![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| spendage karşı kullanım Günün sonunda onun hakkında Eğer o sözcük yapabilirsiniz Ben ucuz ücretli çünkü kullandığı basit olduğunu, oyun, müzik ve iş benim konum i üst uç ve ucuza kart başta çünkü i dont bak, aynı sesler oynadı ediliyor arasında fark kalmaz ve sadece biraz benim kulaklar farklı ama adil bir sudan ucuz kartı için, i gibi daha çok oyun pencere daha, yani ben 8 £ için ödenen ve kolayca kaliteli ses üretir sesler çok yapabilirim var
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu işaret edilen yol karşılığı Vs kullanım değil, daha çok para Vs standartları. Eğer filmler, oyunlar ve müzik için ses kullanma hakkında konuşuyor ben, size çok güzel bir ses için olabilir her kullanıma kapalı demektir.
Beni ucuz kartlar hakkında yorum hakkında sadece ses sistemi için iyi olmak yanlış gelmesin. Ben uzun bir süre (£ 20 toplam paketi hakkında) ve ödenen hoparlörlerinizin ucuz grubu bir kir checp kartı ve bir pislik vardı onu üretilen ses kalitesi hakkında hayrete de fiyat için. Bunu söyledikten sonra, bir kere ses ve sadece yüksek özel olarak gelecekte gitmek isteyeceksiniz hoparlör yükseltme başladı. Bu ucuz bir grafik kartı en az bir orta mesafeden ve sonra tekrar daha ucuz bir grafik kartı için bir adım atılmasını yükseltme gibi. Kimse bunu yapmaz. Aynı ses ile olur. Ses fark gelince, ben bunu hemen hemen herkes ucuz ses beteen fark duyar / hoparlör ve daha üzerinde saniyelik bir konuda ileri inanıyoruz. Ancak, ne kadar ve ne razı ediyorsunuz harcamak istediğiniz bağlıdır yapar gibi, kendinizi ifade etti. Hepimiz bu konuda farklı duyuyoruz. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| |||
| |||
| Yani herkes bir Orta Menzilli Kart Ve Orta Menzilli Konuşmacılar Bu .... gitmek Tavsiye istekli ile Anlaştı I Dont Think I Can göze Dön Aralığı Konuşmacılar And Im Kanlı cebi Çünkü Kart |
|
| |||
| |||
| Ben böyle bir çıkmaz var, ben her zaman ebuyer gitmek istiyorum. Bile onlardan ürün satın almak, en azından kullanıcı elde gidiyor değilim orada yanında bir yıldız derecelendirmesi ile değerlendirme. Bütçenizi £ 11.71 için biraz Stretching, bu kadar geldi: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7,1 OEM kartı (£ 52.12) Creative Labs Inspire T7900 7,1 hoparlör sistemi OEM (£ 59.59). Bu orta's-öfke ancak yüksek uzaklığı doğru eğik. Eğer biraz, bu da başka bir yere (ebuyer ucuza bulmak isteyebilirsiniz etrafında avı her zaman ucuz değildir). Eğer ses 7,1, 6,1 ve 5,1 istiyorum çünkü bilmiyorum Ayrıca, belki bir kendini ve kullanıcı yorumları okumak bakmak gerekir. Eğer hala emin değilseniz, önerileri burada sormaya çekinmeyin lütfen. Her zaman size bazı tavsiyelerde katı vermek mümkün olacak insanlar bulabilirsiniz. Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
| harika değerlendirmeleri olan ses kartı büyük öneri tam olarak fiyat ödemek de büyük (Y görünüyor) bu ne Logitech X-530 hoparlörler herkes bu .... bilgisi hakkında Gerçekten ne söylemek dont varsa iyi hoparlörler veya |
|
| |||
| |||
| devhardware.com bu da bir 5 yıldızlı derecelendirme vermektedir. Bu okumak isteyebilirsiniz: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/ Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
| Ipliği hyjacking Benim için özür dilemek için, bir Sony V7700 amplifikatör ve Seq-V7700 grafik ekolayzer SSH3600 hoparlörler benim kurulu ses, bu güzel çalışmaları çalışan ile daha iyi bir kart istiyorum, ne tavsiye ediyor? Olduğu gibi daha ucuz? Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASUS Xonar D2X ancak uygulama çok uyumlu değildir mükemmel ve bazı küçük sorunlar var, bu yüzden en iyisi SB Yaratıcı Xtremegamer düşünüyorum (bile oyun değildir, bu onların Xtrememusic daha iyi bir sürümü) ise.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hala Yaratıcı sizin bilgi veya iyi ses Karbon dediğimiz bir düzeyde kuşku duyuyorum. Bir müzisyen ve bu ses üzerine seçici pm yaşıyorum. Eğer tavsiye vardır millet XP kullanan Yaratıcı, ben de, ancak eğer Vista kullanıyorsanız size yanlış yolda YOLLU olduğunu düşünüyorum. Son araştırma Açık (bir ay ya da iki ago0 sadece Creative Xtreme serisi NOT destek Vista yaptı, bunu yapmanın bir plan vardı. Ama şehriye izin bu mu? Ses biliyorum, size ...... bilgisayar biliyorum ......... Eğer yanlış pm yaz Doğru, ama 2,1 hangi temelde artı bir Woofer stereo mu kullanın. Stereo 1969 lol fakat harikaydı sesi çok ötesine ilerleme var. Ilk 70 yılında dörtlü ses hatırlıyor musun? Hatta bu lol bu şekilde olabilir 8 parça yaptı. Evet 2,1 sanal vardır (ki, benim HDD 42 inch TV kullandığı nice) ancak bu ses artık Lite "rokfor" daha surround (favori lezzet ekleyebilirsiniz) salata sosu Surround Mavi Peynir salata sosu olduğunu. Bir Vista işletim sistemi, çevre NOT destek 5,1 veya 7,1 mi üzerindeki Xtreme serisi son araştırma da (çok Creative web sitesinden) üzerine EAX veya CMSS birçok diğer özellikleri arasında. Aslında Vista kullanıyorsanız, (özellikle Vista'nın 64) olarak, Creative Xtreme serisi neredeyse YOK biçimleri ki Freaks ses için Creative Ses kartı satın destekler. Creative Labs, artık dünyaya geniş ayıp onlar sonra biri kendi VP doğru eğer Yaratıcı yaptı NOT geçerli ses kartları ile Vista desteği istiyorum dışarı söyledi alınan dolayı onarılması (tüketicilere zaman karar yeni ses kartı almak zorunda çalışıyor olabilir ) bu onlar için bir iş karar vermek için olduğunu ve DanielK hattı bu Vista ile olan teklif ses kartları iş yaptı sürücüler yazılı çıkışı olduğunu açıklaması için. Bu tüm Reklam Lab kendi web sitesinde ve kopyalanan tüm dünyada olan bilgisayar ve bilgisayar ile ilgili konuları kapsamaktadır hayrete gazeteciler tarafından oldu. Aslında bir gazeteci ve oldukça Bu rapor rahat olarak Bunun üzerine gerçekleri kontrol ettirin. Belki size Buhar forum benim kaynaklar okuyun. Daha ispat için, biri sadece Xtreme serisi kartların fiyatı bakın ve bir yıl önce bunları karşılaştırmak ihtiyaçları, cehennem Mart ayında fiyatlar onları karşılaştırın. Creative Lab's hisse senedinin fiyatı ile aynı mı. Bana kayıt için ben hiç ekleyelim ki bu "Creative Labs" üzerine didn't say bir kart aldım. Ben eski XP sistem benim Xtreme Gamer seviyorum. Ben bir çok Vista sistem ve de paramı geri aldım iş değildir geri aldı. Yaratıcı ve Wang büyük Timne basan, üst düzey bir VP kayıt üzerinde bahsediyoruz, ve Soundcards ilgili şeyleri henüz bu kadar kendilerini dışarı sarsıldı haven't gitti. Sana ya ses sorunu daha fazla göz veya göster nerede yanlış pm millet için (aslında millet Vista'yı kullanarak) Soundblasters tavsiye önce düşünüyorum. Ben çünkü ve ilgili bilginiz fazla seni anlarım uygun burada kibar edilmiştir umut, ama sadece bir üzerindeki tekne cevapsız değil var, ama Atlantik Cruiser için Oklahoma bir otobüs durağında lol bekliyor . |
|
| |||
| |||
| Ben Vista'da kart kendi deneyim yalnızca konuşmak. Şimdiye kadar benim için sorunsuz çalıştı. Ben de Creative's vidanın korkmaktayım-up bu sorunu DanielK ile fiyasko ilişkin. Eğer 5.1/7.1 Vista'da bir sorun ben açıkça, bu kesinlikle büyük bir sorunun karşılaşma değil would. Ayrıca beyaz çalışıyor değilim-şövalye Yaratıcı, piyasada kendi boğazından sorunların çoğunu yaratmıştır. Ben en az EAX ve CMSS benim Vista yükleme çalışıyoruz biliyorum. Ancak, daha yaratıcı kartı tavsiye daha alternatif kınayan yaşıyorum. Bu Xonar bir kart büyük bir girişim olduğunu ancak (yani 5.1/7.1 belirli koşullar gerektirmeyen konular, Vista) yerine getirilmesi için çevre riddled olduğunu - ve bu son derece yaygın tekrarlanabilir olan (Ben son sonrası misphrased: onlar ' ", sadece oyun) bağımsız olduğunuzu değil" küçük sorunlar yeniden. Yaz için, Vista ile Creative kartları 'sorunların raporlarda outweighs. YMMV, ben varsayalım. Eğer bu gibi hala X-Fi hattı ve Vista ile sorunları's 21. olsun Ağustos I dışarı bunları kontrol edeceğiz vs Surround söylüyorlar kaynağı (I) el üzerindeki Buhar iplik yok. Çünkü * bu Xtremegamer en az çalıştığını bilmek * Ama olsa da, ben alternatif önermekte tereddüt yaşıyorum yapar. Eğer gönderen biz bize onun OS anlatmadigindan konuşuyor Ve tabii ki tüm bu of değersiz olduğunu: p Ayrıca, bir kenara olarak, Vista'nın 64-bit çalıştırıyorsanız, değil mi? Ben ve beta sürücüler 32 kullanıyorum Yani, bizim deneyim arasındaki farkı anlatmak olabilir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |