![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Seara toate. Am venit recent într-o problemă în cazul în care sunetul butoanele de pe sistemul meu laptop (volum sus / jos şi mut) au încetat să mai lucrez. Am avut de laptop de aproape 3 ani şi care au mai avut niciodată această problemă, care este de ce am pentru a cere ajutor. Am încercat deja de scanare împotriva viruşilor, utilizând AVG şi re-a instala software-ul QuickPlay, dar ambele au eşuat. Laptopul Sunt folosind este un HP Pavilion DV5000 şi se execută Windows XP Home Edition. Ai vreo idee? Oh şi vă rugăm să fie blând, este primul meu post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are laptop încă face sunet? Nu spun ca are sau nu. Dacă tot nu face sunet de XP controale încă de lucru?
În cazul în care o da şi da, de pârghii butoanele de mai jos nu sunt angajarea pe împinge comutatoare nici mai mult şi cineva va trebui să-şi asume din plastic de pe acoperi şi re-le alinia. Noi putem să vă arate poze, dacă acesta este cazul şi pe care doriţi să-l încercaţi singuri. În cazul în care sunetul (spre deosebire de butoane) nu funcţionează corect, putem încerca să funcţioneze prea de ce, am nevoie doar să ştie în ce fel să se mute. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Da, buna FACE încă de lucru şi a volumului de control din Windows FACE încă funcţiona, este doar de butoane care nu funcţionează. Cu toate acestea, ea nu poate fi pe butonul de aliniere. Am omis să menţioneze faptul că numai în momentul în care funcţia este butoane DO când sunt difuzate QuickPlay (pre-instalat un program care vă permite să redaţi muzică şi de ceas DVD's). Asta e singura dată când am reuşit să obţină de la tastatură pentru a funcţiona corect ... Orice mai multe idei? Multumesc pentru marele răspuns BTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut asta după ce am reinstalat un nou copie a XP pe un laptop. Fixat-o cu un driver de actualizare.
|
| |||
| |||
| Aceasta nu a avut loc pentru a-mi că aceste butoane de fapt au un conducător auto, dar, da, desigur, o fac. Nici nu ar fi introdus capul meu, care s-ar putea lua în derivă exprimate cumva chiar dacă aş fi gândit la asta. Poate că site-ul HP are un curent driver download set ai putea invoca, eu sunt sigur ca nu, am fost acolo că traseul meu în timp. |
|
| |||
| |||
| Ei bine m-am instalat doar atât Conexant AC-Link Audio Driver şi HP Quick Launch Buttons dar ambele nu au reuşit să se schimbe nimic! ![]() Sunt baffled de ce le-am oprit brusc de lucru ... |
|
| |||
| |||
| Aceasta este, cu siguranţă, foarte ciudat de ce le-au oprit, în special dacă nu a făcut nimic pentru a le determina să se oprească. Singurul lucru pe care îl poate alte cred că este unul din fire de conectare de la butoanele de a veni în vrac. Acest lucru ar necesita luarea de laptop în afară de a stabili, care nu este pentru suflet, leşin. Laptop-ul este încă în garanţie? Cred că nu este aşa cum aţi avut-o pentru un numar destul de mult timp .. Edit: De asemenea, mi-ar fi crezut că Lansare rapidă Driver-ar fi rezolvat-o în cazul în care acesta a fost legat de software, aşa că am cred că este la un defect de conectare.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Noţiuni de bază în măsura în care butonul de conectori este un exerciţiu de scoala junior, o voi găsi instrucţiunile de mâine şi a le posta aici (este 1:42 în momentul de faţă şi am clase de dimineata). |
|
| |||
| |||
| Noroc baieti. Nu e în garanţie, dar n-am plăti pentru asigurare de 5 ani, singura problema fiind Am de a trimite în şi fără a fi o pentru câteva săptămâni! |
|
| |||
| |||
| De HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Întreţinere şi Service Guide este la http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & şi partea care aveţi nevoie pentru a ajunge sub pentru a regla push-Tije este LED bord de la pagina 5-26. I-am nici o idee despre faptul dacă este cauza problemei tale, dar a fost pe o masina am ajustat în ultimul an. Va trebui să citiţi Ghidul de servicii pentru a obţine o idee despre cât de delicat este. |