![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Βραδινά όλα. Έχω πρόσφατα συναντάμε ένα πρόβλημα όπου ο ήχος κουμπιά για φορητό υπολογιστή μου (όγκος πάνω / κάτω και σίγαση) έχουν σταματήσει να εργάζονται. Έχω το laptop είχε σχεδόν 3 χρόνια και ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα, γι 'αυτό και είμαι ζητώντας τη βοήθειά σας. Έχω ήδη δοκιμάσει σάρωσης για ιούς που χρησιμοποιούν AVG και εκ νέου εγκατάσταση του QuickPlay λογισμικού, αλλά και οι δύο έχουν αποτύχει. Ο φορητός υπολογιστής μου είναι με τη χρήση HP Pavilion DV5000 και θα λειτουργούν με Windows XP Home Edition. Οποιαδήποτε ιδέα; Ω και παρακαλώ να είναι ήπια, είναι το πρώτο μου post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρεί το φορητό ακόμη να κάνουν ορθές; Δεν λέω ότι κάνει ή δεν το κάνει. Εάν εξακολουθεί να κάνει τον ήχο κάνει XP ελέγχει ακόμα την εργασία;
Αν αυτό είναι ναι και ναι, τους μοχλούς κάτω από τα κουμπιά δεν ασκεί σχετικά με την ώθηση διακόπτες πλέον και κάποιον θα πρέπει να ληφθούν από το πλαστικό κάλυμμα και να ευθυγραμμιστούν. Μπορούμε να σας δείξω φωτογραφίες και αν αυτή είναι η περίπτωση και θέλετε να δοκιμάσετε μόνοι σας. Αν ο ήχος (σε αντίθεση με τα πλήκτρα) δεν λειτουργεί σωστά μπορούμε να προσπαθήσουμε να εργαστεί γιατί κι εμείς απλά πρέπει να γνωρίζουν ποια κατεύθυνση να κινηθούν. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ναι, ο ήχος όμως ακόμη και ο όγκος εργασιών ελέγχου στα Windows DOES εξακολουθούν να λειτουργούν, είναι μόνο τα κουμπιά που δεν λειτουργούν. Ωστόσο, δεν μπορεί να το κουμπί ευθυγράμμιση. Απέτυχα να αναφέρω ότι η μόνη φορά που το DO κουμπιά λειτουργίας είναι όταν είμαι σε λειτουργία QuickPlay (ένα προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα που σας επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής και να παρακολουθήσουν το DVD). Αυτή είναι η μόνη φορά που έχω καταφέρει να τα κουμπιά για να λειτουργεί σωστά ... Κάθε περισσότερες ιδέες; Ευχαριστώ για τη μεγάλη ανταπόκριση BTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αυτό αφού επανεγκατασταθεί ένα νέο αντίγραφο των XP σε φορητό υπολογιστή. Πάγια με μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης.
|
| |||
| |||
| Αυτό δεν είχε συμβεί σε μένα ότι αυτά τα κουμπιά στην πραγματικότητα να έχουν έναν οδηγό, αλλά ναι, φυσικά το κάνουν. Δεν θα έχουν τεθεί το κεφάλι μου ότι θα μπορούσαν να λάβουν cast κλυδωνίζεται κάποιον ακόμη και αν θα ήθελα να σκεφτούμε αυτό. Ίσως το site της HP έχει μια πλήρη τρέχον πρόγραμμα οδήγησης που μπορείτε να κατεβάσετε επικαλούνται, είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει αυτό, έχω ήδη προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει στη ζωή μου. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Μόλις εγκατασταθεί τόσο το Conexant AC-Link Audio Driver και το HP Quick Launch Buttons αλλά και οι δύο απέτυχαν να αλλάξει τίποτα! ![]() Είμαι σύγχυση ως προς τον λόγο για τον οποίο έχουμε ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ... |
|
| |||
| |||
| Είναι πράγματι πολύ περίεργο γιατί έχει σταματήσει, ειδικά αν δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει να τους προκαλέσει. Το μόνο που μπορώ να θεωρώ ότι είναι ένα από τα συνδετικά καλώδια από τα κουμπιά έχει χαλαρώσουν. Αυτό θα απαιτήσει τη λήψη των laptop εκτός για τον καθορισμό, το οποίο δεν είναι για την καρδιά λιποθυμίας. Είναι ο φορητός υπολογιστής εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την εγγύηση; Μάλλον δεν είναι όπως θα έπρεπε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα .. Επεξεργασία: Επίσης, θα είχα την εντύπωση ότι το Quick Launch Driver θα λυθεί αν το λογισμικό ήταν σχετικές γι 'αυτό νομίζω ότι είναι σε μια ελαττωματική σύνδεση.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Η μετάβαση στο βαθμό που το κουμπί υποδοχές είναι κατώτερος σχολείο άσκηση, εγώ θα βρείτε τις οδηγίες αύριο και μετά εδώ (είναι 1:42 π.μ. αυτή τη στιγμή και έχω μαθήματα το πρωί). |
|
| |||
| |||
| Cheers παιδιά. Δεν είναι υπό εγγύηση, αλλά το έκανα πληρώνουν για την ασφάλιση των 5 ετών, το μόνο πρόβλημα που έχω για να το στείλετε και δεν είναι για λίγες εβδομάδες! |
|
| |||
| |||
| Το HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Συντήρηση και Service Guide είναι σε http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & και το τμήμα για το οποίο πρέπει να προσαρμοστούν σύμφωνα με το push-βέργες είναι το LED του σκάφους στη σελίδα 5-26. Δεν έχω ιδέα αν είναι η αιτία του προβλήματος, αλλά ήταν μια μηχανή για να προσαρμοστεί πέρυσι. Θα πρέπει να διαβάσετε τον οδηγό της υπηρεσίας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι σχολαστικός. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αίτηση μου ξαφνικά σταμάτησε εργασίας; | Theresonly1 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Σεπτεμβρίου 2009 08:16 |
| Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | redden137 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 17 Σεπτέμβρη 2009 04:40 |
| Laptop Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | real77 | Laptops, Κινητά & PDA | 12 | 30 Αυγούστου, 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - σταμάτησε να λειτουργεί μετά από Sound System Recovery | Rookssailor | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 18 | 6 Μαρ 2009 10:25 |
| Ήχου έχει σταματήσει να εργάζεται | stubbo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 15 Ιαν 2009 17:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |