![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Вечер свима. Недавно сам дошао преко проблем где звук дугмад на мој лаптоп (јачине горе / доле и нијеми) се више не ради. Ја сам имао лаптоп скоро 3 године и никада није имала тај проблем, то је разлог зашто сам тражећи вашу помоћ. Ја сам већ покушао скенирање за вирусе помоћу АВГ и поновно инсталирање софтвера КуицкПлаы, али обе су успео. Преносни Ја сам користећи је ХП Павиљон ДВ5000 је и са системом Уиндоус КСП Хоме Едитион. Било који идеја? Ох и будите њежно, ово ми је први пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је лаптоп још увек чини звук? Не каже ли или не. Ако и даље чини звук урадите КСП контрола још увек ради?
Ако то је да и да, испод полуге типке нису ангажовања на пусх прекидачи виßе и неко ће морати да предузме пластични поклопац искључивање и поново поравнајте их. Можемо вам показати слике и ако то је случај и желите пробати сами. Ако је звук (за разлику од дугмад) не ради исправно можемо пробати радити зашто превише, само ми треба да знам који пут за покрет. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Да, звука ЛИ даље да раде и контролисати јачину звука у програму Уиндоус ЛИ даље посао, то је само типке које не функционишу. Међутим, не може бити на дугме поравнање. ЈА је пропустила то споменути и да је једини пут дугмад ДО функција је када сам се изводи КуицкПлаы (унапред инсталиран програм који вам омогућава репродукцију музике и гледати ДВД-а). То је једини пут сам успела добити функције дугмад да бисте исправно ... Више идеје? Хвала за један дан велик одзив бту |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И након што сам имао тај реинсталлед нову копију КСП на лаптоп. Фиксни га са возачем модернизирати.
|
| |||
| |||
| То се није догодио ми се да су они заправо дугмад возача, али да, наравно, они чинити. Нити би то сте унели моју главу да би то могло доћи напуштен и Плута некако бих, чак и ако су мислили на то. Можда ХП сајт има комплетан тренутни возач скидати могли бисте поставили дозивати, сигуран сам да је, Иве 'био који пут тамо доле у моје време. |
|
| |||
| |||
| Па сам само инсталиране обе Цонексант АЦ-Линк Аудио Дривер и ХП Куицк лаунцх Буттонс али оба нису променили све! ![]() Ја сам збуњен зашто они као да сте нагло заустављен рад ... |
|
| |||
| |||
| То је свакако врло чудно зашто су престали, нарочито ако се ништа не учини да узрокује их да престану. Једина друга ствар Ја могу мислити да је један од спајања жица од дугмета је одушак. То ће захтијевати узимање лаптоп поред поправити, што није за онесвијестити срца. Да ли је лаптоп још под гаранцију? Мислим да није, као што је то доста дуго времена .. Едит: Осим тога, не бих био мислио Куицк лаунцх Дривер би се решио га, ако је то софтуаре повезане тако мислим да је доле до неисправних веза.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ступање у колико на дугме конектори је јуниорске школа вежбања, да ћу пронаћи упутства сутра и објавите их овде (1:42 то је у овом тренутку и сам наставу у јутро). |
|
| |||
| |||
| Живели момци. Није под гаранцију али сам да плати осигурање за 5 година, једини проблем који сам добио за слање је и без њега се за неколико недеља! |
|
| |||
| |||
| Тај ХП Павиљон дв5000 Беленжица ПЦ - одржавање и сервис Водич је у хттп://х10025.ууу1.хп.цом/еуфрф/уц/м...лц=ен&ланг=ен & и део који треба да се под прилагодити пусх-шипке је ЛЕД одбора на страници 5-26. Иве 'Немам појма да ли је то узрок проблема, али то је био сам на машина прилагођен прошле године. Мораћете да прочитате водич услуга да бисте добили представу о томе како је леп. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Моја апликација је изненада престао да ради? | Тхересонлы1 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25. Јул 2009 08:16 |
| Матична плоча проблем? - УСБ Цоннецтионс Хаве Одједном заустављен рад | редден137 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 17. Јул 2009 04:40 |
| Лаптоп Одједном заустављен рад | реал77 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 12 | 30 Авг 2009 12:08 |
| ХП Павилиан ПЦ - заустављен рад након Соунд Сыстем Рецоверы | Роокссаилор | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 18 | 6 март 2009 10:25 |
| Звук је престао радни | стуббо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 15 јануар 2009 17:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |