менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Чи потрібно возитися з високою звукової карти кінця

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 квітня 2008, 04:58
Донор групи

Default Чи потрібно возитися з високою звукової карти кінця

Наприкінці дня, як її все про використання spendage проти, якщо я можу зробити, що Word Up

Я заплатив дешево, тому що моя використовує прості, ігор, музики і робота

У моєму становищі я не помітить різниці між High-End і бруду дешевих карт основному тому що я не шукати його, ті ж звуки, яку відіграє свою просто "трохи різні" у мене в вухах

Але щоб бути справедливим бруду дешевих карт, як і я можемо зробити набагато більше, ніж гра Windows звуки, я маю на увазі я заплатив £ 8 для нього і його легко виробляє якісний звук

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 4 квітня 2008, 05:12
Донор групи

Те, як ви повинні бути звернені його не проти використання гроші, а гроші В.С. стандартам. Я маю на увазі, якщо ви говорите про використання звукової карти для перегляду фільмів, ігор і музики, ви в значній мірі охоплює кожен використанні ви можете мати для звукової карти.

Не зрозумійте мене неправильно про моє зауваження про дешеві картах тільки гарний час для системних звуків. У мене була карта checp грязі і бруду дешевий набір виступаючих протягом тривалого часу (оплачується приблизно по 20 фунтів за весь пакет), а за ціною я був вражений, з приводу якості звуку вони виробляли самі. Сказавши це, як тільки ви почали модернізацію ваша звукова карта і динаміки ви тільки хочете, щоб піднятися вище в специфікації і в майбутньому.

Це як оновлення з дешевою відеокартою, по крайней мере в середньому ціновому діапазоні, а потім на крок назад, щоб знову дешевше відеокарти. Ніхто не робить це. Те ж саме відбувається зі звуком.

Що стосується різниці в звуці, я вважаю, що практично будь-який почуєте різницю beteen дешевої звукової карти / колонки і на більш просунутих в лічені секунди. Але, як ви самі сказали, якщо не залежить від того, скільки ви хочете витратити і що ви готові задовольнятися. Ми всі різні в цьому відношенні.

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 4 квітня 2008, 07:07
Член групи

Таким би хто-небудь бути готові рекомендувати Mid Range карти і середнього Динаміка To Go With It .... I Dont Think я можу собі дозволити Top Of The Виступаючі діапазон і кредитної картки, оскільки Im Bloody Skint
Old 4 квітня 2008, 08:48
Донор групи

Коли я отримав скрутному становищі, як про те, що я завжди хотіла б піти в Ebuyer. Навіть якщо я не збираюся купити продуктів з них, по крайней мере, отримати відгуки користувачів там разом із зіркою рейтингу.

Для Вашого бюджету трохи до £ 11,71, я прийшов з цією:

Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme 7.1 OEM-карти (£ 52.12)
Creative Labs Inspire T7900 7.1 акустичної системи OEM (£ 59.59).

Це середини лють, але схиляється до високого діапазону. Якщо у вас полювання навколо мало, ви можете знайти ці навіть дешевше, де-небудь ще (Ebuyer не завжди найдешевших). Крім того, оскільки ми не знаємо, якщо ви хочете, 7.1, 6.1 або 5.1, Можливо, вам доведеться шукати себе і прочитав користувач коментарів. Якщо ви все ще не впевнені, будь ласка, не соромтеся звернутися за пропозиції. Ви завжди знайдуться люди, які зможуть дати вам деякі тверді раджу.

Cheers:
Кріс
Old 4 квітня 2008, 09:13
Член групи

велика пропозиція по звукової карти вона має велике відгуків саме ціна, яку я б приділяти більше дивиться (Y) як щодо Logitech X-530 ораторів Хто-небудь знає нічого про ці .... Я дійсно Dont як сказати, якщо є хороші оратори чи ні
Old 4 квітня 2008, 09:19
Донор групи

devhardware.com приділяє цьому також 5-зірковий рейтинг. Можете читати наступним чином: http://www.devhardware.com/showblog/...System-Review/

Cheers:
Кріс
Old 9 серпня 2008, 14:09
Член групи

Мої вибачення за hyjacking потоком, у мене є підсилювач Sony V7700 і V7700 SEQ-графічний еквалайзер з SSH3600 ораторів Запуск з мого на борту звук, все працює нормально, але хотілося б краще карти, що б ви запропонували? Як і дешевше, тим краще?

Ура
Old 9 серпня 2008, 16:56
Донор групи

Asus Xonar D2X відмінний, але не сумісні з великою кількістю програм і має деякі незначні проблеми, тому я думаю, краще за все SB Creative XtremeGamer (навіть якщо ви не гра це кращий варіант свого XtremeMusic).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 21 серпня 2008, 18:37
Донор групи

Я, як і раніше скептично оцінюють свої знання з творчої або рівня, що ви називаєте хорошим звуком Carbon. Я музикант, і як такий AM вимогливий звуку. Якщо ви рекомендуєте Creative до людей допомогою XP, я з тобою, але я думаю, що ви далекі від бази, якщо вони використовують Vista. На моєму останньому дослідженні (місяць або два ago0 не тільки серія Creative Xtreme НЕ підтримкою Vista, вони не збираються цього робити. Але давайте локшини з цього ми можемо? Я знаю, звук, ви знаєте, комп'ютери ...... .........

Поправте мене, якщо я помиляюся, але з використанням 2,1 яка є головним стерео плюс НЧ-динамік. Стерео був великий в 1969 LOL, але звук прогресував набагато далі. Пам'ятайте Quadraphonic звуку на початку 70-х? Вони навіть зробили 8 композицій, які можуть використовувати його LOL. Та 2,1 має віртуального об'ємного звуку (що приємно, моя HDD 42 дюймовий телевізор використовує його), але це НЕ об'ємний звук більше, ніж "Lite" блакитного сиру (вставте ваш улюблений смаком) салату синього сиру салату. Після мого останнього дослідження (здебільшого з Творчий сайт) серії Xtreme від операційної системи Vista не підтримує 5.1 або 7.1, EAX і CMSS поряд з багатьма іншими функціями. Насправді використання Vista (особливо Vista 64), Creative Xtreme серія підтримує практично ніхто з форматів, які ми купили Freaks звук Creative Sound карт. Creative Labs може спробувати виправити, що тепер, коли в усьому світі сором вони отримали на честь одного зі своїх В.П. з правої сказав, що якщо Creative не хоче підтримувати Vista з їх поточної звукової карти (примушуючи споживачів купувати нову звукову карту, коли вони вирішують звільнити їх), що це бізнес-рішення для них зробити, і що було DanielK з лінії написання драйверів, що зроблено в даний час пропонують роботу звукової карти з Vista.

Це було все на власному веб-сайті Creative Lab і скопійовані в усьому світі приголомшив журналістів, які висвітлюють комп'ютерів та комп'ютерної тематики. Насправді я є журналістом і відчувають себе цілком комфортно про цієї, як я перевірив мої факти з цього питання. Може бути, ви читали мої джерела на форумі Steam. Для подальшого докази, одне лише необхідно дивитися на ціну карт Xtreme серій і порівняти їх з минулим роком, ад порівнювати їх з цінами в березні. Зробіть те ж саме з ціною на складі Творчі лабораторії.

Дозвольте мені додати, для занесення в протокол, що я ніколи не купували карти, який не сказав "Creative Labs" на ньому. Я люблю свою Xtreme Gamer в моїй старій системі XP. Я забрав той, який не буде працювати в моїй системі Vista, хоча і отримали свої гроші назад. Creative вийшов на велику Ван час, старший віце-президент відправився на запис про це говорити, і речі, не похитнули себе з ще як до звукових карт. Я думаю, вам треба або шукати більш в питанні звукова карта або показати мені, де я помиляюся, перш ніж рекомендувати Soundblasters до людей (а люди використання Vista).

Сподіваюся, що я був ввічливим відповідну тут, тому що я поважаю вас і ваших знань більше, ніж я можу вам сказати, але я думаю, ви не тільки пропустили на цьому човні, але очікують, що Атлантичний Cruiser на автобусній зупинці в Оклахома-LOL .
Old 21 серпня 2008, 19:11
Донор групи

Я кажу тільки з мого власного досвіду з картою в Vista. Поки що для мене вона працювала бездоганно.

Я добре відомо гвинта Creative's вікна на цьому питанні щодо фіаско з DanielK. Якщо є проблеми з 5.1/7.1 в Vista, що я, очевидно, не будуть стикатися, це безперечно величезне питання. Я не намагаюся білого лицаря Creative, їх хватку на ринку створила багато проблем. Я знаю принаймні EAX і CMSS працює в моїй установці Vista.

Тим не менше, я більше осуду, ніж альтернативні рекомендації Creative карти. Xonar велике спробу карту, але вона сповнена питань, які не вимагають певних умов (тобто 5.1/7.1 Surround, Vista), які будуть задоволені - вони є відтворюваним і надзвичайно загальний (я misphrased в моєї останньої посади: вони " повторно не "дрібні проблеми", вони просто не залежить від гри). Для мене це переважує доповідях питань Creative карт з Vista.

YMMV, я вважаю. Якщо у вас є джерела, які говорять, що станом на 21 серпня є ще проблеми з X-Fi лінію і Vista, будь то об'ємного і т.д. я перевірю їх (я не маю потоку пари на руці). Але навіть якщо це відбудеться, я не вирішуються рекомендувати альтернативні, тому що я знаю * * XtremeGamer мінімум робіт. І, звичайно, все це нікуди не годиться, якщо плакат ми говоримо про не говорить нам про свої ОС: P

Крім того, як убік, ви використовуєте Vista 64-біт, чи не так? Це могло б пояснити різницю між нашим досвідом, а я біжу 32 і бета-драйвери.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ігри, які потребують високих Відеокарта - Cant знайти ryannathans PC & консоль Gaming 8 14 жовтня 2009 15:12
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти Grumlis Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 4 вересня 2008 14:48
Статичний звук на високій ноті звуків SophieCella Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 11 червня 2008 09:14
Високий стан звук на розгоні - проблема? cyberspacegenie Процесори, материнські плати RAM & 15 3 листопада 2007 03:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.