kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Hang gombok vannak hirtelen abbahagyta

Reply

Téma eszközök
Old Március 6, 2008, 09:28
Új tag Csoport

Default Hang gombok vannak hirtelen abbahagyta

Este minden.

Én nemrég találkoztam egy probléma, ha a hang az én laptop gombokat (hangerő fel / le, némítás) abbahagyta a munkát. Már megvolt a laptop majdnem 3 év, és soha nem volt probléma, ezért én kérte a segítséget.

Én már próbáltam Vírusok használ AVG és újbóli telepítése QuickPlay szoftvert, de mind kudarcot vallottak.

A laptop-én használ egy HP Pavilion DV5000, és a Windows XP Home Edition.

Any ideas? Ó, és kérjük, legyen szelíd, ez az én első post
Old Március 6, 2008, 09:33
Donor Group

Tartalmaz-e a laptop még mindig hang? Nem mondom, hogy nem, vagy nem. Ha mégis ezt teszi a hang az XP ellenőrzések még dolgozni?

Ha ez egy igen, és igen, a karok alatti gombok nem vállal a push switches már valaki megy, hogy tegye meg a műanyag fedezi le, és újra összhangba kerüljenek. Meg tudjuk mutatni neked képeket, ha ez az eset, és azt akarjuk, hogy próbálja ki magát.

Ha a hang (szemben a gomb) nem működik megfelelően tudjuk próbálja ki, hogy miért is, csak tudnod kell, milyen módon kell.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 6, 2008, 10:34
Új tag Csoport

Igen, a hang még mindig tart a munka és a hangerőszabályzó és a Windows még a funkció, csak a gombok, hogy nem működnek. Ugyanakkor nem lehet a gombra való összehangolás.

Én nem is beszélve, hogy az egyetlen alkalom, amikor a gombokat DO funkció mikor fut QuickPlay (előre telepített program segítségével zenét és a DVD-t nézni.) Ez az egyetlen alkalom, amikor már sikerült a gombok megfelelő működése céljából ...

Minden további ötletek? Köszönet a nagyszerű választ btw
Old Március 6, 2008, 11:14
Moderátor Csoport

Nem volt ez után újra egy új példányt XP egy laptop. Fix, hogy a driver frissítést.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Március 6, 2008, 11:32
Donor Group

Ez nem történt meg, hogy ezek a gombok valójában a járművezető számára, de igen, persze, amit csinálnak. Sem azt, hogy belépett a fejem, hogy lehet, hogy a leadott sodródva valahogy még akkor is, ha én is gondoltam rá. Talán a HP helyén van egy érvényes járművezetői letöltés meg te is élni, biztos vagyok benne, hogy ez így van, én meg, hogy az útvonal ott időm.
Old Március 6, 2008, 14:16
Új tag Csoport

Hát most telepítve a Conexant AC-Link Audio Driver és a HP Quick Launch Buttons de mindkét nem tudtak meg semmit!

Én érthetetlen, hogy miért van hirtelen abbahagyta ...

Old Március 6, 2008, 15:57
Moderátor Csoport

Ez bizonyára nagyon furcsa, hogy miért szűnt meg, különösen akkor, ha semmit sem okoz számukra, hogy hagyja abba.

Az egyetlen másik dolog, azt hiszem, hogy az egyik az összekötő vezetékek a gombok jutott laza. Ehhez figyelembe a laptopon kívül rögzíteni, ami nem a gyenge szívű.

Ez a laptop még garanciális? Azt hiszem, ez nem volna, mint ahogyan azt a meglehetősen hosszú idő ..

Edit: Ezen kívül azt is hittem, hogy a Quick Launch Driver volna oldani, ha azt a kapcsolódó szoftverek így azt hiszem, ez meg egy hibás kapcsolatot.

Old Március 6, 2008, 18:41
Donor Group

Ismerkedés, amennyiben azt a gombot csatlakozók a junior iskola gyakorolja Megtalállak holnap az utasításokat, és feltesszük őket ide (ez 1:42 pillanatában és én osztályok reggel).
Old Március 7, 2008, 03:02
Új tag Csoport

Cheers srácok.

Nem az a garancia, de nem fizeti a biztosítást, 5 év, az egyetlen probléma, hogy van, hogy küldje el, és nem azt, hogy néhány hétig!
Old Március 7, 2008, 05:20
Donor Group

A HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Maintenance and Service Guide van http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & és az a része van szükség, hogy az, hogy állítsuk be a push-rúd a LED fórumon oldalon 5-26. Fogalmam sincs, hogy ez okozza a problémát, de azt a gépet én igazítani az elmúlt évben. El kell olvasni a szolgáltatási kalauz, hogy egy ötlet arra, hogyan válogatós van.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az alkalmazás a hirtelen Stopped Working? Theresonly1 General Chat szoftver 2 Szeptember 25, 2009 08:16
Alaplap Probléma? - USB csatlakozás már hirtelen abbahagyta redden137 Processzorok, alaplapok és RAM 11 Szeptember 17, 2009 04:40
Laptop hirtelen abbahagyta real77 Laptopok, PDA-k & Mobiles 12 Augusztus 30, 2009 12:08
HP Pavilian PC - Stopped Working Sound System Recovery után Rookssailor Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 18 6. március 2009 10:25
Hang már nem dolgozik stubbo Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 15. január 2009 17:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.