![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Večer všetkým. Som nedávno narazili na problém, kde sa zvuk tlačidiel na mojom notebooku (hlasitosť hore / dole a vypnutie) sa prestali fungovať. Som mal na notebooku takmer 3 roky a nikdy mal tento problém, čo je dôvod, prečo som so žiadosťou o pomoc. Já si už vyskúšali skenovanie na prítomnosť vírusov pomocou AVG a re-inštalácii softvér QuickPlay, ale obidve zlyhali. Notebooku som pomocou je HP Pavillion DV5000 a je to s operačným systémom Windows XP Home Edition. Any ideas? Oh a prosím jemné, je to môj prvý príspevok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má laptop stále so zvukom? Nemusíte hovoriť, že je alebo nie je. Ak to stále robí zvuk urobiť XP ovláda stále funguje?
Ak je to áno, a áno, pák pod gombíky nie sú príťažlivé pre push prepínače dlhšie a niekto to bude musieť vziať plastový kryt vypnúť a znovu-align nich. Môžeme ukázať, obrázky, pokiaľ to ide a chcete si to vyskúšať sami. Ak je zvuk (na rozdiel od tlačidla) nefunguje správne, môžeme skúsiť pracovať, prečo taky, my jednoducho potrebujem vedieť, akým spôsobom presunúť. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Áno, zvuk SE stále pracujú a ovládanie hlasitosti v systéme Windows sa nachádza stále funkčná, je to len tlačidla, ktorá nefunguje. Avšak, to nemôže byť na tlačidlo nastavenia. Sklamal som sa spomenúť, že len čas tlačidiel DO funkcia je pri Bežím QuickPlay (a pre-nainštalovaný program, ktorý umožňuje prehrávať hudbu a pozerať sa na DVD). To je len keď som sa podarilo dostať na tlačidlá pre správnu funkciu ... Nejaké ďalšie nápady? Vďaka za odpoveď btw skvelá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když jsem měl přeinstalovat novú kópiu XP na notebooku. Pevná s vodičom aktualizácie.
|
| |||
| |||
| Je nedošlo mi, že tieto tlačidlá majú skutočne vodič, ale áno, samozrejme, že áno. Ani by to mať zapísané mojej hlave, že by sa mohol dostať cast nezakotvený nějak aj keď by som si myslel, ze to. Snad HP mieste má kompletnú aktuálne ovládače stiahnuť súbor môžete odvolávať, som si istý, že to robí, som si, že cesta je podľa môjho času. |
|
| |||
| |||
| Tak som práve nainštalované obe Conexant AC-Link Audio Driver a HP Quick Spustenie Tlačidlá ale ako sa nepodarilo zmeniť čokoľvek! ![]() Som bezradný, prečo ste náhle prestanete pracovať ... |
|
| |||
| |||
| Je určite veľmi čudné, prečo sa zastavil, a to najmä v prípade, že ste nič spôsobiť ich zastavenie. Jediná vec môžem myslieť, že je jedným zo spojovacích drôtov z tlačidiel má prísť voľné. To bude vyžadovať prijatie laptop appart opraviť, čo nie je pre slabé srdce. Je notebook ešte v záruke? Myslím, že to nie je tak ste mali to docela dlho .. Edit: Tiež by som si myslel, Rýchle spustenie Vodič by mal vyriešiť, keby bol softvér súvisiacich tak si myslím, že je až do chybné spojenia.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zoznámenie, ak tlačidlo konektorov je junior školské cvičenie, uvidíme nájsť návod zajtra a po nich sem (je to 1.42am okamihom a mám triedy v dopoludňajších hodinách). |
|
| |||
| |||
| Dík kluci. Nie je to v záruke, ale som si zaplatiť za poistenie po dobu 5 rokov, jediný problém bol já mám poslať ho a byť bez neho za pár týždňov! |
|
| |||
| |||
| V HP Pavillion dv5000 Notebook PC - Údržba a servisný manuál je na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & a komponentov, ktoré potrebujete získať v rámci upraviť push-tyče je LED doske na strane 5-26. Som žiadnu predstavu, či je to príčina vašich problémov, ale to bolo na stroji jsem upravená v minulom roku. Budete potrebovať prečítať služby sprievodcu získať predstavu o tom, ako je titěrný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja aplikácie Zrazu prestal fungovať? | Theresonly1 | Všeobecné Software Chat | 2 | 25.září 2009 08:16 |
| Problém doske? - USB pripojenie náhle prestanete pracovať | redden137 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Laptop Zrazu prestal pracovať | real77 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 30.srpna 2009 12:08 |
| HP Pavilian PC - Zvukové prestali fungovať Po obnovení systému | Rookssailor | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 18 | 6. marca 2009 10:25 |
| Zvukové prestal pracovať | Stubby | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 15. január 2009 17:12 |
| Thread Tools | |
| |