![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Večer svima. Nedavno sam došao preko problem gdje zvuk gumbe na moj laptop (glasnoće gore / dolje i nijemi) se više ne radi. Ja sam imao laptop skoro 3 godine i nikada nije imala taj problem, to je razlog zašto sam tražeći vašu pomoć. Ja sam već pokušao skeniranje za viruse koristeći AVG i ponovno instaliranje softvera QuickPlay, ali obje su uspio. Prijenosni Ja sam koristeći je HP Paviljon DV5000 je i sa sustavom Windows XP Home Edition. Bilo koji ideja? Oh i budite nježne, ovo mi je prvi post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je laptop još uvijek čini zvuk? Ne kaže li ili ne. Ako i dalje čini zvuk učiniti XP kontrola još uvijek radi?
Ako to je da i da, ispod poluge tipke nisu angažiranja na push preklopnici visse i netko će morati poduzeti plastični poklopac isključivanje i ponovno poravnajte ih. Možemo vam pokazati slike i ako to je slučaj i želite probati sami. Ako je zvuk (za razliku od gumbe) ne radi ispravno možemo pokušati raditi zašto previše, samo mi treba da znam koji put to premjestiti. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Da, zvuka LI dalje raditi i kontrolirati glasnoću u programu Windows LI dalje funkcionirati, to je samo tipke koje ne funkcioniraju. Međutim, ne može biti na gumb poravnanje. JA nije ispunilo proročanstvo to spomenuti i da je jedini put gumbe DO funkcija je kada sam se izvodi QuickPlay (unaprijed instaliran program koji vam omogućuje reprodukciju glazbe i gledati DVD-a). To je jedini put sam uspjela dobiti funkcije gumbe kako biste ispravno ... Više ideje? Hvala za jedan dan velik odaziv btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nakon što sam imao taj reinstalled novu kopiju XP na laptop. Fiksni ga sa vozačem ažurirati.
|
| |||
| |||
| To se nije dogodio mi se da su oni zapravo gumbi vozača, ali da, naravno, oni činiti. Niti bi to ste unijeli moju glavu da bi to moglo doći napušten i pluta nekako bih, čak i ako su mislili na to. Možda HP stranica ima kompletan trenutni vozač preuzimanje mogli biste postavili dozivati, siguran sam da je, Ive 'bio koji put tamo dolje u moje vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Pa sam samo instalirane obje Conexant AC-Link Audio Driver i HP Quick Launch Buttons ali oba nisu promijenili sve! ![]() Ja sam zbunjen zašto oni kao da ste naglo zaustavljen rad ... |
|
| |||
| |||
| To je svakako vrlo čudno zašto su prestali, naročito ako se ništa ne učini da uzrokuje ih da prestanu. Jedina druga stvar Ja mogu misliti da je jedan od spajanja žica od gumba je labav. To će zahtijevati uzimanje laptop pored popraviti, što nije za onesvijestiti srca. Da li je laptop još pod jamstvo? Mislim da nije, kao što je to dosta dugo vremena .. Edit: Osim toga, ne bih bio mislio Quick Launch Driver bi se riješio ga, ako je to software povezane tako mislim da je dolje do neispravnih veza.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Stupanje u koliko na gumb konektori je juniorska škola vježbanja, da ću pronaći upute sutra i objavite ih ovdje (1:42 to je u ovom trenutku i sam nastavu u jutro). |
|
| |||
| |||
| Živjeli momci. Nije pod jamstvo ali sam platiti osiguranje za 5 godina, jedini problem koji sam dobio za slanje je i bez njega se za nekoliko tjedana! |
|
| |||
| |||
| Taj HP Paviljon dv5000 Bilježnica PC - održavanje i servis Vodič je u http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & i dio koji treba da se pod prilagoditi push-šipke je LED odbora na stranici 5-26. Ive 'Nemam pojma je li to uzrok problema, ali to je bio sam na stroj prilagođen prošle godine. Morat ćete pročitati vodič usluga da biste dobili predodžbu o tome kako je izbirljiv. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moja Aplikacija Odjednom je prestao raditi? | Theresonly1 | Općenito Software Chat | 2 | 25 rujan 2009 08:16 |
| Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 17 rujan 2009 04:40 |
| Laptop Odjednom zaustavljen rad | real77 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 30 kolovoz 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - zaustavljen rad nakon Sound System Recovery | Rookssailor | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 18 | 6. ožujak 2009 10:25 |
| Zvuk je prestao radni | stubbo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 15 siječanj 2009 17:12 |
| Thread Tools | |
| |