менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Sound кнопками раптом перестали працювати

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 березня 2008, 09:28
Нові члени групи

Default Sound кнопками раптом перестали працювати

Увечері всі.

Я нещодавно зіткнувся з проблемою, де звук кнопки на моєму ноутбуці (Гучність вгору / вниз і Mute) перестали працювати. Я був ноутбук майже 3 років і ніколи не було цієї проблеми, і саме тому я прошу Вашої допомоги.

Я вже пробував сканування на віруси, які використовують AVG і переустановки програмного забезпечення QuickPlay, але обидва зазнали невдачі.

Ноутбук я використовую це HP Pavilion DV5000 і це під управлінням Windows XP Home Edition.

Будь-які ідеї? Та і, будь ласка, ніжний, це мій перший пост
Old 6 березня 2008, 09:33
Донор групи

Ноутбук чи ще зробити звук? Ви не кажу, що робить або не робить. Якщо він все робить звук зробити XP контролю ще працює?

Якщо це так і так, важелі нижче кнопки не задіяні на Push вимикачі більше і хто-то доведеться взяти пластикову кришку і знову привести їх у відповідність. Ми можемо показати вам фотографії, якщо це так, і Ви хочете спробувати самі.

Якщо звук (на відміну від кнопок) не працює належним чином, ми можемо спробувати виробити тому теж, нам просто необхідно знати, куди рухатися.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6 березня 2008, 10:34
Нові члени групи

Так, звук НЕ ще працювати і регулятор гучності в Windows НЕ ще функціонують, це просто кнопки, які не функціонують. Тим не менше, воно не може бути кнопки вирівнювання.

Я не згадав про те, що тільки час кнопки Виконувати функцію, коли я біжу QuickPlay (попередньо встановленою програмою, яка дозволяє відтворювати музику і дивитися DVD's). Це єдиний раз, коли мені вдалося отримати кнопки для правильної роботи ...

Будь-які нові ідеї? Спасибо большое за ответ BTW
Old 6 березня 2008, 11:14
Модератор групи

Я після цього я перевстановить нову копію XP на ноутбуці. Фіксована його оновлення драйверів.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 6 березня 2008, 11:32
Донор групи

Вона не прийшла мені в голову, що ті, кнопками насправді мають водія, але так, звичайно, вони роблять. Не буде воно не приходило в голову, що вона може отримати покинутими напризволяще як-то навіть якщо б я думав про це. Можливо, сайт HP має повний поточним Завантажити драйвер набору можна посилатися, я впевнений, що вона робить, я вниз, що маршрут там свого часу.
Old 6 березня 2008, 14:16
Нові члени групи

Ну я тільки що встановлена як Conexant AC-Link Audio Driver і HP Quick Launch Buttons але обидва не змогли нічого змінити!

Я здивований, чому вони раптом перестали працювати ...

Old 6 березня 2008, 15:57
Модератор групи

Це, звичайно, дуже дивно, чому вони зупинили, особливо якщо ви не зробили нічого, щоб змусити їх зупинитися.

Єдине, що я можу думати, що одна із з'єднувальних проводів від кнопок має висмикнуть. Це вимагатиме прийняття ноутбука на частини, щоб виправити, не для слабких серцем.

Є ще ноутбук під гарантію? Я думаю, це не як у вас це було досить довгий час ..

Зміна: Крім того, я б подумав драйвера швидкого запуску б вирішена, якби воно було програмне забезпечення, пов'язані тому я думаю, він знизився до несправного з'єднання.

Old 6 березня 2008, 18:41
Донор групи

Початок остільки, оскільки кнопки роз'ємів молодших здійснювати школи, я знайду інструкції завтра і розміщувати їх тут (це 1:42 ранку в той момент і в мене заняття в першій половині дня).
Old 7 березня 2008, 03:02
Нові члени групи

Cheers хлопці.

Це не по гарантії, але я не заплатила за страхування за 5 років, єдина проблема час я повинен відправити його в і без неї протягом кількох тижнів!
Old 7 березня 2008, 05:20
Донор групи

HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Технічне обслуговування та сервіс знаходиться на http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & і частина вам потрібно, щоб налаштувати під Push-стрижнів світлодіодні табло на стор 5-26. Я не знаю, чи то причини ваша проблема, але вона була на машині, я скоригована у минулому році. Ви повинні прочитати послуги гіда, щоб отримати уявлення про те, яким воно вибагливі.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.