мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Требам гњавити са високим енд звучну картицу

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. април 2008, 04:58
Донаторска Група

на крају дана њене све о коришћењу спендаге против ако ја могу да урадим да се реч

Ја платио мој користи јефтини јер су једноставна, игре, музика и рад

у мојој позицији нећу приметити разлику између високе краја и јефтини прљавштине картице углавном због тога што ја донт потражите га, исти звукови су свирали његове само "мало другачији" у мојим ушима

али да се фер један јефтини прљавштине картица, као што сам може да учини много више него играти уиндоус звукови, мислим ја платио £ 8 за њега, те лако произведе квалитетан звук

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 4. април 2008, 05:12
Донаторска Група

Начин на који сте га шиљење није вс коришћењу новца, већ новац вс стандардима. Хоћу рећи, ако се говори о коришћењу вашег звучну за филмове, игре и музику, коју згодан велик део покривен сваки сингле усе можете имати за звучну.

Не би ми криво опаска о мојој о јефтиним картицама се само добро за систем звуци. Имала сам цхецп картицу прљавштине и нечистоћа јефтини сет звучника за дуго времена (плата око 20 £ за укупан пакет) и за цену сам био задивљен о квалитет звука га производе. Послије реченог да, након што је започео ал̌урирате ваше звучну и звучници ћете само желите ићи више у спец у будућности.

То је као надоградњу из јефтини графичком картицом како би барем на мид-ранге а затим узимајући корак назад опет до јефтиније графичке картице. Нико не да. Иста ће се десити са звуком.

Што се тиче разлика у звук, ЈА чинити веровати да практично свако ко ће чути разлику бетеен јефтин звучну / говорника и напреднији у питање секунди. Али као што си рекао, ако не зависи од тога колико желите да потрошите и што сте спремни за подмирити. Ми смо сви другачији у том погледу.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 4. април 2008, 07:07
Мембер Гроуп

Тако Цвако Ће бити спремни препоручити Мид Ранге картице и Мид Ранге Спеакерс да иде са њом .... Ја донт мислити можете приуштити врху опсега звучници и картице јер Им Крвав Скинт
Old 4. април 2008, 08:48
Донаторска Група

Када сам добио као сметња да, ја бих увек желели ићи на ебуыер. Чак и ако нећу купити производ од њих, барем добијете корисник прегледа тамо уз звездица.

Истезање буџет мало до £ 11.71, ЈА је дошао горе са овај:

Цреативе Соундбластер Кс-Фи Кстреме 7,1 ОЕМ картици (£ 52.12)
Цреативе Лабс Т7900 7,1 надахњују звучника СИСТЕМ ОЕМ (£ 59.59).

То је средином љутит али склоност ка високом домету. Ако лова око мало, можда бисте желели пронаћи те чак јефтиније негде другде (ебуыер нису увек најјефтинији). Осим тога, јер ми не знамо, ако желите, 7,1, 6,1 или 5,1 звук, можда бисте требали да имају гледати себе и читати коментаре корисника. Ако сте још увек нису сигурни, слободно питајте за предлоге овде. Ви ћете увек наћи људе који ће бити у могућности да вам да да неке солид саветовати.

Цхеерс:
Цхрис
Old 4. април 2008, 09:13
Мембер Гроуп

велики предлог о звучна картица има велике рецензије је тачно цену бих да плате изгледа одлично (Ы) оно о Логитецх кс-530 звучници се било ко да зна ништа о тим .... ЈА стварно донт како рећи ако постоји добра или не звучнике
Old 4. април 2008, 09:19
Донаторска Група

девхардуаре.цом даје то такође 5 звездица. Можда желите да прочитате ово: хттп://ууу.девхардуаре.цом/схоублог/...Сыстем-Ревиеу/

Цхеерс:
Цхрис
Old 9. аугуст 2008, 14:09
Мембер Гроуп

Моје извињења за хыјацкинг слиједи, имам Соны В7700 и амп сек-В7700 графичке уједначивач с ССХ3600 говорници приказивати од моје звучне на броду, ради фино, али бих боље картица, што би вам предлажемо? Као и у јефтиније то боље?

Живели
Old 9. аугуст 2008, 16:56
Донаторска Група

је Асус Ксонар Д2Кс је одлична, али није компатибилан са пуно аппс и има неких мањих проблема, тако да мислим да је најбољи кладити се СБ Цреативе Кстремегамер (чак и ако вам се не игра, ово је боља верзија њиховог Кстремемусиц).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 21 авг 2008, 18:37
Донаторска Група

Ја сам и даље скептичан на своје знање или Креативни нивоу оно што вам позив добар звук Царбон. Ја сам музичар и као таква сам пицкы на звук. Ако сте препоруку Цреативе да народ помоћу КСП, ја сам са вама, али мислим да сте далеко базу ако су помоћу Видик. На мој последња истраживања (месец или два аго0 не само да је Цреативе Кстреме серија не подржава Виста, нису имали планове за догађај на тај начин. Али нека је будала ово можемо? Знам звук, знаш рачунара ...... .........

Исправите ме ако сам погрешно, али сте користили 2,1 што је у основи стерео плус вуфер. Стерео је био велик ин 1969 лол, али звук је напредовала далеко изнад тога. Сетите се квадрифоничан звук у раним 70-тих? Чак су направили 8 песама које би могле користити га лол. Да има 2,1 виртуелни сурроунд (која је лепа, моја ХДД 42 инцх ТВ користи), али то није сурроунд звук више него "Лите" плави сир (убаците ваш омиљени укус) салатни Прилив је плави сир Прилив за салату. Након последњег истраживања (пуно од Цреативе уебсите) у серији Кстреме на Виста ОС не подржава 5,1 или 7,1 сурроунд, ЕАКС или ЦМСС међу многе друге могућности. У ствари помоћу Видик, (посебно Виста 64), Цреативе Кстреме серија подржава готово ни један од формата звука Фреакс да смо купили карте за креативан Звук. Цреативе Лабс мај бити тежак за шкрипац који сада с обзиром на свету срамота су добили након што један од њихових ВП-а, рекао је право да, ако се Цреативе нису хтели подржати Виста са актуелним звучне картице (потрошачи присиљавају да купите нове звучне картице када су одлучили објавити њих) да је то пословна одлука да се за њих и да је из ДаниелК лине писања возача који је тренутно нуде звучне картице раде са Видик.

То је било све на Цреативе Лаб сопствене уеб странице и копирате у свету по запањен новинара који покривају рачунара и рачунарске сродне теме. Заправо, да сам новинар и осећа прилично удобан извештавања ове као што сам ја проверити мој чињенице о томе. Можда сте прочитали мој извора паре на форум. За даље доказе, један тек треба да изгледа по цени од Кстреме серије картице и упоредити их пре годину дана, доврага упоредите их са цијенама у марту. Учинити исто са ценом Цреативе Лаб'с залиха.

Пусти ме додај за снимање да ја никада купио картицу која није реците "Цреативе Лабс" на њега. И лове мы Гамер Кстреме у мој стари КСП система. И узе натраг онај који не раде у мојој Видик систем иако и је добио мој новац назад. Цреативе згази на њиховим Ванг велики пут, виши ВП је отишао на снимање разговарате о томе, и ствари се нису себи уздрман оут ыет колико су забринути Соундцардс. Мислим да би требало више ни гледати у питању или звучну покажи ми где сам ја криво пре Соундбластерс препоруку да људи (и народ помоћу Видик).

Надам се да ми је прикладно пристојан овде јер сам поштовати вас и ваше знање више него што могу вам рећи, али мислим да нисте пропустили брод само на овом једном, али се чека да Атлантик Цруисер на аутобуског стајалишта у Оклахома лол .
Old 21 авг 2008, 19:11
Донаторска Група

Ја говорим само из мог сопственог искуства са картицом Виста. До сада је за мене то је радила флаулесслы.

Ја сам добро свестан Цреативе вијак-уп-а о том питању у вези са ДаниелК фијаско. Ако постоји проблем са 5.1/7.1 унутра Видик да ја очито не би сусрета, то је дефинитивно велики проблем. Ја сам не тежак за бело-витез Цреативе, њихов захват око врата на тржишту је створио пуно проблема. Знам барем ЕАКС и ЦМСС раде у мој Видик инсталације.

Међутим, ја сам више него деноунцинг алтернативно препоруку за креативно картице. Тхе Ксонар је велик покуссај картице, али је риддлед са питањима која не захтевају одређене услове (нпр. 5.1/7.1 сурроунд, Виста) треба да буде испуњен - они су и изузетно створљив заједничких (ја миспхрасед у мој последњи пост: они ' ре не "мањих проблема", они су само независних игара). За мене, то оутуеигхс извештајима креативни картице 'питања са Видик.

ЫММВ, ЈА мислити. Ако су извори који кажу да је од 21 аугуст постоји још проблема са Кс-Фи линију и Виста, било у сурроунд етц ћу их цхецк оут (ја немам паре нит на руку). Али чак и ако је, ја сам неодлучан препоручити алтернативне јер ја * је * да знају Кстремегамер барем ради. И наравно све то ако је испразни постер смо разговарати о не реците нам његов ОС: п

Такође, као на страну, да радите Виста 64-бит, зар не? То би могло објаснити разлике између нашег искуства, као што сам трчање 32 и бета драјвера.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц