mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Skaņu pogas pēkšņi pārtraukuši darbu

Reply

Thread Tools
Old Marts 6, 2008, 09:28
New Member Group

Default Skaņu pogas pēkšņi pārtraukuši darbu

Vakara all.

Esmu nesen sastapties problēmas, ja skaņu pogas uz mana klēpjdators (volume up / down un noslāpēt) ir pārtraucis savu darbu. Man bija klēpjdators gandrīz 3 gadus un nekad nav bijusi šī problēma, kas ir iemesls, kāpēc es esmu lūdz jūsu palīdzību.

Es jau esmu mēģinājis skenēšanas vīrusiem, kas izmanto AVG un atkārtotu instalēšanu QuickPlay software, bet gan ir bijušas nesekmīgas.

Klēpjdators es lietoju ir HP Pavilion DV5000 un tas ir Windows XP Home Edition.

Any ideas? Ak un lūdzu, esiet saudzīgi, tā ir mana pirmā amata
Old Marts 6, 2008, 09:33
Donors Group

Vai klēpjdators tik un skaņu? Jums nav jāsaka, ka tas ir vai nav. Ja tas vēl arvien skaņu do XP kontroli joprojām strādā?

Ja tas ir "jā" un "jā", zem pogas svirām nav iesaistīti uz push slēdži vairs un kāds ir nāksies ņemt plastmasas vāciņu un atkal pievienoties tiem. Mēs varam jums parādīt attēlus, ja tas ir gadījumā, un vēlaties izmēģināt pats.

Ja skaņu (atšķirībā no pogas) nedarbojas pareizi, mēs varam mēģināt strādāt, kāpēc arī mums ir nepieciešams zināt, kādā veidā pārvietoties.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Marts 6, 2008, 10:34
New Member Group

Jā, skaņa ir stāvoklis joprojām strādā un volume control in Windows ir stāvoklis joprojām darbojas, tā ir tikai pogas, kas nedarbojas. Tomēr tas nevar būt pogu pielāgošanu.

Man nav minējusi, ka tikai reizi pogas DO funkcija ir, kad es skrienu QuickPlay (iepriekš instalēta programma, kas ļauj atskaņot mūziku, skatīties DVD's). Tas ir vienīgais laiks, man izdevās iegūt pogas darbotos pareizi ...

Vairāk idejas? Paldies par lielisku atbildi btw
Old Marts 6, 2008, 11:14
Moderator Group

Man bija tas kad es pārinstalēta jaunu kopiju XP uz klēpjdatora. Fiksētie to ar vadītāju atjauninājumu.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Marts 6, 2008, 11:32
Donors Group

Tā nav noticis ar mani, ka šīs pogas tiešām ir vadītājs, bet jā, protams, viņi dara. Ne tas ir stājušies galvu, ka tas varētu iegūt balsu adrift kaut kā pat, ja man ir domājis par to. Varbūt HP vietnē ir pilnīgs pašreizējais vadītājs lejupielādēt, kas Jums varētu atsaukties, es esmu pārliecināts, ka tā nav, es esmu bijis noteikts, ka ceļš ir manā laikā.
Old Marts 6, 2008, 14:16
New Member Group

Nu es tikko uzstādītas gan Conexant AC-Link Audio Driver un HP Quick Launch Buttons bet gan nav neko mainīt!

Es esmu neizprotamu, kāpēc viņi ir pēkšņi pārtraukuši darbu ...

Old Marts 6, 2008, 15:57
Moderator Group

Tas noteikti ir ļoti dīvaini, kāpēc tās ir apturētas, jo īpaši, ja jūs neko nedarīja, lai radītu viņiem apstāties.

Vienīgā cita lieta, es domāju, ka viens no savienojuma vadu no pogām ir pienācis brīvs. Šajā gadījumā būtu nepieciešams veikt klēpjdators atsevišķi, lai noteiktu, kas ir nevis vājš hearted.

Vai klēpjdators vēl garantija? Es uzminēt tas nav tik jums ir bijusi diezgan ilgi ..

Edit: Arī es būtu varējis iedomāties, ātrās palaišanas Driver būtu atrisināta, ja tas bija programmatūras saistīts tāpēc es domāju, ka tas ir uz leju, lai bojātu savienojumu.

Old Marts 6, 2008, 18:41
Donors Group

Getting ciktāl poga savienotājiem ir jaunākais skolā izmantot, I'll atrast instrukcijas rīt un pēc tās šeit (tas ir 1:42 brīdī un es nodarbības no rīta).
Old 7 marts 2008, 03:02
New Member Group

Cheers guys.

Tas nav garantijas, bet man nebija jāmaksā par apdrošināšanu, 5 gadus, vienīgā problēma ir man nosūtīt to un nekādi to pāris nedēļām!
Old 7 marts 2008, 05:20
Donors Group

HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Maintenance and Service Guide ir http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & un daļa jums iejusties pielāgot push-stieņi ir LED padomei par 5-26 lpp. Man nav ne jausmas, vai tas ir iemesls jūsu problēma, bet tā bija mašīna es koriģēta pagājušajā gadā. Jums būs nepieciešams to izlasīt pakalpojumu ceļvedi, lai iegūtu priekšstatu par to, kā finicky tas ir.
Reply

Register

Bookmarks