rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Czy mogę zająć z wysokiej klasy karty dźwiękowej

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 kwietnia, 2008, 04:58
Grupa dawcy

Default Czy mogę zająć z wysokiej klasy karty dźwiękowej

na koniec dnia jej o korzystanie z spendage jeśli pozwala na to słowo

i wypłaconych tanie, ponieważ korzysta z mojego były proste, gier, muzyki i pracy

w moim stanowisku i nie zauważają różnicy pomiędzy wysokim i brud koniec tanich kart głównie dlatego, że ja dont Szukamy go, tym samym dźwięki są odtwarzane tylko jego 'nieco inna "w moich uszach

ale do targów brudu tanie karty, jak mam może zrobić o wiele więcej niż grać okna dźwięki, mam na myśli i wypłacane £ 8 za to łatwo i produkuje wysokiej jakości dźwięku

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 4 kwietnia, 2008, 05:12
Grupa dawcy

Sposób jesteś wskazując go nie pieniędzy w porównaniu do wykorzystania, ale pieniądze w porównaniu do normy. Mam na myśli, jeśli mówisz za pomocą karty dźwiękowej do filmów, gier i muzyki, jest bardzo jednorazowego użytku objęte co możesz mieć za dźwiękowej.

Don't get me wrong o mojej uwagi o tanie karty tylko jest dobre dla systemu dźwięku. Miałem checp karty brud i kurz tani zestaw głośników przez dłuższy czas (płatny ok. 20 funtów za łączną pakietu) i za cenę byłem zdziwiony o jakość dźwięku to wyprodukowane. Mimo, że po modernizacji rozpoczął karty dźwiękowej i głośników będzie tylko chcesz iść wyższa w spec w przyszłości.

To jak modernizacja z tanią kartę graficzną co najmniej w połowie odległości, po czym biorąc krok powrotem do taniej karty graficznej. Nikt nie robi tego. To samo dzieje się z dźwiękiem.

Jeśli chodzi o różnicę w dźwięku, ja wierzę, że praktycznie każdy usłyszy różnicę beteen tanią dźwiękowej / głośniki i bardziej zaawansowanych w kilka sekund. Jednak, jak powiedział pan sobie, jeśli nie zależy na ile chcesz wydać i co jest do odbiorcy. We're all różnych w tym względzie.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamięć RAM:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Karta graficzna (y):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Karta dźwiękowa:
Onboard Sound 7.1
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieć / Internet:
Onboard
Monitor (y):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (-y):
Win XP (SP2)
Old 4 kwietnia, 2008, 07:07
Członek grupy

Więc Czy ktoś skłonna polecić średniej klasy karty Mid głośniki Aby z nią .... I dont think I Can Afford Top Of The głośniki i karty Ponieważ Im Bloody Skint
Old 4 kwietnia, 2008, 08:48
Grupa dawcy

Kiedy mam podobny kłopot, że będę zawsze tak, aby przejść do ebuyer. Nawet jeśli nie jestem zamierzasz kupić produktu z nich, przynajmniej uzyskanie opinii użytkowników tam wraz z star rating.

Stretching budżet trochę £ 11,71, wyszedłem z tego:

Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 OEM karty (£ 52,12)
Creative Labs Inspire T7900 7.1 system głośników OEM (£ 59,59).

To połowie wściekłość, ale przyparty do wysokiego zakresu. Jeśli polują wokół mało, można znaleźć nawet te tańsze gdzieś (ebuyer nie zawsze są najtańsze). Dodatkowo, ponieważ nie wiemy, czy chcesz 7.1, 6.1 lub 5.1, być może powinieneś mieć wygląd siebie i przeczytać komentarze użytkowników. Jeśli wciąż nie masz pewności, prosimy zwrócić się do sugestii tutaj. Będziesz zawsze znaleźć ludzi, którzy będą mogli dać kilka stałych doradzać.

Cheers:
Chris
Old 4 kwietnia, 2008, 09:13
Członek grupy

wielkie sugestie na karcie dźwiękowej ma wielkie opinii jest właśnie cena i płaciliby wygląda świetnie (Y) co Logitech x-530 głośniki Czy ktoś wie coś na temat tych .... I really dont sposób stwierdzić, czy istnieją dobre głośniki lub nie
Old 4 kwietnia, 2008, 09:19
Grupa dawcy

devhardware.com daje to także 5-star rating. Warto przeczytać ten: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Cheers:
Chris
Old 9 sierpień 2008, 14:09
Członek grupy

Moje przeprosiny za hyjacking wątku, mam sony amp V7700 i V7700 SEQ-korektora graficznego SSH3600 z głośników uruchomiony z mojego na pokładzie dźwięk, to działa dobrze, ale jak lepiej karty, co proponujesz? Podobnie jak w taniej tym lepiej?

Wiwaty
Old 9 sierpień 2008, 16:56
Grupa dawcy

ASUS Xonar D2X jest doskonały, ale nie jest zgodny z wieloma aplikacjami i ma kilka drobnych problemów, więc myślę, że najlepiej jest Xtremegamer Creative SB (nawet jeśli nie jest to gra lepsza wersja ich XtremeMusic).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 21. sierpnia 2008, 18:37
Grupa dawcy

Ja nadal sceptyczni w Twojej wiedzy Creative lub poziomie co dobre połączenie dźwięku węgla. Jestem muzykiem i jako taki jestem Wybredni na dźwięk. Jeśli zalecając Creative do ludzi przy użyciu XP, jestem z Tobą, ale myślę, że jesteś tak daleko, jeśli są podstawy używając Vista. Na moje ostatnie badania (miesiąc lub dwa ago0 nie tylko Creative Xtreme serii Vista nie obsługuje, nie ma planów to. Ale to makaron to możemy? Wiem dźwięku, wiesz komputerów ...... .........

Correct me if I am wrong, ale korzystanie z 2.1, która jest zasadniczo stereo plus woofer. Stereo został w 1969 roku wielki lol ale dźwięk postąpiła daleko poza tym. Zapamiętaj Quadraphonic dźwięku na początku 70's? Nawet się 8 utworów, które mogą wykorzystywać to lol. Tak ma Virtual Surround 2.1 (który jest miły mój HDD 42 calowy telewizor z niego korzysta) ale nie jest to dźwięk już nie "lite" Blue Cheese (wpisać swój ulubiony smak) Sos sałatkowy jest Blue Cheese Sos sałatkowy. Po moich ostatnich badań (wiele z Creative stronie) z serii Xtreme na OS Vista nie wsparcia 5.1 lub 7.1 surround, EAX lub CMSS wśród wielu innych funkcji. W rzeczywistości za pomocą Vista (szczególnie Vista 64), serii Creative Xtreme obsługuje praktycznie żadne formaty dźwięku freaks że kupił Creative Sound karty. Creative Labs można staramy się ustalić, że obecnie, ze względu na całym świecie wstyd otrzymali po jednym z ich VP's powiedział, że obecnie prawo Creative jeśli nie chcesz wesprzeć Vista z ich bieżącej karty dźwiękowe (zmusza konsumentów do kupowania nowych kart dźwiękowych kiedy zdecydują je zwolnić), że firma decyzję w celu podjęcia i DanielK było z linii pisania sterowników dokonywane obecnie oferowane karty dźwiękowe pracy z Vista.

To było wszystko na Creative Lab własnej stronie internetowej oraz kopiowane na całym świecie przez dziennikarzy, którzy ogłuszanych okładka komputerów i pokrewnych tematów. Właściwie jestem dziennikarzem i czuć dość wygodne sprawozdawczości tym jak już sprawdzone moje fakty w tej sprawie. Być może czytać moje źródła na forum Steam. W kolejnym dowodem, jeden tylko trzeba spojrzeć na ceny w serii Xtreme karty i porównać je z rok temu, piekło porównać je z cenami w marcu. Czy sam z ceną Creative Lab akcji.

Pozwolę sobie dodać do zapisu, że nigdy nie kupił karty, które nie mówią "Creative Labs" na jej temat. I love my Xtreme Gamer w moim starym systemie XP. Wziąłem z powrotem ten, który nie działa w moim systemie Vista, ale i dostał moje pieniądze z powrotem. Creative zintensyfikować ich wang wielki czas, starszy VP poszedł na rekord mówienia o tym, i to nie kołyszącą się obecnie jeszcze w miarę dźwiękowe są zainteresowane. Myślę, że powinien się bardziej dźwiękowej do wystawienia lub pokaż mi źle przed zalecając Soundblasters do ludzi (również ludzie używając Vista).

Mam nadzieję, zostały odpowiednio polite ponieważ Szanuję Ciebie i Twojej wiedzy więcej niż mogę ci powiedzieć, ale myślę, że nie tylko nieodebranych łodzi na ten jeden, ale czeka na Atlantyku Cruiser, że na przystanek autobusowy w Oklahomie lol .
Old 21. sierpnia 2008, 19:11
Grupa dawcy

Mówię tylko z własnego doświadczenia z kartą Vista. Do tej pory dla mnie to działa bezbłędnie.

Jestem w pełni świadoma Creative screw-up w tej kwestii w odniesieniu do fiasko z DanielK. Jeśli istnieje problem z 5.1/7.1 w Vista, które w oczywisty sposób nie spotkać, to na pewno ogromny problem. Ja także nie jestem próbuje białego rycerza Creative ich Stranglehold na rynku spowodowała wiele problemów. Wiem co najmniej EAX i CMSS pracuje w moim Vista.

Jednak jestem bardziej wypowiadającego alternatywą niż zalecając Creative karty. W Xonar jest wielką próbę karty, ale jest riddled z kwestii, które nie wymagają pewnych warunków (np. 5.1/7.1 surround, Vista), które muszą być spełnione - są powtarzalne i bardzo często (I misphrased w moim ostatniego postu one " Nie "drobnych problemów", są one po prostu niezależny od gry). Dla mnie, że nad sprawozdaniami Creative karty "problemy z Vista.

YMMV, I suppose. Jeśli masz źródeł, które twierdzą, że od dnia 21 sierpnia wciąż problemy z linii X-Fi i Vista, zarówno w surround itp I'll check them out (nie mam Steam wątku na rękę). Ale nawet jeśli tak jest, jestem niezdecydowany zalecić alternatywnych bo wiem * * w Xtremegamer przynajmniej działa. I oczywiście to wszystko jest bezwartościowe, jeśli plakat że mówimy o nie mówi nam swojego OS: p

Ponadto, jak na bok, you're running Vista 64-bit, prawda? To może wyjaśnić różnice między naszymi doświadczeniami, jak mi 32 i sterowników w wersji beta.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply

Register

Zakładki