![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| beigās, dienā tās visu par lietošanu pret spendage ja es varu darīt, ka word up i maksā lēti, jo mans izmanto bija vienkārši, spēļu, mūzikas un darbs manā stāvoklī es nepamanīs atšķirību starp augstu galu un netīrumi lēta karte, galvenokārt tāpēc, i dont meklēt tai pašā skaņas tiek spēlēta tās tikai "nedaudz atšķiras", kas manas ausis bet godīgi netīrumu lēta karte, kā man var paveikt daudz vairāk, nekā spēlē logiem skaņas, es domāju i maksā £ 8 par to, un to viegli rada kvalitatīvu skaņu
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā jūs norādot to ārā nav naudas vs pielietojums, bet gan naudas vs standartiem. Es domāju, ja jūs runājat par to, izmantojot savu skaņu kartes ar filmas, spēles un mūziku, tu diezgan daudz, uz katru lietošanas jums var būt par skaņas karte.
Don't get me wrong par manu piezīmi par lētu kartēm tikai ir labs, sistēmas skaņas. Man bija netīrumu checp karti un netīrumi lēts komplekts speakers uz ilgu laiku (maksā apmēram £ 20 par kopējās paketes) un cenu, es biju pārsteigts par skaņas kvalitāti, tā ražota. Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka, tiklīdz esat sācis atjaunināt savu skaņas karte un skaļruņi Jūs tikai vēlaties iet augstāks spec kas nākotnē. It's like paaugstināšanu amatā lēts grafikas karti vismaz vidus diapazonu un tad, ņemot soli atpakaļ uz lētāku grafikas karte. Neviens nav tā. Tas pats notiek ar skaņu. Kā starpību skaņu, es uzskatu, ka praktiski ikviens dzirdēs atšķirība beteen cheap skaņu kartes / vadītāju un vairāk pavirzījusies uz priekšu šajā jautājumā sekundes. Bet kā jūs teicāt sevi, ja tas nav atkarīgs no tā, cik daudz vēlaties tērēt un ko jūs esat ar mieru nostāties. Mēs visi dažādās šajā sakarā. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| |||
| |||
| So Vai kāds būs ar mieru Ieteikt Vidējā klase kartes un Vidējā klase Speakers iet ar to .... I Dont Think I Can Of Range akustika un Top atļauties kredītkarti, jo Im Bloody Skint |
|
| |||
| |||
| Kad es saņēmu nepatīkams nepatīk, man vienmēr patīk iet uz ebuyer. Pat ja es neesmu gatavojas iegādāties preces no tām, vismaz jums lietotājs pārskatīšanu tur kopā ar zvaigžņu reitingu. Stiepjas jūsu budžets mazliet £ 11,71, man nāca klajā ar šo: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kartes (£ 52,12) Creative Labs Inspire T7900 7,1 skaļruņu sistēma OEM (£ 59,59). It's mid-rage, bet tieksme uz augstu diapazonu. Ja jūs medības ap maz, jūs varētu vēlēties atrast šos arī lētāk kaut kur citur (ebuyer ne vienmēr ir lētākais). Bez tam, jo mēs nezinām, ja vēlaties, 7,1, 6,1 vai 5,1 skaņu, varbūt jums ir meklēt sevi un izlasiet lietotāja komentārus. Ja jūs joprojām neesat pārliecināts, lūdzu, nekautrējieties lūgt ieteikumus šeit. Jūs vienmēr atrod cilvēki, kas varēs jums dot kādu cietu padomu. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| liels ieteikums par skaņas karti ir lielas pārskatu ir tieši cena, es būtu jāmaksā izskatās lieliski (Y), kas par Logitech x-530 speakers Vai kāds kaut ko zināt par šiem .... I really dont kā pateikt, ja ir labi skaļruņi, vai |
|
| |||
| |||
| devhardware.com dod tas arī 5 zvaigžņu vērtējumu. Varētu vēlēties izlasīt šo: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Manu atvainošanos par hyjacking pavediens, man ir sony V7700 pastiprinātāji un SEQ-V7700 grafisko Ekvalaizers ar SSH3600 runātāji, sākot no manas uz kuģa skaņu, tā darbojas naudas sodu, bet vēlētos labāku karti, ko Jūs ieteiktu? Kā iegūt lētākas labāks? Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus Xonar D2X ir lieliska, bet nav saderīgs ar daudz apps, un ir dažas nelielas problēmas, tāpēc es domāju, ka labākā likme ir SB Creative Xtremegamer (pat ja Jums nav spēle tas ir labāks variants par to Xtrememusic).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es joprojām skeptiska par savas zināšanas Creative vai līmeni, ko jūs zvanāt labu skaņas Carbon. Es esmu mūziķis, un kā tāds esmu picky par skaņu. Ja Jums ir ieteikts Creative, lai ļaudīm, izmantojot XP, es esmu ar jums, bet es domāju, ka jums ir jāstrādā bāzes, ja tās lieto Vista. Manā pēdējā pētījumi (mēnesi vai divus ago0 ne tikai izdarīja Creative Xtreme sērija neatbalsta Vista, viņi nebija to darīt plāniem. Bet pieņemsim, nūdeles this out mēs varam? Es zinu, skaņu, ziniet datoriem ...... ......... Labot mani, ja es esmu nepareizi, bet jūs izmantojat 2,1 kuras pamatā ir stereo plus woofer. Stereo bija liels 1969 lol bet skaņa ir attīstījusies daudz tālāk ka. Atcerēties Quadraphonic skaņu sākumā 70? Viņi pat veikti 8 dziesmas, ko varētu izmantot tā lol. Yeah 2,1 ir virtuāls surround (kas ir skaists, mans HDD 42 inch TV to izmanto), bet tas nav surround sound vairs nekā "lite" zilais siers (ierakstiet jūsu mīļākais aromāts) salātu mērci ir Blue Cheese salātu mērci. Pēc mana pēdējā pētījumi (liela daļa no Creative mājas lapā) Xtreme sērijas par Vista OS neatbalstīja 5,1 vai 7,1 surround, EAX vai CMSS vidū daudzas citas funkcijas. Faktiski izmanto Vista (īpaši Vista 64), Creative Xtreme sērija atbalsta praktiski neviens no formātiem, mēs skaņu Freaks iegādājies Creative Sound kartes. Creative Labs, var mēģināt noteikt, ka tagad sakarā ar pasaules mēroga kauns tie saņemti pēc viena to VP's teica, kas labi, ja Creative nevēlējās atbalstīt Vista ar pašreizējo skaņas kartes (piespiežot patērētājus pirkt jaunu skaņas kartes, ja tās nolemj atbrīvot viņus), ka tā bija biznesa lēmumu tos veikt un ka DanielK bija no līnijas rakstveidā draiverus, kas šobrīd piedāvā skaņas kartes strādā ar Vista. Tas bija visas Creative Lab mājas lapā un kopēt visā pasaulē, apdullina žurnālistiem, kas attiecas uz datoriem un ar datoriem saistītām tēmām. Patiesībā es esmu žurnālists un justies diezgan ērti ziņojat par šo, kā es pārbaudīju manu fakti par to. Varbūt jums izlasīt manu avotu Steam forumā. Attiecībā uz papildu pierādījumi, viens tikai vajag apskatīt cenas Xtreme sērijas kartēm un salīdzināt tos pirms gada, elle salīdzināt tos saskaņā marta cenās. Vai pats ar cenu Creative Lab krājumu. Ļaujiet man pieskaita ieraksts, ka man nekad nekas nav pirkts karti, kas nav teikt "Creative Labs" par to. I love my Xtreme gamer ir mans vecais XP sistēmai. Es paņēmu atpakaļ viens, kas nedarbojas manā Vista sistēmas gan un ieguva savu naudu atpakaļ. Radošs pastiprināts to wang liels laiks, vecākais VP devās ieraksts runāt par to, un viss ir nekrata sevi no vēl cik Soundcards are concerned. Es domāju, ka jums vai nu izskatās vairāk vērā skaņu kartes izsniegšanu vai parādiet man, kur es esmu nepareizi pirms ieteikt Soundblasters to folks (labi ļaudis, izmantojot Vista). Ceru, ka esmu pietiekami pieklājīgs šeit, jo es cienu jūs un jūsu zināšanas vairāk nekā varu jums pateikt, bet es domāju, ka jums ir ne tikai neatbildētos laivu par šo vienu, bet gaida, ka Atlantijas Cruiser pie autobusu pieturas Oklahoma lol . |
|
| |||
| |||
| Es runāju tikai no savas pieredzes ar karti Vista. Līdz šim man tas ir darbojusies nevainojami. Es esmu labi informēts par Creative screw-ups par šo jautājumu attiecībā fiasko ar DanielK. Ja ir problēma ar 5.1/7.1 Vista, ka es acīmredzot nevarētu rasties, tas noteikti ir milzīgs jautājums. Es arī neesmu mēģina baltā bruņinieka Creative to smaka no tirgus ir radījis daudz problēmu. Es zinu vismaz EAX un CMSS strādā manā Vista uzstādīšana. Tomēr, es esmu daudz ko denonsē alternatīvas kā ieteiktu Creative karti. Xonar ir liels mēģinājums kartē, bet tā ir riddled ar jautājumiem, kas neprasa noteiktiem nosacījumiem (ti 5.1/7.1 surround, Vista), kas jāievēro - tos pavairot un ļoti bieži (I misphrased manā pēdējā post: viņi " re nav "nelielas problēmas", viņi tieši atkarīgs no spēles). Man, kas atsver ar Creative kartes "problēmas ar Vista ziņojumus. YMMV, man domāt. Ja jums ir avoti, kas saka, ka no 21 augusts tur vēl jautājumi ar X-Fi līnija un Vista, gan surround utt I'll check viņiem out (man nav Steam pavedienu uz rokas). Bet pat ja tā nav, es esmu vilcinās ieteikt alternatīvas, jo es * zinu * Xtremegamer vismaz darbiem. Un protams tas viss ir nevērtīgs, ja plakāts mēs runājam nav pateikt mums savu OS: p Tāpat arī, kā malā, jūs strādājat Vista 64-bit, labi? Tas varētu izskaidrot atšķirību starp mūsu pieredzi, kā es skrienu 32 un beta draiveri.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |