![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na konci dňa všetko o jeho použitie proti spendage aj keď môže byť toto slovo až Zaplatil som lacné, pretože moje použitie boli jednoduché, hier, hudby a práce V mojej pozícii by aj oznámenie na rozdiel medzi high-end a špinou lacné karty hlavne preto, že i dont pozrieť na to, že rovnaké zvuky sú prehrávané len jeho 'trochu inak' v ušiach ale byť spravodlivý nečistoty lacné karty, ako by som si môžeme urobiť oveľa viac, ako hrať okná zvukov, myslím aj platené 8 libier za to, a to ľahko vyrába kvalitný zvuk
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spôsob, akým ste smerovali to nie sú peniaze vs použitie, ale peniaze v porovnaní s normami. Mám na mysli, keď ste hovorili o vašej pomocou zvuková pre filmy, hry a hudbu, je do značnej miery pokryté každom použití ho môžete mať za zvuková.
Nechápejte ma zle asi moje poznámky o lacných kariet, iba je dobré pre systémové zvuky. Mal som špina checp karty a skoro zadarmo sadu reproduktorov po dlhú dobu (platené asi 20 libier pre celkový balík) a za cenu jsem odošle tiež o kvalite zvuku je vyrobený. Ktorý uviedol, že potom, čo ste začali upgradu zvuková a reproduktory vám bude chcieť ísť na vyššej spec v budúcnosti. Je to ako upgrade z levné grafické karty, aby aspoň v polovici-radu a potom pričom krok späť, aby opäť lacnejšie grafickú kartu. Nikto sa to. Isté sa deje so zvukom. Pokiaľ ide o rozdiel vo zvuku, já věřím, že prakticky ktokoľvek uslyší rozdiel beteen lacné zvuková / reproduktory a vyspelejšie vo záležitosťou sekúnd. Ale ako ste sám povedal, je-li však záležať na tom, koľko chcete minúť a čo ste ochotní uspokojiť. Sme všetci v tomto ohľade rôzna. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| |||
| |||
| Ktokoľvek tak by boli ochotní odporúčať polovici Rozsah karty a stredný segment Reproduktory ísť s to .... I Dont Mysli si môžem dovoliť Najlepšie z radu reproduktory a kreditnej karty, pretože Im Bloody Skint |
|
| |||
| |||
| Keď som dostal nesúvislosti rád, že som si vždycky chcel ísť do ebuyer. Dokonca aj keď som nemala ísť na nákup výrobkov z nich, aspoň vám užívateľské recenzia tam spolu s hviezdičkami. Strečink svojho rozpočtu trochu to £ 11.71, já prišiel s týmto: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 OEM karty (£ 52.12) Creative Labs Inspire T7900 7.1 reproduktorový systém OEM (£ 59.59). Je to mid-vztek, ale sklon k vyššej triedy. Ak budete zháňať asi málo, môžete nájsť aj lacnejšie niekde inde (ebuyer nie sú vždy najlacnejšie). Navyše, pretože nevieme, jestli chceš 7.1, 6.1 alebo 5.1 zvuk, možno by ste sa pozrieť sami a prečítajte si komentáre užívateľov. Ak ešte nie ste istí, neváhajte sa opýtať na odporúčanie tu. Budete vždy nájsť ľudí, ktorí sa budú môcť dať nejaké pevné poradit. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| skvelé návrhy na zvukovej karte má skvelé recenzia je presne cena bude platiť aj vyzerá skvele (Y) čo Logitech X-530 Reproduktory Vie niekto niečo o týchto .... i dont naozaj, ako to povedať v prípade, že dobré reproduktory, alebo nie |
|
| |||
| |||
| devhardware.com dáva tomuto aj 5 hviezdičiek. Chcieť prečítať toto: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za hyjacking závitu, mám sony V7700 amp a SEQ-V7700 grafický ekvalizér s SSH3600 reproduktory beží od mojich na palube zvuk, to funguje dobre, ale by som lepšiu kartu, čo by podľa Vášho názoru? Rovnako ako v lacnejšia, tým lepšie? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASUS Xonar D2X je vynikajúca, ale nie je kompatibilný s množstvom aplikácií a má drobné problémy, takže myslím, že najlepší stávkou je SB Creative XtremeGamer (aj keď nie je hra je to lepšie verziu svojho XtremeMusic).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Som stále skeptický na vaše znalosti Creative alebo úroveň, čo Zavoláte dobrého zvuku Carbon. Som muzikant a ako taký som vybíravý na zvuk. Ak ste odporučil Creative pre ľudí pomocou XP, som s vami, ale myslím si, že ste ďaleko základne v prípade, že používate Vista. Na môj posledný výskum (za mesiac alebo dva ago0 nielen Creative Xtreme séria nepodporuje Vista, mali žiadne plány robiť tak. Ale pojďme rezance to môžeme? Viem zvuk, vieš počítačov ...... ......... Opravte ma, či som zle, ale ty používať 2.1, ktorá je v podstate stereo plus kužeľ. Stereo v roku 1969 bol veľký lol ale zvuk značne pokročila ďaleko za to. Pamätajte na kvadrofonický zvuk na začiatku 70. rokov? Dokonca sa 8 stôp, ktoré by mohli využívať ho lol. Áno 2,1 má virtuálny priestorový (čo je pekné, môj HDD 42 in TV využíva), ale nie je priestorový zvuk ešte ako "lite" modrého syra (vložte svoj obľúbený variant) zálievka je Blue Cheese zálievka. Na môj posledný výskum (mnohé z Creative webovej stránky) na Xtreme série na OS Vista nepodporili 5.1 alebo 7.1 surround, EAX a CMSS medzi mnoho ďalších funkcií. V skutočnosti pomocou Vista (najmä Vista 64), Creative Xtreme séria podporuje prakticky žiaden z formátov, ktoré sme kúpili nadšenci zvukové karty Creative Sound pre. Creative Labs možno snažia stanoviť, že v súčasnosti vzhľadom na hanba celého sveta, ktoré získali po jednom zo svojich VP to povedal v práve, že ak Creative nechtěla podporiť Vista s ich aktuálne zvukové karty (núti spotrebiteľov ku kúpe novej zvukovej karty, ak sa rozhodnú k uvoľneniu nich), že ide o obchodné rozhodnutia, aby sa pre nich a že Danielka bol z riadku písania ovládače, ktoré sa v súčasnosti ponúkaný zvukové karty pracovať s Vista. To bolo všetko na Creative Lab vlastných webových stránok a kopírovány celosvetovej omráčené novinárov, ktorí pokrytie počítačov a počítačových súvisiacich témach. Vlastně já jsem novinár a cítia docela pohodlný vykazovanie tohto jak jsem skontrolovať môj fakty o tomto. Možno si prečítať môj zdrojov o parník fóre. Za ďalší dôkaz, jeden potrebuje len pozrieť na ceny v Xtreme série kariet a porovnať je sa pred rokom, to je v porovnaní s cenami v marci. Urobiť to isté s cenou Creative Lab akcií. Dovoľte mi pridať k záznamu, že som nikdy kúpil kartu, ktorou neřekl "Creative Labs" na to. Milujem svoj Xtreme Gamer v mojom starom systéme XP. Vzal som späť ten, ktorý nebude fungovať v mojom systéme Vista, a keď dostal svoje peniaze späť. Creative stupňuje svoje Wang veľký, senior viceprezident šel na zázname hovorí o tom, a to nie je otrasená seba von ešte čo sa týka Soundcards. Myslím si, že by ani pozrieť viac do zvuková vydaní alebo ukáž mi, kde som zle pred odporúčajúce Soundblasters na ľudí (a ľudí pomocou Vista). Dúfam, že som bol dostatočne zdvorilí tu ide, pretože som vás a vaše znalosti viac ako môžem povedať, ale myslím, že ste vynechal nielen na tejto lode, ale čakáme na ktoré Atlantiku Cruiser na autobusovej zastávke v Oklahoma lol . |
|
| |||
| |||
| Hovorím len z vlastnej skúsenosti s kartou vo Vista. Zatiaľ pre mňa pracoval bezchybne. Som dobre vedomí Creative je skrutkovacou-upov na túto tému, pokiaľ ide o fiasko s Danielka. Ak je problém s 5.1/7.1 vo Vista, že som samozrejme nebude stretnúť, to je určite veľký problém. Já také nejsem snažia-biely rytier Creative, ich pevnosť na trhu vytvorila veľa problémov. Viem ale, aspoň EAX a CMSS pracujú vo svojom Vista inštalácie. Avšak, som viac ako vypovedajúci alternatívnu metódu odporúčania Creative karty. V Xonar je veľká snaha o kartu, ale je prolezl s otázkami, ktoré nevyžadujú určitých podmienok (tj 5.1/7.1 Surround, Vista), ktoré musia byť splnené - sú reprodukovateľné a veľmi časté (misphrased I v mojej posledný príspevok: ich ' nejsme "drobné problémy", sú to práve nezávislí hier). Chcete-li mi, že preváži správy z kariet Creative 'problémy s Vista. YMMV, předpokládám. Ak máte zdroje, ktoré hovoria, že k 21. augustu je tu stále problémy s X-Fi a Vista líniu, či už v surroundový etc I'll check nich (nemám páru vlákno na strane). Ale aj keby tomu tak je, som váhala odporučiť alternatívne pretože já vím * * na XtremeGamer najmenej práce. A samozrejme to všetko je bezcenné, ak plagát sme hovorili o nehovorí nám svoj OS: p Tiež, ako stranou, máte Vista 64-bit, ne? Ktoré by mohli vysvetliť rozdiel medzi naše skúsenosti, ako Bežím 32 a beta ovládača.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |