mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Ar trebui să-mi deranjez cu o placă de sunet de înaltă sfârşitul

Reply

Thread Tools
Old 4 aprilie 2008, 04:58
Grupul de donator

Default Ar trebui să-mi deranjez cu o placă de sunet de înaltă sfârşitul

la sfârşitul zilei sale despre toate utilizare împotriva spendage dacă pot face acest cuvânt până

Am plătit ieftin, pentru că mi s-au utilizări simple, jocuri, muzică şi de a lucra

în poziţia mea nu i-ar observa diferenţa dintre un mare scop şi murdărie ieftine carte în principal pentru că i dont uite pentru acesta, la fel de sunete sunt doar sa jucat "un pic diferit" în urechi

dar pentru a fi corect o carte Ieftin ca braga, ca am putea face mult mai mult decât joacă ferestre de sunete, vreau sa spun ca am platit £ 8 pentru el şi-l uşor produce sunet de calitate

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 4 aprilie 2008, 05:12
Grupul de donator

Felul în care se indică faptul acesta nu este de bani faţă de utilizare, ci, mai degrabă de bani faţă de standarde. Adică, dacă vă vorbesc despre folosind placa de sunet pentru filme, jocuri şi muzică, ai destul de mult în fiecare acoperite de unică folosinţă ce poate avea pentru un Sunet.

Don't get me wrong despre remarca mea despre ieftine carduri fiind numai bun pentru sistemul de sunet. Am avut o carte de murdărie checp Ieftin ca braga si un set de difuzoare pentru o lungă perioadă de timp (plătit aproximativ £ 20 pentru total pachet) şi pentru preţul am fost uimit de calitatea sunetului este produsă. După ce a spus că, odată ce aţi început modernizarea placa de sunet şi difuzoare va numai vreau să merg mai mare în spec. in viitor.

Este ca upgrade de la o placă grafică ieftine la cel puţin o gama mid-şi apoi să luaţi un pas înapoi din nou la o placă grafică mai ieftin. Nimeni nu face asta. Acelaşi lucru se întâmplă cu sunet.

În ceea ce priveşte diferenţa de sunet, eu cred că, practic, oricine va auzi diferenţa beteen o ieftine de Sunet / difuzoare şi o mai avansate de pe la o chestiune de secunde. Dar, aşa cum ai spus tu, dacă nu depinde de cât de mult doriţi să cheltuiţi şi ceea ce doresc să se stabilească pentru. Noi suntem toate diferite în acest sens.

Noroc:
Chris

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 4 aprilie 2008, 07:07
Grupul de stat

Deci Oricine ar fi dispus să recomanda un Mid Range card şi Mid Range Boxe Pentru a merge cu ea .... I Dont Gândiţi-mi pot permite de vârf a gamei Difuzoare Şi Card Deoarece Im Bloody Skint
Old 4 aprilie 2008, 08:48
Grupul de donator

Când am o situaţie neplăcută de genul asta, mi-ar place întotdeauna să merg la ebuyer. Chiar daca nu ma duc pentru a cumpăra produse de la ei, cel puţin te utilizatorul revizuiri acolo împreună cu o stea de rating.

Se întinde de-vă un pic la bugetul de £ 11.71, am ajuns la acest lucru:

Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 OEM carte (£ 52.12)
Creative Labs Inspire T7900 7.1 speaker sistem OEM (£ 59.59).

E mijlocul lunii furie dar înclinat spre mare gamă. Dacă vânătoare în jurul unui mic, s-ar putea să vrea să găsească aceste chiar mai ieftin în altă parte (ebuyer nu sunt întotdeauna cele mai ieftine). În plus, pentru că nu ştim dacă doriţi 7.1, 6.1 sau 5.1 sunet, poate că ar trebui să aibă o uite-te si citeste utilizatorului comentarii. Dacă încă nu sunteţi sigur, vă rugăm să nu ezitaţi să cereţi sugestii aici. Veţi găsi întotdeauna persoane care vor putea să vă dau câteva solide sfătui.

Noroc:
Chris
Old 4 aprilie 2008, 09:13
Grupul de stat

mare sugestie pe placa de sunet care le-a mare revizuiri este exact preţul i-ar plăti pare mare (Y) cu privire la ceea ce Logitech x-530 vorbitori Stie cineva ceva despre aceste .... Chiar dont cum să-i spuneţi dacă există sau nu bine de vorbitori
Old 4 aprilie 2008, 09:19
Grupul de donator

devhardware.com care acest lucru este de asemenea, un rating de 5 stele. Ar fi bine să citiţi asta: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Noroc:
Chris
Old 9 august 2008, 14:09
Grupul de stat

Scuzele mele pentru hyjacking firul, am un Sony V7700 amper şi seq-V7700 egalizator grafic cu SSH3600 difuzoare de la meu de la bord de sunet, acesta funcţionează bine, dar ar fi mai bine ca o carte, ce-ai sugera? Ca şi în mai ieftin cu atât e mai bine?

Noroc
Old 9 august 2008, 16:56
Grupul de donator

ASUS Xonar D2X este excelent, dar nu sunt compatibile cu o mulţime de aplicaţii şi are unele probleme minore, de aceea cred că cel mai bun pariu este SB Creative Xtremegamer (chiar dacă nu aveţi acest joc este o mai bună versiune a lor Xtrememusic).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 21 august 2008, 18:37
Grupul de donator

Eu sunt încă sceptici cu privire la cunoştinţele de creatie sau de nivelul de ce-ai spune bun sunet de carbon. Sunt un muzician şi, ca atare, sunt pretentios la sunet. Dacă vi se recomandă să Creative oameni folosind XP, Eu sunt cu tine, dar cred că sunt departe de bază în cazul în care sunt folosiţi Vista. La ultima mea de cercetare (o lună sau două, nu numai că ago0 Creative Xtreme serie nu suporta Vista, ei nu au avut planuri de a face acest lucru. Dar să prostănac asta putem? Ştiu sunet, stii de calculatoare ...... .........

Corectaţi-mă dacă mă înşel, dar care îl folosiţi 2.1 care este, în principiu stereo plus o Woofer. Stereo a fost mare în 1969 lol, dar sunetul a progresat mult dincolo de asta. Amintiţi-vă de sunetul Quadraphonic la începutul anilor 70 a? Au făcut chiar şi 8 piese care ar putea utiliza aceasta lol. Da-a virtual surround 2.1 (care este de frumos, mi HDD 42 inch TV îl foloseşte), dar nu este sunet surround mai mult de "lite" albastru brânză (introduceti dvs. favorit aroma) maioneză se Blue Cheese maioneză. La ultima mea de cercetare (o mare parte din aceasta site-ul de la Creative) a Xtreme serie pe un sistem de operare Vista nu suport 5.1 sau 7.1 surround, EAX sau CMSS, printre multe alte caracteristici. De fapt, folosind Vista, (în special Vista 64), Creative Xtreme serie suportă practic nici unul dintre formatele pe care le sunet nebuni cumpărat Creative pentru plăcile de sunet. Creative Labs pot fi încercat să se stabilească faptul că acum, ca urmare a World Wide ruşine după ce au primit de unul dintre lor VP a spus că, dacă dreptul la Creative nu au vrut să sprijine Vista lor curent cu plăcile de sunet (forţând consumatorilor de a cumpăra noi plăcile de sunet atunci când decid de diseminare a acestora), care a fost o decizie de afaceri pentru a se face şi că a fost DanielK din linia de scris, driverele care au făcut în prezent, a oferit plăcile de sunet de lucru cu Vista.

Acest lucru a fost tot pe Creative Lab propria pagina web si copiat la nivel mondial de către jurnalişti care acoperă şocat de calculatoare si subiecte legate de computer. De fapt eu sunt un jurnalist şi se simt destul de confortabil raportare acest Aşa cum am verificat faptele mele pe acest lucru. Poate că ai citit sursele mele de pe forum cu abur. Pentru mai multe dovezi, una pur şi simplu trebuie să analizeze la pretul de Xtreme serie de carduri şi de a le compara cu un an în urmă, la dracu comparati-le la preţuri, în martie. Face la fel cu pretul de Creative Lab de stoc.

Lasă-mă să adăugaţi pentru a înregistra pe care nu am mai cumparat o carte care nu a spus "Creative Labs" pe ea. Îmi iubesc Xtreme Gamer în vechiul meu sistem XP. Mi-am luat înapoi pe cel pe care nu ar lucra în sistemul meu Vista, deşi şi-am banii înapoi. Creative călcat pe lor Wang mare de timp, un senior VP mers pe Record vorbesc despre asta, si lucrurile nu s-au agitat înşişi afară încă Soundcards în măsura în care sunt în cauză. Cred că ar trebui să fie căutaţi în mai multe de Sunet problemă sau arata-mi unde am gresit, înainte de a recomanda Soundblasters la oameni (oameni de bine, folosind Vista).

Sper ca am fost politicos corespunzător aici pentru ca am respect dumneavoastră şi cunoştinţe mai mult pot sa-ti spun, dar cred că nu v-aţi pierdut doar barca pe asta, dar se aşteaptă ca Cruiser Oceanul Atlantic, la o staţie de autobuz în Oklahoma lol .
Old 21 august 2008, 19:11
Grupul de donator

Eu vorbesc doar din propria mea experienta cu carte de la Vista. Până în prezent, pentru mine el a lucrat flawlessly.

Sunt foarte conştient de Creative lui şurub-up-uri cu privire la această problemă în ceea ce priveşte chix cu DanielK. Dacă există o problemă cu 5.1/7.1 la Vista pe care eu, evident, nu ar putea întâmpina, care este cu siguranţă o mare problemă. Am de asemenea, nu am încercat să-cavaler alb Creative, Stranglehold lor pe piaţă a creat o mulţime de probleme. Stiu cel puţin EAX si CMSS sunt de lucru la mine in Vista instalare.

Cu toate acestea, sunt mai multe alternative care denun decât recomanda un Creative carte. The Xonar este o mare încercare de la o carte, dar este riddled cu probleme care nu au nevoie de anumite condiţii (de exemplu, 5.1/7.1 surround, Vista) care trebuie să fie respectate - sunt reproductibilă şi extrem de comune (I misphrased în ultimul meu post: ele " nu esti "probleme minore", sunt doar independent de jocuri). Pentru mine, care depăşeşte rapoarte de Creative carduri "probleme cu Vista.

YMMV, presupun. Dacă aveţi surse care spun ca, din 21 august nu există încă probleme cu X-Fi linie şi Vista, dacă în surround etc Voi verifica-i (nu am de abur şirul pe parte). Dar chiar şi în cazul în care acesta nu, eu sunt ezită să se recomande alternative pentru că eu ştiu * * de cel puţin Xtremegamer lucrări. Şi, desigur, tot de acesta este lipsit de valoare în cazul în care suntem poster vorbesc despre nu ne spune lui OS: p

De asemenea, ca o parte, pe care îl rulează Vista pe 64 de biţi, nu-i asa? Asta ar putea explica diferenţele dintre experienţele noastre, aşa cum sunt difuzate 32 şi beta drivere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register

Marcaje