![]() |
|
| |||
| |||
| כל ערב. אני לאחרונה להתקל בבעיה שבה נשמע כפתורים על הנייד שלי (נפח למעלה / למטה או להשתיק) הפסיקו לעבוד. ביצעתי את הנייד היה כמעט 3 שנים ומעולם לא היתה בעיה זו, שהיא למה אני מבקש את עזרתך. אני כבר ניסו סריקה לאיתור וירוסים באמצעות ממוצע להתקין מחדש את התוכנה QuickPlay, אבל לשניהם נכשלה. את הנייד אני משתמש הוא של HP DV5000 אפדן וזה עם מערכת הפעלה Windows XP Home Edition. יש לך רעיונות? הו והשתדל להיות עדינה, זה ההודעה הראשונה שלי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הנייד עדיין לעשות רעש? אתה לא אומר שהיא עושה או לא עושה זאת. אם זה עדיין עושה רעש עושים את העבודה XP עדיין שולטת?
אם זה כן וכן, את levers מתחת לחצני אינם engaging על בוררים לדחוף יותר של ומישהו הולך צריכים לקחת את כיסוי הפלסטיק לסרוגין מחדש יישר אותם. אנחנו יכולים להראות לך תמונות אם זה המקרה ואתה רוצה לנסות את זה בעצמך. אם קולות (לעומת הכפתורים) אינו פועל כראוי, אנו יכולים לנסות לעבוד יותר מדי למה, אנחנו רק צריכים לדעת באיזו דרך להעביר. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| כן, את הקול האם עדיין את נפח העבודה ואת השליטה ב-Windows פונקציית האם עדיין, זה רק את הלחצנים שלא לתפקד. עם זאת, לא ניתן את כפתור יישור. אני נכשל להזכיר כי רק הזמן לעשות את כפתורי פונקציה הוא כאשר אני מפעיל QuickPlay (א מותקנת מראש תוכנית המאפשרת לך לנגן מוסיקה ו-DVD של השעון). זה הזמן היחיד שיש לי הצליח להשיג את הכפתורים לתפקד כראוי ... יש עוד רעיונות? תודה רבה על התגובה btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי אחרי זה אני מחדש עותק חדש של XP על מחשב נייד. תיקנו את זה עם נהג העדכון.
|
| |||
| |||
| שהיא לא התרחשה לי כי אלו למעשה יש לחצנים הנהג אבל כן, כמובן שהם עושים. גם לא היה צריך את זה נכנס לי בראש שזה עלול לקבל להפיל adrift איכשהו גם אם הייתי צריך לחשוב על זה. אולי את האתר של HP יש להשלים הנוכחי של מנהל ההורדות בחר יכול לקרוא לך, אני בטוח שהיא עושה, אני כבר למטה, כי התוואי שם זמני. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני פשוט כבר מותקן הן את Conexant AC-Link מנהל התקן אודיו ו HP לחצני הפעלה מהירה אבל לשניהם לא הצליחה לשנות כלום! ![]() אני baffled בקשר למה שהם פתאום הפסיקו לעבוד ... |
|
| |||
| |||
| זה בהחלט מאוד מוזר למה הם הפסיקו, במיוחד אם אתה לא עשה דבר כדי לגרום להם להפסיק. רק דבר אחר אני יכול לחשוב כי היא אחד בחיבור חוטי בין הלחצנים באה משוחרר. זה היה לוקח את הנייד דורשים חוץ כדי לתקן, וזה לא עבור לב חלש. האם הנייד עדיין תחת אחריות? אני מניח שזה לא היה כמו שיש לך את זה די הרבה זמן .. עריכה: כמו כן, הייתי מחשבה מהירה הפעל את מנהל ההתקן היה לפתור את זה אם זה היה כל כך קשור התוכנה אני חושב שזה נפל על החיבור הפגום.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| איך ב ככל על הכפתור connectors היא לממש את בית הספר ג 'וניור, אני מתכוון למצוא את ההוראות מחר ולפרסם אותם כאן (שזה 1:42 ברגע זה ויש לי שיעורים בשעות הבוקר). |
|
| |||
| |||
| לחיים חבר 'ה. זה לא תחת אחריות אבל עשיתי לשלם עבור ביטוח של 5 שנים, הבעיה היחידה שאני כבר עתה יש לשלוח אותו ולהיות בלי זה במשך כמה שבועות! |
|
| |||
| |||
| ה אפדן HP dv5000 Notebook PC - תחזוקה שירות מדריך ב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & ואת השאר אתה צריך להתאים את תחת לדחוף rods-LED הוא לוח בעמוד 5-26. אני כבר לא יודע אם זה הגורם לבעיה שלך אבל זה היה על מכונה אני מותאם אשתקד. עליך לקרוא את המדריך שירות כדי לקבל מושג כיצד finicky זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבקשה שלי הפסיקה פתאום עבודה? | Theresonly1 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 25 ספטמבר 2009 08:16 |
| לוח האם הבעיה? - האם חיבורי USB פתאום הפסיק לעבוד | redden137 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 17 ספטמבר 2009 04:40 |
| Laptop פתאום הפסיק לעבוד | real77 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 12 | 30 אוגוסט 2009 12:08 |
| מחשב HP Pavilian - סאונד הפסיקו לעבוד אחרי שחזור מערכת | Rookssailor | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 18 | 6 מרץ 2009 10:25 |
| קול הפסיק לפעול | stubbo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | ה -15 בחודש ינואר 2009 17:12 |
| שרשרת כלים | |
| |