerai garsiakalbius ar ne |
|
| |||
| |||
| devhardware.com suteikia tai taip pat 5 žvaigždučių. Norėti skaityti taip: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Mano atsiprašome už hyjacking sriegis, turiu Sony V7700 stiprintuvų ir SEQ-V7700 grafinis ekvalaizeris su SSH3600 garsiakalbiai veikia mano laive garso, ji veikia puikiai, bet norėčiau geriau kortele, ką galėtumėte pasiūlyti? Kaip pigiau geriau? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus Xonar D2X yra puikus, bet nėra suderinamos su Apps daug ir yra keletas nedidelių problemų, todėl manau Geriausia SB Creative Xtremegamer (net jei ne žaidimas, tai geresnis variantas jų Xtrememusic).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš vis dar skeptiškai žiūri į savo žinias Creative ar tai, ką jums skambinti gera garso Anglies lygis. Esu muzikantas ir kaip toks esu pernelyg išrankus dėl garso. Jei esate rekomenduoti Creative kad žmonės naudodami XP, I'm with you, bet manau, kad jūs esate toli bazės jei jie naudoja Vista. Dėl paskutinio mano tyrimai (mėnesį ar du ago0 ne tik padarė Creative Xtreme series nepalaiko Vista ", jie neturėjo daryti planus. O dabar makaronų this out galime? Žinau, garso, žinote, kompiuteriai ...... ......... Correct me if I am wrong, but naudoti 2,1 kuris iš esmės yra stereo plius garsiakalbius. Stereo buvo didelis 1969 lol, bet garsas pasistūmėjo toli už tai. Prisiminti Quadraphonic garso pradžioje 70-ųjų metų? Jie netgi padarė 8 takelių, kurie galėtų išnaudoti jį lol. Taip buvo 2,1 virtualus erdvinis (kuri yra graži, mano HDD 42 colių televizorius naudoja ją), bet tai nėra garsas nebėra nei "lite" Blue Cheese (įrašyti savo mėgstamą skonį), salotų padažas yra Blue Cheese salotų padažu. Po paskutinio mano tyrimai (daug iš Creative) tinklalapyje Xtreme series dėl Vista OS nepalaikė 5.1 arba 7.1 surround, arba EAX CMSS tarp daug kitų funkcijų. Be to, naudojant Vista "(ypač Vista 64), Creative Xtreme series remia ir formatai, kad mes garso keistuoliai NĖRA beveik nusipirkau Creative garso plokščių. Creative Labs gali bandyti nustatyti, kad dabar dėl to, kad visame pasaulyje gėda jie gavo vieną po jų V. minėtiems iš dešinėje, kad jei Creative nenorėjo remti Vista "su dabartine garso plokštės (verčia vartotojus įsigyti naujas garso korteles, jei jos nusprendžia išleisti juos), kad tai buvo verslo sprendimas, kad jie padaryti ir kad DanielK buvo iš eilutę rašyti tvarkykles pateiktas šiuo metu siūlomas garso korteles, dirbti su Vista. Tai buvo viskas Creative Lab savo svetainę ir kopijuoti visame pasaulyje pribloškė žurnalistus, kurie padengti kompiuterių ir kompiuterinių susijusiomis temomis. Iš tikrųjų aš esu žurnalistas ir jaustis gana patogiai atsiskaityti apie tai, kaip aš patikrinti savo faktus apie tai. Galbūt jums perskaityti mano šaltinių Garų forumas. Norėdami dar kartą įrodo, vienas tik reikia pažvelgti į Xtreme series kortelės kaina ir lygina juos su prieš metus, Hell lygina juos su kovo mėn kainas. Daryti tą patį su kūrybinių Lab akcijų kainos. Leiskite man pridėti, kad įrašas, kad aš niekada nepirko ir niekada kortelę, kad nepasakė "Creative Labs" ant jos. I love my Xtreme Gamer mano senas XP sistemoje. Mane paėmė atgal tą, kuris būtų ne darbas mano Vista "sistema, nors ir gavo savo pinigus. Creative sustiprino savo Wang didelis laiko, vyresnysis viceprezidentas pridūrė rezultatai kalbame apie tai, ir ką dar pakratyti save dėmesį dar kiek tai yra susiję su garso plokščių. Manau, kad jums reikia arba peržiūrėti daugiau į soundcard išduodant arba parodyti, kur aš neteisingai prieš rekomenduojant Soundblasters, kad žmonės (gerai žmonės naudojantis Vista). Tikiuosi, kad buvo tinkamai mandagiai čia, nes gerbiu jus ir jūsų žinias daugiau, negu galiu jums pasakyti, bet manau, kad jūs ne tik praleido valtis tai viena, bet laukia, kad Atlanto Cruiser prie autobusų stotelių Oklahoma lol . |
|
| |||
| |||
| Kalbu tik iš savo patirties su Vista kortelė. Kol kas man jis dirbo nepriekaištingai. Aš gerai žino Creative screw langų šiuo klausimu dėl su DanielK fiasko. Jei yra su 5.1/7.1 Vista problema, kad aš akivaizdžiai nebūtų susidurti, tai tikrai didelis klausimas. Aš taip pat esu ne bando baltojo riterio Creative, jų įsiviešpatavimas rinkoje sukėlė daug problemų. Aš žinau bent EAX bei CMSS dirba mano Vista diegimą. Tačiau, aš daugiau atsisakys nei rekomenduojama Creative kortelė alternatyva. Xonar yra puikus bandymas kortelės, bet ji yra pralaimėjimai klausimus, kurie nereikalauja tam tikromis sąlygomis (ty 5.1/7.1 Surround, Vista), kurį reikia patenkinti - jie yra atkuriami ir labai dažnos (aš misphrased mano Paskutinė žinutė: jie " vėl ne "nedidelių problemų", jie tiesiog nepriklauso žaidimų). Man, kad didesnė už Creative korteles "klausimus su Vista ataskaitas. YMMV, manau. Jei turite šaltinių, kurie sako, kad nuo 21 rugpjūtis dar yra problemų su X-Fi linijos ir Vista, ar surround ir tt Aš patikrinti juos (aš neturiu Garų sriegis ant rankų). Bet net jeigu ji, aš neryžtingas rekomenduoti alternatyva, nes aš žinau * * Xtremegamer bent darbai. Ir, žinoma, visa tai yra beverčiai, jei plakate mes kalbame apie nepasako mums savo OS: P Be to, kaip žemę, dirbate Vista 64-bit, tiesa? Tai gali paaiškinti skirtumą tarp mūsų patirtimi, kaip man rodyti 32 ir beta tvarkykles.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Žaidimai, kurie turi High Graphics Card - Cant rasti | ryannathans | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 14 spalis 2009 15:12 |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Ne mano pc garso ... Borto ar PCI garso plokštė | Grumlis | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Rugsėjis 4, 2008 14:48 |
| Statinis garso aukštos pikis Garsai | SophieCella | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Birželis 11, 2008 09:14 |
| Aukšto tono garsas overclock - problema? | cyberspacegenie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 3 lapkritis 2007 03:15 |
| Temos įrankiai | |
| |