![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Večer všem. Jsem nedávno narazili na problém, kde se zvuk tlačítek na mém notebooku (hlasitost nahoru / dolů a vypnutí) se přestaly fungovat. Jsem měl na notebooku téměř 3 roky a nikdy měl tento problém, což je důvod, proč jsem s žádostí o pomoc. Já si již vyzkoušeli skenování na viry pomocí AVG a re-instalaci software QuickPlay, ale obě selhaly. Notebooku jsem pomocí je HP Pavillion DV5000 a je to s operačním systémem Windows XP Home Edition. Any ideas? Oh a prosím jemné, je to můj první příspěvek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má laptop stále se zvukem? Nemusíte říkat, že je nebo není. Pokud to stále dělá zvuk udělat XP ovládá stále funguje?
Pokud je to ano, a ano, pák pod knoflíky nejsou přitažlivé pro push přepínače déle a někdo to bude muset vzít plastový kryt vypnout a znovu-align nich. Můžeme ukázat, obrázky, pokud to jde a chcete si to vyzkoušet sami. Pokud je zvuk (na rozdíl od tlačítka) nefunguje správně, můžeme zkusit pracovat, proč taky, my prostě potřebuji vědět, jakým způsobem přesunout. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ano, zvuk SE stále pracují a ovládání hlasitosti v systému Windows se nachází stále funkční, je to jen tlačítka, která nefunguje. Nicméně, to nemůže být na tlačítko nastavení. Zklamal jsem se zmínit, že jen čas tlačítek DO funkce je při Běžím QuickPlay (a pre-nainstalován program, který umožňuje přehrávat hudbu a dívat se na DVD). To je jen když jsem se podařilo dostat na tlačítka pro správnou funkci ... Nějaké další nápady? Díky za odpověď btw skvělá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když jsem měl přeinstalovat novou kopii XP na notebooku. Pevná s řidičem aktualizace.
|
| |||
| |||
| Je nedošlo mi, že tato tlačítka mají skutečně řidič, ale ano, samozřejmě, že ano. Ani by to mít zapsané mé hlavě, že by se mohl dostat cast nezakotvený nějak i když bych si myslel, ze to. Snad HP místě má kompletní aktuální ovladače stáhnout soubor můžete odvolávat, jsem si jistý, že to dělá, jsem si, že cesta je podle mého času. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem právě instalovány obě Conexant AC-Link Audio Driver a HP Quick Spuątění Tlačítka ale jak se nepodařilo změnit cokoli! ![]() Jsem bezradný, proč jste náhle přestal pracovat ... |
|
| |||
| |||
| Je jistě velmi podivné, proč se zastavil, a to zejména v případě, že jste nic způsobit jejich zastavení. Jediná věc můžu myslet, že je jedním ze spojovacích drátů z tlačítek má přijít volné. To bude vyžadovat přijetí laptop appart opravit, což není pro slabý srdce. Je notebook ještě v záruce? Myslím, že to není tak jste měli to docela dlouho .. Edit: Také bych si myslel, Snadné spuštění Řidič by měl vyřešit, kdyby byl software souvisejících tak si myslím, že je až do chybná spojení.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Seznámení, pokud tlačítko konektorů je junior školní cvičení, uvidíme najít návod zítra a po nich sem (je to 1.42am okamžikem a mám třídy v dopoledních hodinách). |
|
| |||
| |||
| Dík kluci. Není to v záruce, ale jsem si zaplatit za pojištění po dobu 5 let, jediný problém byl já mám poslat jej a být bez něj za pár týdnů! |
|
| |||
| |||
| V HP Pavillion dv5000 Notebook PC - Údržba a servisní manuál je na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & a součástí, které potřebujete získat v rámci upravit push-tyče je LED desce na straně 5-26. Jsem žádnou představu, zda je to příčina vašich problémů, ale to bylo na stroji jsem upravena v loňském roce. Budete potřebovat přečíst služby průvodce získat představu o tom, jak je titěrný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje aplikace Najednou přestal fungovat? | Theresonly1 | Obecné Software Chat | 2 | 25.září 2009 08:16 |
| Problém desce? - USB připojení náhle přestal pracovat | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Laptop Najednou přestal pracovat | real77 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 30.srpna 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - Zvukové přestaly fungovat Po obnovení systému | Rookssailor | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 18 | 6. března 2009 10:25 |
| Zvukové přestal pracovat | stubbo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 15. leden 2009 17:12 |
| Thread Nástroje | |
| |