![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Este minden. Én nemrég találkoztam egy probléma, ha a hang az én laptop gombokat (hangerő fel / le, némítás) abbahagyta a munkát. Már megvolt a laptop majdnem 3 év, és soha nem volt probléma, ezért én kérte a segítséget. Én már próbáltam Vírusok használ AVG és újbóli telepítése QuickPlay szoftvert, de mind kudarcot vallottak. A laptop-én használ egy HP Pavilion DV5000, és a Windows XP Home Edition. Any ideas? Ó, és kérjük, legyen szelíd, ez az én első post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tartalmaz-e a laptop még mindig hang? Nem mondom, hogy nem, vagy nem. Ha mégis ezt teszi a hang az XP ellenőrzések még dolgozni?
Ha ez egy igen, és igen, a karok alatti gombok nem vállal a push switches már valaki megy, hogy tegye meg a műanyag fedezi le, és újra összhangba kerüljenek. Meg tudjuk mutatni neked képeket, ha ez az eset, és azt akarjuk, hogy próbálja ki magát. Ha a hang (szemben a gomb) nem működik megfelelően tudjuk próbálja ki, hogy miért is, csak tudnod kell, milyen módon kell. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Igen, a hang még mindig tart a munka és a hangerőszabályzó és a Windows még a funkció, csak a gombok, hogy nem működnek. Ugyanakkor nem lehet a gombra való összehangolás. Én nem is beszélve, hogy az egyetlen alkalom, amikor a gombokat DO funkció mikor fut QuickPlay (előre telepített program segítségével zenét és a DVD-t nézni.) Ez az egyetlen alkalom, amikor már sikerült a gombok megfelelő működése céljából ... Minden további ötletek? Köszönet a nagyszerű választ btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem volt ez után újra egy új példányt XP egy laptop. Fix, hogy a driver frissítést.
|
| |||
| |||
| Ez nem történt meg, hogy ezek a gombok valójában a járművezető számára, de igen, persze, amit csinálnak. Sem azt, hogy belépett a fejem, hogy lehet, hogy a leadott sodródva valahogy még akkor is, ha én is gondoltam rá. Talán a HP helyén van egy érvényes járművezetői letöltés meg te is élni, biztos vagyok benne, hogy ez így van, én meg, hogy az útvonal ott időm. |
|
| |||
| |||
| Hát most telepítve a Conexant AC-Link Audio Driver és a HP Quick Launch Buttons de mindkét nem tudtak meg semmit! ![]() Én érthetetlen, hogy miért van hirtelen abbahagyta ... |
|
| |||
| |||
| Ez bizonyára nagyon furcsa, hogy miért szűnt meg, különösen akkor, ha semmit sem okoz számukra, hogy hagyja abba. Az egyetlen másik dolog, azt hiszem, hogy az egyik az összekötő vezetékek a gombok jutott laza. Ehhez figyelembe a laptopon kívül rögzíteni, ami nem a gyenge szívű. Ez a laptop még garanciális? Azt hiszem, ez nem volna, mint ahogyan azt a meglehetősen hosszú idő .. Edit: Ezen kívül azt is hittem, hogy a Quick Launch Driver volna oldani, ha azt a kapcsolódó szoftverek így azt hiszem, ez meg egy hibás kapcsolatot.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ismerkedés, amennyiben azt a gombot csatlakozók a junior iskola gyakorolja Megtalállak holnap az utasításokat, és feltesszük őket ide (ez 1:42 pillanatában és én osztályok reggel). |
|
| |||
| |||
| Cheers srácok. Nem az a garancia, de nem fizeti a biztosítást, 5 év, az egyetlen probléma, hogy van, hogy küldje el, és nem azt, hogy néhány hétig! |
|
| |||
| |||
| A HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Maintenance and Service Guide van http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & és az a része van szükség, hogy az, hogy állítsuk be a push-rúd a LED fórumon oldalon 5-26. Fogalmam sincs, hogy ez okozza a problémát, de azt a gépet én igazítani az elmúlt évben. El kell olvasni a szolgáltatási kalauz, hogy egy ötlet arra, hogyan válogatós van. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az alkalmazás a hirtelen Stopped Working? | Theresonly1 | General Chat szoftver | 2 | Szeptember 25, 2009 08:16 |
| Alaplap Probléma? - USB csatlakozás már hirtelen abbahagyta | redden137 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Szeptember 17, 2009 04:40 |
| Laptop hirtelen abbahagyta | real77 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | Augusztus 30, 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - Stopped Working Sound System Recovery után | Rookssailor | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 18 | 6. március 2009 10:25 |
| Hang már nem dolgozik | stubbo | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 15. január 2009 17:12 |
| Téma eszközök | |
| |