мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Соунд дугмад су изненада заустављен рад

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Јул 2008, 09:28
Нови члан групе

Default Соунд дугмад су изненада заустављен рад

Вечер свима.

Недавно сам дошао преко проблем где звук дугмад на мој лаптоп (јачине горе / доле и нијеми) се више не ради. Ја сам имао лаптоп скоро 3 године и никада није имала тај проблем, то је разлог зашто сам тражећи вашу помоћ.

Ја сам већ покушао скенирање за вирусе помоћу АВГ и поновно инсталирање софтвера КуицкПлаы, али обе су успео.

Преносни Ја сам користећи је ХП Павиљон ДВ5000 је и са системом Уиндоус КСП Хоме Едитион.

Било који идеја? Ох и будите њежно, ово ми је први пост
Old 6. Јул 2008, 09:33
Донаторска Група

Да ли је лаптоп још увек чини звук? Не каже ли или не. Ако и даље чини звук урадите КСП контрола још увек ради?

Ако то је да и да, испод полуге типке нису ангажовања на пусх прекидачи виßе и неко ће морати да предузме пластични поклопац искључивање и поново поравнајте их. Можемо вам показати слике и ако то је случај и желите пробати сами.

Ако је звук (за разлику од дугмад) не ради исправно можемо пробати радити зашто превише, само ми треба да знам који пут за покрет.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 6. Јул 2008, 10:34
Нови члан групе

Да, звука ЛИ даље да раде и контролисати јачину звука у програму Уиндоус ЛИ даље посао, то је само типке које не функционишу. Међутим, не може бити на дугме поравнање.

ЈА је пропустила то споменути и да је једини пут дугмад ДО функција је када сам се изводи КуицкПлаы (унапред инсталиран програм који вам омогућава репродукцију музике и гледати ДВД-а). То је једини пут сам успела добити функције дугмад да бисте исправно ...

Више идеје? Хвала за један дан велик одзив бту
Old 6. Јул 2008, 11:14
Модератор / ица групе

И након што сам имао тај реинсталлед нову копију КСП на лаптоп. Фиксни га са возачем модернизирати.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 6. Јул 2008, 11:32
Донаторска Група

То се није догодио ми се да су они заправо дугмад возача, али да, наравно, они чинити. Нити би то сте унели моју главу да би то могло доћи напуштен и Плута некако бих, чак и ако су мислили на то. Можда ХП сајт има комплетан тренутни возач скидати могли бисте поставили дозивати, сигуран сам да је, Иве 'био који пут тамо доле у моје време.
Old 6. Јул 2008, 14:16
Нови члан групе

Па сам само инсталиране обе Цонексант АЦ-Линк Аудио Дривер и ХП Куицк лаунцх Буттонс али оба нису променили све!

Ја сам збуњен зашто они као да сте нагло заустављен рад ...

Old 6. Јул 2008, 15:57
Модератор / ица групе

То је свакако врло чудно зашто су престали, нарочито ако се ништа не учини да узрокује их да престану.

Једина друга ствар Ја могу мислити да је један од спајања жица од дугмета је одушак. То ће захтијевати узимање лаптоп поред поправити, што није за онесвијестити срца.

Да ли је лаптоп још под гаранцију? Мислим да није, као што је то доста дуго времена ..

Едит: Осим тога, не бих био мислио Куицк лаунцх Дривер би се решио га, ако је то софтуаре повезане тако мислим да је доле до неисправних веза.

Old 6. Јул 2008, 18:41
Донаторска Група

Ступање у колико на дугме конектори је јуниорске школа вежбања, да ћу пронаћи упутства сутра и објавите их овде (1:42 то је у овом тренутку и сам наставу у јутро).
Old 7. Јул 2008, 03:02
Нови члан групе

Живели момци.

Није под гаранцију али сам да плати осигурање за 5 година, једини проблем који сам добио за слање је и без њега се за неколико недеља!
Old 7. Јул 2008, 05:20
Донаторска Група

Тај ХП Павиљон дв5000 Беленжица ПЦ - одржавање и сервис Водич је у хттп://х10025.ууу1.хп.цом/еуфрф/уц/м...лц=ен&ланг=ен & и део који треба да се под прилагодити пусх-шипке је ЛЕД одбора на страници 5-26. Иве 'Немам појма да ли је то узрок проблема, али то је био сам на машина прилагођен прошле године. Мораћете да прочитате водич услуга да бисте добили представу о томе како је леп.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Моја апликација је изненада престао да ради? Тхересонлы1 Уопштено Софтуаре Цхат 2 25. Јул 2009 08:16
Матична плоча проблем? - УСБ Цоннецтионс Хаве Одједном заустављен рад редден137 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 17. Јул 2009 04:40
Лаптоп Одједном заустављен рад реал77 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 12 30 Авг 2009 12:08
ХП Павилиан ПЦ - заустављен рад након Соунд Сыстем Рецоверы Роокссаилор Звук, Спеакерс & МП3 плејери 18 6 март 2009 10:25
Звук је престао радни стуббо Звук, Спеакерс & МП3 плејери 8 15 јануар 2009 17:12
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц