![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vakaro visiems. Aš neseniai susidurti su problema, kai garso mygtukus ant mano nešiojamojo kompiuterio (volume up / down ir Mute) nustojo veikti. Turėjau nešiojamas beveik 3 metai ir niekada neturėjo šios problemos, todėl I'm asking for your help. Aš jau bandė Ieškoma virusų naudojant AVG ir iš naujo įdiegti quickplay programinė įranga, tačiau abu nepavyko. Nešiojamas aš naudoju tai HP Pavilion DV5000 ir tai veikia Windows XP Home Edition. Any ideas? O ir būkite švelnus, It's my first post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar nešiojamas kompiuteris dar padaryti garso? Jūs negalite pasakyti, ar ne. Jei ji vis dar daro gero padaryti XP kontrolę vis dar veikia?
Jei tai taip ir taip ", toliau mygtuką svertų ne užsiimti dėl tiesioginio jungikliai bet jau ir kažkas vyksta, kad turi būti atsižvelgiama plastiko dangtelį ir vėl juos suderinti. Mes galėtume parodyti nuotraukų, jei tai jei ir jūs norite jį išbandyti save. Jei garsas (palyginti su mygtukais) neveikia tinkamai, galime pabandyti į darbą, kodėl taip, mes tiesiog reikia žinoti, kurlink judėti. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Yeah, garso VEIKIA vis dar dirba ir apimties kontrolę Windows nepalaiko dar veikia, tai tik mygtukai neveikia. Tačiau ji negali būti mygtuką derinimą. Aš nepamini, kad tik laiko mygtukai funkcija, kai Bėgu quickplay (iš anksto įdiegta programa, kuri leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti DVD). Tai tik laiko man pavyko gauti mygtukai veikia teisingai ... Bet daugiau idėjų? Ačiū už atsakymą Didžiosios btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tai kai aš iš naujo įdiegti naują kopiją XP nešiojamas. Ilgalaikis ją atnaujinti tvarkyklę.
|
| |||
| |||
| Ji neįvyko man, kad tie mygtukai tikrai buvo vairuotojas, bet taip, žinoma, daro. Nei tai jis buvo man į galvą, kad ji galėtų gauti mesti Adrift kažkaip net jei aš jau pagalvojau apie tai. Patikrinkite HP svetainėje yra užbaigti dabartinių vairuotojo parsisiųsti nustatyti galima taikyti, aš tikiu, kad ji, I've been down, kad maršrutas yra mano laikas. |
|
| |||
| |||
| Na aš ką tik įdiegta tiek Conexant AC Link audio driver ir HP Quick Launch Buttons bet tiek nepavyko pakeisti nieko! ![]() Aš nesuprantamas, kodėl dabar jie staiga nustojo veikti ... |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai labai keista, kodėl jie buvo sustabdyti, ypač jei jūs nieko padaryti juos sustabdyti. Tik kitas dalykas, aš manau, kad vienas iš jungiamųjų laidų iš mygtukų atėjo laisvi. Tam reikėtų imtis nešiojamas išskyrus nustatyti, kuri yra ne silpną širdį. Ar dar garantija nešiojamas? Manau, tai ne jums buvo tai gana ilgai .. Edit: Taip, aš gi galėjo pagalvoti Quick Launch Vairuotojas būtų išspręsta, jei ji buvo susijusi programinė įranga taip manau, kad yra nustatyta, kad neteisingai ryšys.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Atvykimas į kiek mygtuką jungtys yra Jaunesniojo mokyklinio pratybų, aš rasite instrukcijas, rytoj ir po jų čia (it's 1:42 momentu ir aš klases ryte). |
|
| |||
| |||
| Cheers guys. Tai ne pagal garantiją, bet aš mokėti už draudimą 5 metus, tik problema yra I've got išsiųsti ją ir bus be jo už kelių savaičių! |
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Maintenance and Service Guide yra http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & ir dalis jums reikia norint pakoreguoti pagal Push-juostos yra LED lenta puslapyje 5-26. Aš neįsivaizduoju, ar tai jūsų problemos priežastis, tačiau ji buvo mašina aš patikslintą praėjusiais metais. Jums reikia skaityti Service Guide gauti idėja, kaip ji yra smulkmeniškas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano taikymas's Staiga nustojo veikti? | Theresonly1 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 25 rugsėjis 2009 08:16 |
| Motherboard problema? - USB ry staiga nustojo veikti | redden137 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 17 rugsėjis 2009 04:40 |
| Laptop Staiga nustojo veikti | real77 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 12 | Rugpjūtis 30, 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - Sound nustojo veikti po atkūrimo sistemos | Rookssailor | Sound, Speakers & MP3 Players | 18 | 6 kovas 2009 10:25 |
| Sound nustojo veikti | stubbo | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | 15 sausis 2009 17:12 |
| Temos įrankiai | |
| |