menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Zvuk tlačidlá majú náhle prestanete pracovať

Reply

Thread Tools
Old 6.března 2008, 09:28
Nový člen skupiny

Default Zvuk tlačidlá majú náhle prestanete pracovať

Večer všetkým.

Som nedávno narazili na problém, kde sa zvuk tlačidiel na mojom notebooku (hlasitosť hore / dole a vypnutie) sa prestali fungovať. Som mal na notebooku takmer 3 roky a nikdy mal tento problém, čo je dôvod, prečo som so žiadosťou o pomoc.

Já si už vyskúšali skenovanie na prítomnosť vírusov pomocou AVG a re-inštalácii softvér QuickPlay, ale obidve zlyhali.

Notebooku som pomocou je HP Pavillion DV5000 a je to s operačným systémom Windows XP Home Edition.

Any ideas? Oh a prosím jemné, je to môj prvý príspevok
Old 6.března 2008, 09:33
Darcu Skupina

Má laptop stále so zvukom? Nemusíte hovoriť, že je alebo nie je. Ak to stále robí zvuk urobiť XP ovláda stále funguje?

Ak je to áno, a áno, pák pod gombíky nie sú príťažlivé pre push prepínače dlhšie a niekto to bude musieť vziať plastový kryt vypnúť a znovu-align nich. Môžeme ukázať, obrázky, pokiaľ to ide a chcete si to vyskúšať sami.

Ak je zvuk (na rozdiel od tlačidla) nefunguje správne, môžeme skúsiť pracovať, prečo taky, my jednoducho potrebujem vedieť, akým spôsobom presunúť.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6.března 2008, 10:34
Nový člen skupiny

Áno, zvuk SE stále pracujú a ovládanie hlasitosti v systéme Windows sa nachádza stále funkčná, je to len tlačidla, ktorá nefunguje. Avšak, to nemôže byť na tlačidlo nastavenia.

Sklamal som sa spomenúť, že len čas tlačidiel DO funkcia je pri Bežím QuickPlay (a pre-nainštalovaný program, ktorý umožňuje prehrávať hudbu a pozerať sa na DVD). To je len keď som sa podarilo dostať na tlačidlá pre správnu funkciu ...

Nejaké ďalšie nápady? Vďaka za odpoveď btw skvelá
Old 6.března 2008, 11:14
Moderátor skupiny

I když jsem měl přeinstalovat novú kópiu XP na notebooku. Pevná s vodičom aktualizácie.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 6.března 2008, 11:32
Darcu Skupina

Je nedošlo mi, že tieto tlačidlá majú skutočne vodič, ale áno, samozrejme, že áno. Ani by to mať zapísané mojej hlave, že by sa mohol dostať cast nezakotvený nějak aj keď by som si myslel, ze to. Snad HP mieste má kompletnú aktuálne ovládače stiahnuť súbor môžete odvolávať, som si istý, že to robí, som si, že cesta je podľa môjho času.
Old 6.března 2008, 14:16
Nový člen skupiny

Tak som práve nainštalované obe Conexant AC-Link Audio Driver a HP Quick Spustenie Tlačidlá ale ako sa nepodarilo zmeniť čokoľvek!

Som bezradný, prečo ste náhle prestanete pracovať ...

Old 6.března 2008, 15:57
Moderátor skupiny

Je určite veľmi čudné, prečo sa zastavil, a to najmä v prípade, že ste nič spôsobiť ich zastavenie.

Jediná vec môžem myslieť, že je jedným zo spojovacích drôtov z tlačidiel má prísť voľné. To bude vyžadovať prijatie laptop appart opraviť, čo nie je pre slabé srdce.

Je notebook ešte v záruke? Myslím, že to nie je tak ste mali to docela dlho ..

Edit: Tiež by som si myslel, Rýchle spustenie Vodič by mal vyriešiť, keby bol softvér súvisiacich tak si myslím, že je až do chybné spojenia.

Old 6.března 2008, 18:41
Darcu Skupina

Zoznámenie, ak tlačidlo konektorov je junior školské cvičenie, uvidíme nájsť návod zajtra a po nich sem (je to 1.42am okamihom a mám triedy v dopoludňajších hodinách).
Old 7.března 2008, 03:02
Nový člen skupiny

Dík kluci.

Nie je to v záruke, ale som si zaplatiť za poistenie po dobu 5 rokov, jediný problém bol já mám poslať ho a byť bez neho za pár týždňov!
Old 7.března 2008, 05:20
Darcu Skupina

V HP Pavillion dv5000 Notebook PC - Údržba a servisný manuál je na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & a komponentov, ktoré potrebujete získať v rámci upraviť push-tyče je LED doske na strane 5-26. Som žiadnu predstavu, či je to príčina vašich problémov, ale to bolo na stroji jsem upravená v minulom roku. Budete potrebovať prečítať služby sprievodcu získať predstavu o tom, ako je titěrný.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Moja aplikácie Zrazu prestal fungovať? Theresonly1 Všeobecné Software Chat 2 25.září 2009 08:16
Problém doske? - USB pripojenie náhle prestanete pracovať redden137 Procesory, základné dosky & RAM 11 17.září 2009 04:40
Laptop Zrazu prestal pracovať real77 Notebooky, Mobily a PDA 12 30.srpna 2009 12:08
HP Pavilian PC - Zvukové prestali fungovať Po obnovení systému Rookssailor Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 18 6. marca 2009 10:25
Zvukové prestal pracovať Stubby Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 8 15. január 2009 17:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.