![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Увечері всі. Я нещодавно зіткнувся з проблемою, де звук кнопки на моєму ноутбуці (Гучність вгору / вниз і Mute) перестали працювати. Я був ноутбук майже 3 років і ніколи не було цієї проблеми, і саме тому я прошу Вашої допомоги. Я вже пробував сканування на віруси, які використовують AVG і переустановки програмного забезпечення QuickPlay, але обидва зазнали невдачі. Ноутбук я використовую це HP Pavilion DV5000 і це під управлінням Windows XP Home Edition. Будь-які ідеї? Та і, будь ласка, ніжний, це мій перший пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ноутбук чи ще зробити звук? Ви не кажу, що робить або не робить. Якщо він все робить звук зробити XP контролю ще працює?
Якщо це так і так, важелі нижче кнопки не задіяні на Push вимикачі більше і хто-то доведеться взяти пластикову кришку і знову привести їх у відповідність. Ми можемо показати вам фотографії, якщо це так, і Ви хочете спробувати самі. Якщо звук (на відміну від кнопок) не працює належним чином, ми можемо спробувати виробити тому теж, нам просто необхідно знати, куди рухатися. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Так, звук НЕ ще працювати і регулятор гучності в Windows НЕ ще функціонують, це просто кнопки, які не функціонують. Тим не менше, воно не може бути кнопки вирівнювання. Я не згадав про те, що тільки час кнопки Виконувати функцію, коли я біжу QuickPlay (попередньо встановленою програмою, яка дозволяє відтворювати музику і дивитися DVD's). Це єдиний раз, коли мені вдалося отримати кнопки для правильної роботи ... Будь-які нові ідеї? Спасибо большое за ответ BTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я після цього я перевстановить нову копію XP на ноутбуці. Фіксована його оновлення драйверів.
|
| |||
| |||
| Вона не прийшла мені в голову, що ті, кнопками насправді мають водія, але так, звичайно, вони роблять. Не буде воно не приходило в голову, що вона може отримати покинутими напризволяще як-то навіть якщо б я думав про це. Можливо, сайт HP має повний поточним Завантажити драйвер набору можна посилатися, я впевнений, що вона робить, я вниз, що маршрут там свого часу. |
|
| |||
| |||
| Ну я тільки що встановлена як Conexant AC-Link Audio Driver і HP Quick Launch Buttons але обидва не змогли нічого змінити! ![]() Я здивований, чому вони раптом перестали працювати ... |
|
| |||
| |||
| Це, звичайно, дуже дивно, чому вони зупинили, особливо якщо ви не зробили нічого, щоб змусити їх зупинитися. Єдине, що я можу думати, що одна із з'єднувальних проводів від кнопок має висмикнуть. Це вимагатиме прийняття ноутбука на частини, щоб виправити, не для слабких серцем. Є ще ноутбук під гарантію? Я думаю, це не як у вас це було досить довгий час .. Зміна: Крім того, я б подумав драйвера швидкого запуску б вирішена, якби воно було програмне забезпечення, пов'язані тому я думаю, він знизився до несправного з'єднання.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Початок остільки, оскільки кнопки роз'ємів молодших здійснювати школи, я знайду інструкції завтра і розміщувати їх тут (це 1:42 ранку в той момент і в мене заняття в першій половині дня). |
|
| |||
| |||
| Cheers хлопці. Це не по гарантії, але я не заплатила за страхування за 5 років, єдина проблема час я повинен відправити його в і без неї протягом кількох тижнів! |
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv5000 Notebook PC - Технічне обслуговування та сервіс знаходиться на http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...lc=en&lang=en & і частина вам потрібно, щоб налаштувати під Push-стрижнів світлодіодні табло на стор 5-26. Я не знаю, чи то причини ваша проблема, але вона була на машині, я скоригована у минулому році. Ви повинні прочитати послуги гіда, щоб отримати уявлення про те, яким воно вибагливі. |