![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já jsem s operačním systémem Windows XP (Service Pack, neznámý) na mém notebooku Packard Bell. Já si prostě stáhli ovladače zvukové karty od Packard Bell webové stránky, které nebyly nainstalovány, když jsem přeinstalovat Windows XP, ale mám následující chybu: "Tento program vyžaduje systém Windows NT verze 5.01.2600 nebo novější" Co je to všechno o? Na zdraví. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hádej jste stáhli ty špatné, tak mi některé detaily týkající se řidičů, co potřebujete a já se podívat kolem pro vás
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nemohl jsem si, dal jsem mé sériové číslo do Packard Bell vyhledávací funkce a můj notebook přišel s BitTorrent. I staženy ovladače odtud. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte, zda máte nainstalován SP2 první M8 Klepněte na tlačítko Start, Ovládací panely, poté klikněte na systém a na základě obecných kartu přečíst "systém", poslední položka by měla říct, co když máte jakékoli sp
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|