![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wieczór wszystkich. I Niedawno natknąć problem gdzie dźwięk przycisków na moim laptopie (objętość góra / dół i wyciszyć) już działa. I've had laptopa prawie 3 lata i nigdy nie miał tego problemu, dlatego jestem z prośbą o pomoc. Ja już próbowałem skanowanie w poszukiwaniu wirusów za pomocą AVG i ponownego instalowania oprogramowania QuickPlay, ale obu nie udało. Laptop jestem użyciu jest HP Pavilion DV5000 i jest uruchomiony system Windows XP Home Edition. Any ideas? No i proszę być delikatne, to mój pierwszy post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy laptop nadal się dźwięk? Nie powiem tak lub nie. Jeśli to sprawia, że dźwięk to XP kontroli nadal działa?
Jeżeli okaże się, że jest tak i tak, dźwignie poniżej przyciski nie angażują na dłużej naciskać przełączniki i ktoś będzie musiał podjąć plastikową osłonę wyłączyć i ponownie dostosować je. Możemy pokazać zdjęcia, jeśli jest to przypadek i chcesz spróbować samodzielnie. Jeśli dźwięk (w przeciwieństwie do przycisków) nie działa poprawnie, będziemy mogli starać się wypracować zbyt dlaczego musimy wiedzieć, w jaki sposób przenieść. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Tak, dźwięk DOES nadal pracować i kontroli głośności w systemie Windows DOES nadal funkcjonować, tylko przyciski, które nie działają. Jednakże, nie można przycisku wyrównania. I nie wspomnieć, że tylko razem przyciski DO gdy funkcja jest mi QuickPlay (fabrycznie zainstalowany program, który pozwala na odtwarzanie muzyki i oglądać DVD). To tylko raz udało się uzyskać przyciski działają poprawnie ... Więcej pomysłów? Thanks for the great odpowiedzi btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem po tym ponownie zainstalować nową kopię XP na laptopie. Stała się z aktualizacji sterownika.
|
| |||
| |||
| To nie wystąpił do mnie, że te przyciski faktycznie mają kierowcy, ale tak, oczywiście że nie. Nie byłoby to Weszliśmy w głowie, że może dostać w jakiś sposób oddaje orientację nawet jeśli I'd have thought of it. Być może HP witryny ma pełne bieżącego sterownika pobrać zestaw można powoływać, jestem pewien to, I've been że droga tam mój czas. |
|
| |||
| |||
| Well I've just zainstalowane zarówno Conexant AC-Link Audio Driver i HP Quick Launch Buttons ale jak nie udało się zmienić niczego! ![]() I'm baffled, dlaczego zostały one nagle przestały działać ... |
|
| |||
| |||
| Jest to bardzo dziwne, dlaczego mają one zatrzymane, zwłaszcza jeśli zrobił nic, aby spowodować ich zatrzymać. Jedyną inną rzeczą mogę pomyśleć, że jeden z przewodów łączących z przycisków doszła luźne. Wymagać to będzie podjęcia laptopa poza ustalić, co nie jest za słaby szczery. Czy laptop nadal na gwarancji? Chyba nie jest to, jak miało to na dość długi czas .. Edit: Również, I would have thought Quick Launch Driver miałoby rozwiązać, jeśli to było związane z oprogramowaniem dlatego myślę, że do wadliwego połączenia.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Wprowadzenie w miarę przycisk złącza jest młodszy szkoły wykonywania, I'll znaleźć instrukcje jutro i po ich tutaj (1.42am to w tej chwili i mam zajęcia w godzinach porannych). |
|
| |||
| |||
| Cheers guys. To nie w ramach gwarancji, ale nie płacą za ubezpieczenie 5 lat, jedynym problemem jest mam wysłać go i bez niego na kilka tygodni! |
|
| |||
| |||
| W HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Maintenance and Service Guide jest http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & oraz część musisz uzyskać pod dostosować push-pręty jest dioda pokładzie na stronie 5-26. Nie mam pojęcia czy jest to przyczyną problemu, ale to było na maszynie i dostosowane w ubiegłym roku. Musisz zapoznać się z usług przewodnika, aby zorientować się, jak to jest wybredny. |