![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър вечер на всички. Аз бях наскоро дойде в проблем, когато звука бутоните на моя лаптоп (обем нагоре / надолу и изключите) спряха да работят. Съм имал лаптоп на почти 3 години и никога не са имали този проблем, поради което съм питам за вашата помощ. Аз вече опитах сканиране за вируси с AVG и повторно инсталиране на софтуера QuickPlay, но и двамата не успяха. Лаптопа съм използвайки е HP Палата DV5000 и е текат Windows XP Home Edition. Някакви идеи? Ох и моля бъдете нежни, това е първият ми пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в лаптопа продължава да звучи? Не казвам, че няма или не. Ако тя все още прави добро направи XP все още контролира работата?
Ако това е и да, и да, лостове под бутоните не са ангажирани по тласък превключватели всяко време, някой ще трябва да взема пластмасовото покритие изключване и повторно изравни тях. Ние можем да ви покажем снимки, ако това е случаят и искате да опитате сами. Ако звук (за разлика от бутоните) не работи правилно ще могат да опитат да работят, защо също, ние просто трябва да знам накъде да се движи. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Да, добро DOES продължава работа и контрол на силата на звука в Windows DOES все още функционират, това е само бутоните, които не функционират. Въпреки това, тя не може да бъде бутона изравняване. Аз не успя да се спомене, че единственият път бутоните DO функция е когато не вървят QuickPlay (предварително инсталирана програма, която ви позволява да възпроизвеждате музика и да гледам DVD's). Това е единственият път, когато са успели да получите бутони, за да функционират правилно ... Всяко повече идеи? Благодаря за голямото отговор BTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах това след I reinstalled ново копие на XP на лаптопа. Фиксирана то с шофьор актуализация.
|
| |||
| |||
| Той не ми хрумна, че тези бутони действително имат водач, но да, разбира се правят. Нито ще го влезли главата ми, че това може да се хвърли adrift някак си дори, ако искате да помислиш за това. Може би HP сайта има пълен текущата водача свалите те биха могли да се позоват, съм сигурен, че е така, аз бях там, че трасето в моето време. |
|
| |||
| |||
| Ами аз просто инсталиран както на Conexant AC-Link Аудио Driver и HP Бързо Стартиране бутони но и двамата не успяха да променят нищо! ![]() Аз съм baffled, защо те изведнъж спря работа ... |
|
| |||
| |||
| Той със сигурност е много странно защо те са спрели, особено ако си направил нищо за да ги спре. Единственото друго нещо, което може да мисли, че е един от свързващи кабели от бутоните е в насипно състояние. Това ще изисква вземането на лаптопа, освен да се определи, което не е за припадък сърце. Дали все още лаптоп под гаранция? Предполагам, че не е толкова ли са го за доста дълго време .. Промени: Също така, щях да си, че Бързо Стартиране Driver щеше да реши, че ако тя е била свързана софтуера така че мисля, че е предвидена за дефектни връзка.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Първи в що се отнася до бутона съединители е младши училище упражнение, ще намерите инструкции утре и след тях тук (това е 1.42am в момента и имам часове на сутринта). |
|
| |||
| |||
| Наздраве момчета. Тя не е под гаранция, но аз го плати за застраховка за 5 години, единственият проблем е да се погрижили да го изпратите в и без това за няколко седмици! |
|
| |||
| |||
| В HP Палата dv5000 преносими компютри - поддръжка и сервиз гид е най - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & и тази част трябва да получи по силата да коригира лицеви пръчици е LED борда на стр. 5-26. Ive 'Нямам представа дали това е причината за проблема, но той беше на машината да коригират последните години. Ще трябва да се прочете на услугата ръководство да получите представа за това как тя е претрупан. |